Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

uykan

Alıntı yapılan: samsunmania - 22 April 2012, 16:15:51
Uykan arkadaşın elde ettikleri yanında bizimkisi traş.

Kardeşim benim elimde tüketici hakları hakem heyeti raporu ayrıca Kalite standardı Dedikleri telefon görüşmelerimin ses kaydı var oldugundan bunları aldım.
elinizde geçerli hiç bir sebeb yok ben müşteri hizmetlerini aradım saydım sövdüm bilmem ne eeeeeee bunların sizin sorunlarınızı çözmüyor (Bu yazdıklarım herkez için kardeşim)

Ben daha önce burda yazdım yaptıklarım ve bana gelen cevapları sonra x firma hukuksal işlem başlatacagını söyleyince kaldırmak zorunda kaldım ben yazdıklarımı ayrıca kimse okumdı millet barcelona felan bilmem ne kadar gereksiz iş varsa ona yorum yazdı.
hakkınızı aramınız konusunda tutarlı ve dik durursanız inanın istediğinizi alırsınız ama bagırma çağırmayla sadece laf ebeliği olur.
her zaman bir üst yönetimle görüşmeyi isteyin ve hatta bunda ısrar edin ve ayrıca sakin olmaya çalışın küfür etmeyin tehtitkar olmayın ve hep çogulcu konuşun (ben ve taraftar gurubu arkadaşlarım gibi) ki arkanızda sizinle aynı düşüncelerden birilerinin oldugunu bilsin ve müşteri oldugunuzu unutmayın ...tv firmasının müşteri hizmetleri sizin emekçi çalışan veya görevli oldugunuda unutmayın sorunun her zaman hakkaniyetsizlik üzerine oldugunu maç yayınları vermekte zorunlu oldugu ...tv paketi aldıgınız tahhakuk ücretinin yıl sonu ile dönem taksitlendirmesi kapsamında oldugunu söyleyin eger finans yönetimine aktarılabiliyorsanız koparttınızbirşeyler demektir. inatla bir üst yöneticiye aktarılmıyorsanız samimi ve gerçekci değilsinizidir.
tahakkuk ödenegi tüm maç ve sezon sonu maçları için gecerlidir (paketler için) yani ne demek ben parasını ödediğim maçı izliyemiyorum ? sorun şu

eger siz ben parasını ödedimde maç izliyemiyorum derseniz maç başı ödeme yapıyor yada ev kirası gibi düşünün kira peşin kelimesi yani oturmadan kirayı ödüyorsunuz. burda malum maçı izliyemediyseniz son faturada her hangi bir ücret vermeyecek olmanızdır.
zannedersem ay ortası -+ 7 iş günü arasında ödeme planı oluştıysa ödeme yapıp öyle müracaat etmeniz gerekli. şimdi hukuksal bir dava açmak size birşey getirmez belkide bu ay ücret almama gibi bir yavşaklık yapacaklardır.
en iyisi tahhahüt edilen maçların totalinde sözleşme geregi tüm maç yayını yapılacagı göstereceginden madde ..... okuyun imzalamış oldugunuz evrak.

Bu yorum,  iftira edici veya karalayıcı nitelikte olmayıp, herhangi bir üçüncü şahsın fikri mülkiyet haklarını ihlal etmemiştir.

doðan

Alıntı yapılan: AntZ - 24 April 2012, 16:30:23
Bu adamlar saatlerdir neyi bekliyor?  :) :kafa: :rulet:

samsunlunun biri samsunlunun birinin samsun55diye bir pide salonuna gitmeyi önerdiği ve diğer bir samsuni kişide bunu desteklediği için gidilen pidecide tüp bittiğinden kaynaklı fırının yanmaması sonucu SAMSUN dışında pide yenmeyeceğinin RESMi göstergesiyle pide bekliyorlar.

:deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli: :deli:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Samsun Pidesi Samsun'da yenir! :)

En azından Antalya'da yenmez :)

AntZ

Ablanın yorumu onlarca pideye değer...

- Çocuklar Samsun'dan maça gelmişler, Samsunspor Antalyaspor la oynuyormuş,

- Aman iyi oynayın çocuklar bizi buralarda mahçup etmeyin  :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: AntZ - 24 April 2012, 19:35:50
Ablanın yorumu onlarca pideye değer...

- Çocuklar Samsun'dan maça gelmişler, Samsunspor Antalyaspor la oynuyormuş,

- Aman iyi oynayın çocuklar bizi buralarda mahçup etmeyin  :D
okul gezisimi demişti yaa  ;D
gecesiyle gündüzüyle güzel deplasmandı.
bir daha nasip olur inşallah. >l<

Serkan

çok güzel deplasmandı :) 5 kere bozulan otobüs saatlerce antalya'da bekletilme filan

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 24 April 2012, 20:42:21
çok güzel deplasmandı :) 5 kere bozulan otobüs saatlerce antalya'da bekletilme filan

saatlerce antalya'da bekledik gerçekten, polisler kurnaz çıktı.  ;D

twitter

huseyin gocek denilen kisiliksiz
barca - chelsea macinin ekibinde

babasamsunlu

la messi atacan onu daaa.. + 7   oynadık   :kafa: :kafa: :kafa:

maviay55

Terry kırmızı yedi bjklı bir taraftar sahaya girip 5. Hