13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

İnşallah iyi bir paraya basarız bir takıma,takıma katkısı yok denecek kadar az.Muhammet Demir karşısında daha 2 ay önce perişan oldun yerlerde süründürdü adam seni.Avrupada oynayacak takımlara gitmeden önce iyi düşün senin ayarın antepspor

Shane_Falco

Beşiktaş'ın başı borç yüzünden belada eskisi gibi milyon dolarları saçmazlar artık kimseye oyuncuları ya kelepir almaya çalışırlar yada hiç bulaşmazlar...

Ayberk

ya kelepir melepir gitsin arkadaş. bu adamın kalması zarar. 1 milyon az para mı senelik? oynamaya gönlü olup olmayacağı da muamma

Theofanis Gekas

sezon başında kemali ts istemişti,karşılığında verceği adam kimdi anımsayamadım engin baytar mıydı,aykut muydu kimdi?

Ayberk

atalanta8

sezer badur yada brozeklerden biriydi diye biliyorum

lucarelli

Trabzon bize işe yarar adam verir mi allah aşkına. Elindeki adam iyi ise, para ile satacaksın. Paranı koyarsın cebine almak istediğin adamı alacaksın, birilerinin sana bu al dediği adamı değil.

saim55

Satalım şunu gitsin ya, ama geçti o dönem para etmez de artık.

maviay55

AlıntıKemal gitmek istiyor

Samsunspor'un savunmadaki önemli isimlerinden Kemal Tokak, yeni sezonda kırmızı beyazlı formayı giymek istemediğini yönetime bildirdi.

Yönetim ise sözleşmesi devam eden oyuncusu hakkında ki son kararı önümüzdeki hafta içerisinde verecek

Samsunspor'da Zenke'den sonra savunmanın önemli isimlerinden Kemal Tokak'da takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Sözleşmesi bir yıl daha devam eden başarılı futbolcu, Süper Lig'den bir çok teklif aldığını ve yeni sezonda Samsunspor'da oynamak istemediğini yönetime bildirdi. Oyuncusunun talebini değerlendiren kırmızı beyazlı yönetim ise kararını önümüzdeki hafta içerisinde verecek. Başkan Kazım Yılmaz'ın bu konuda her zaman kulübün menfaatlerini göz önünde bulundurarak karar vereceklerini dile getirdi.
  denge

her sene aynı haberler..git artık  al_sana

Ayberk

meas55

Her transfer sezonu sorun cikiyor ya da cikartiyor ya gitsin ya da adam gibi kalsin.. bi doğru dürüst aciklama bile yapmiyor kendisi adina babasi konuşuyor..

Theofanis Gekas

hiç sevemedim bu herifi s.olup gitsin,başarılı olcağına kesinlikle inanmıyorum

babasamsunlu

Babanıda al git şepelek ağız..

samuray

defol git kemal bu yaptığın açıklamalardan sonra gitmek isteyeni zorla tutmaz samsunspor g.tün kalktı seni kemal yapan samsunspordur bunu unutma sakın

Gorkem

defol git yeter artık