Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Barcelona kibirinin geldiği son nokta.Kaçan lig ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu.İki maçı da nasolsa atarız havasında oynadılar,sıkıştığında ise şans yanlarında olmadı.
Bu arada Chelsea'nin şampiyonlar ligi finalinde ne işi var.Finali seyredesim kaçtı gitti.

**KaR6**

abi kibirdin ziyade doymuşluk var artık.. daha ne kazanacak bi futbolcu, ne için mücadele edecek? ben cryuff olsam satarım hepsini, baştan takım kurarım..

ahmetsefa55

birazda hocası mala bağladı.
telloyla fln olcak iş değil.
sonuçta karşında istanbul takımları yok.
oldu olacak a2 takımıyla çıksaydı barça.
masceranoyu stoper oynatırsan olacağı bu.

erkutdem55

Doğru söylüyosun doymuşluk da etken oldu tabii ki.Gerçi David Villa sakatlanmasaydı ben yine ikisini de götürürlerdi diye düşünüyorum.Revizyon şart Barca'da.

**KaR6**

mascherano geçen sene de stoper oynuyodu 2 kupa kazandılar, tam skor taraftarısın  ;D

ahmetsefa55

nası stoper oynuyodu ya.
alves pique puyol abidal değilmiydi  ???

mehmet yılmaz

Demek ki Bayern Münih olarak finalde Barcelona'ya değil Chelsea'ye basacağız :)

isa55

madrid kupayı rahatlıkla alır artık.

Musti

Chelsea'nin 3-4 as futbolcusu finalde yok zaten. Bayern de finale çıkar tahminim.

Barça 3lü oynadı. Puyol-Pique-Mascherano. Sonra Pique çıktı Alves girdi. 2li savunmaya döndüler  ??? Son 20 dakika Mascherano tek kaldı.  ???

MeL_55

Chelsea artık alır kupayı diyorum.
Abramovichin tek dileği buydu zaten senelerdir.
Öyle bir prim verir ki, oyuncular ölene kadar mücadele eder.

cembaba

Çek otobüsü kalenin önüne bir kontra atak gol.

**KaR6**

puyol la pique sakatlandı gecen sene uzun süre, puyol özellikle.. o ara mascherano abidal bile tandem oynamışlardı.. ey gidi..

Ertuğrul Sağlam

25 April 2012, 01:17:05 #30132 Son düzenlenme: 25 April 2012, 10:54:53 Ertuðrul Saðlam
Lan Barca beter ol!... Nasıl elenirsin lan bu ingiliz i....nelerine. Finalde ya Bayern yada Real'liyiz artık. Bu Başkanı yahudi olan İngiliz takımı almasında kupayı...

celebi

ve çelebi de souza Türkiyeye döner :)

ugrass

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 24 April 2012, 23:23:03
Avrupada mac yönetmek kolaydir buraya göre , bu ülkede herkes hakem  :evet:
Burda mac baslamadan hakem konusuluyor orda ise mac bitince bile konuslmuyor.

Bide Turkiye'de onceden macin kac kac bitcegi hakemlere soyleniyor abi :)