Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Mert

Ayberk

Finalde inşallah Bayern oynar, en başından beri kupayı almalarını istiyorum :evet:

celebi

Alıntı yapılan: Mert - 25 April 2012, 09:08:32
Hoş geldin abi :)

hoş bulduk kardeşim 5 günlük avrupa seferi manyaktı. paris- amsterdam- köln-gent-brüksel süper yerler. kölnnü iyi diyemem tabii

sosaka

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=276

AlıntıTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Pofesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yönetim Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, beraberindeki heyetle Samsunspor Kulübümüzü ziyaret etti.

tüpçü gelmemiş

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 25 April 2012, 09:28:31
hoş bulduk kardeşim 5 günlük avrupa seferi manyaktı. paris- amsterdam- köln-gent-brüksel süper yerler. kölnnü iyi diyemem tabii
önce amsterdam sonra köln yaparsan olacağı bu abi  :)

paris hakkında düşüncelerini alayım abi ?

CurvaSs

es-es'liler 230 otobüs + 2 trenle izmir'e yola çıkmış. bursasporlular da bi' o kadar olsa, gerçekten hem tribün anlamında, hem de futbol anlamında güzel maç olacak.

buonanotte

Alıntı yapılan: CurvaSs - 25 April 2012, 11:39:05
es-es'liler 230 otobüs + 2 trenle izmir'e yola çıkmış. bursasporlular da bi' o kadar olsa, gerçekten hem tribün anlamında, hem de futbol anlamında güzel maç olacak.

O kadar çok imreniyorum ki Samsundan 50-100 otobüs izmir deplasmanı harika olurdu.

CurvaSs

Alıntı yapılan: führer - 25 April 2012, 11:43:14
O kadar çok imreniyorum ki Samsundan 50-100 otobüs izmir deplasmanı harika olurdu.

biz yarı finale kalsak maçımız izmir'de olmazdı zaten, ankara'da olurdu büyük ihtimal. günlerdir imrendiğim bu benim, açık konuşmak gerekirse. ankara'ya 150+ otobüs, her türlü de 150+ olurduk. ve tabi ki tribün namına her şey, aklınıza gelebilecek her şey tabi ki. : )

Theofanis Gekas

bence 50 otobüs bile olamazdık

CurvaSs

25 April 2012, 12:09:14 #30145 Son düzenlenme: 25 April 2012, 12:13:06 CurvaSs
Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 25 April 2012, 12:00:11
bence 50 otobüs bile olamazdık

öyle bir durum olsaydı, 50 değil 150 rahat olurduk her türlü iddiaya da girerim. sen ankara'da yarı final maçı oynayacaksın, hiç kimse sana destek çıkmayacak mı böyle mi düşünüyorsun? es-es'de ya da bursa'da herkes otobüs verdi, fabrikaları tatil etti. mesela es-es'de 80 mahalle muhtarına en az 1 otobüs kaldıracaksınız demiş büyükler. 80*1=80 otobüs yapıyor en basitinden. 2000 kişilik tren tribün grubunun organizasyonu. demem o ki; taraftar grubu olarak sadece şirinler 50 otobüs kaldırabilir bana göre. tabi herkes tribüncü olmaz orası ayrı mesele ama zaten es-es bursa maçına giden herkes de tribüncü değil. daha ilçeler var, o var, bu var, var oğlu var yani bu şehirde. şampiyonluğa gittiğimiz seneki bu gazete küpürü vardı; 10 bin samsunspor taraftarı istanbul yollarında diye. yani bolu, karabük, kayseri çeyrek final maçında neredeyse 50 otobüs gidiyor, biz de mi 50 otobüs gideceğiz. böyle maçlara normal maçlar gibi bakmamak gerekiyor. normal bi' deplasman değil yani.

https://www.facebook.com/tribundergi/posts/175127169275916 şurdan da anlarsın sanırım, 1 mahalleden kalkan otobüs sayısı.

es-es taraftarına otobüs sağlayanlar. ve ayrıca genelde de verilen otobüsleri mesela eti grubu kendi adamlarını doldurarak gönderiyor; diğerleri de bi nevi öyle.

eti şirketler grubu 25 otobüs
tepebaşı belediyesi 30 otobüs
odunpazarı belediyesi 2000 kişilik tren
büyükşehir belediyesi 4 otobüs
ilçe ve beldelerden belediye destekli 25 otobüs
arçelik 20 otobüs
cemalettin sarar 15 otobüs
eskişehir ticaret odası 12 otobüs
esnaf odaları birliği 5 otobüs
sanayi odası 5 otobüs
halil ünal 10 otobüs
mesut hoşcan 10 otobüs
harun adıgüzel 10 otobüs
gültekin güvensoy 10 otobüs
nebi hatipoğlu 10 otobüs
otosan 5 otobüs
tusaş 5 otobüs
mulla şahbaz 5 otobüs
abdullah baykul 5 otobüs
şaban ali ocakçı 5 otobüs
murat çetintaş 5 otobüs
murat ılgaz 5 otobüs
ilhan arslan 5 otobüs
selka beton 5 otobüs
bozüyük belediyesi 5 otobüs
baro 2 otobüs
atayurt okulları 5 otobüs
yalçın inşaat 3 otobüs
emin çokaygil 5 otobüs
esogü 2 otobüs
ahmet sivri 1 otobüs
bahattin şeker 2 otobüs
gürdal abacı 5 otobüs
tülomşas 5 otobüs
sablon clup 2 otobüs

samsunum

Bir abi bana daha geçen gün fenerbahçe ile izmirde kupa için karşılaştıqımızı anlatıyordu samsundan binlerce kişi gitmiş atatürk stadının maraton tribününü tamamen doldurduk diyordu ( koltuksuz hali ile ) ve maçı 1 - 0 biz kazanmışız herhalde tabi abilerim daha iyi bilirler o maçı  ... bugün biz olsaydık bizde o kdar giderdik herhalde...

King Of The North

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 25 April 2012, 12:09:37
Bir abi bana daha geçen gün fenerbahçe ile izmirde kupa için karşılaştıqımızı anlatıyordu samsundan binlerce kişi gitmiş atatürk stadının maraton tribününü tamamen doldurduk diyordu ( koltuksuz hali ile ) ve maçı 1 - 0 biz kazanmışız herhalde tabi abilerim daha iyi bilirler o maçı  ... bugün biz olsaydık bizde o kdar giderdik herhalde...

o zamanlar 5000 kişi gitmişiz, bugün olsa 20000 bin rahat giderdi, en kötü 90 lı yılların ortasında 20 otobüs travzona gitmiştik fazla iaddamız yokken, iyi günde herkes sahiplenir meraklanmayın, 200 otobüs ne ki?

maviay55

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=276

tff heyeti ziyaretini gerçekleştirmiş..yalnız kazım başkanı göremedim fotolarda  ??? :hnk:

emre

Koca bir yalan...

Doğru kararı verdiğinde neden eleştirilsin?

Hadi eleştirildi diyelim. Doğru şeyi yaptıktan sonra millet konuşsa ne olur? Ancak boş konuşmuş olur. "Cüneyt Çakır bunları Türkiye'de çalamaz çünkü sebebi her verdiği kararı eleştiren sen, ben veya diğerleri " diyorlar. Madem her verdiği karar eleştirilecek neden doğruları çalıp, doğru kartları vermiyor? Faul yapan oyuncuya kırmızı kart vermen gerekirken versen de eleştirileceksin vermesen de. Ne farkı var? Ver o zaman en azından doğru şeyi yapmış olursun. Messi atağı kesti diye hiç çekinmeden elini cebine atan hakem neden aynısını Türkiye'de yapmıyor ya da yapamıyor?

Dün Türk olduğu için Cüneyt Çakır'la gurur duyanlarla aynı şeyi hissetmiyorum. Gurur duymadım aksine iki ayrı insanmışcasına maç yönettiği için utandım. Bu sadece Cüneyt Çakır'ın suçu mu? Onu bilemem ama bu bence ikiyüzlülüktür ve bu ikiyüzlülükten utanıyorum. En başından beri dedik avrupada gösterdikleri yönetimle Türkiye'de gösterdikleri yönetim arasında dağlar kadar fark var. Oyuncuya karşı tavırları bile farklı. Barcelona-Chelsea maçıyla bu resmi olarak kanıtlanmış oldu.

Dün hakemlerimizin ne kadar iyi maç yönetebileceğini görmemiz adına güzel bir geceydi. Bunu düşünüp mutlu olabilirsiniz ama hakemlerimizin bu kadar iyi maç yönetebilecekken yönetmediğini ya da yönetemediğini düşünüp utanabilirsiniz de. Ha diyeceksiniz ki şike soruşturmasında adı geçen Beşiktaş başkanının istifa edip Türkiye Futbol Federasyonuna başkan olduğu bir ülkede hakemlerin baskı altında olmamasını mı istiyorsun?

Eyvallah, haklısınız. Müstehak bize.

http://onyedimayis2000.blogspot.com/2012/04/cakr-bunlar-turkiyede-calamaz-yalan.html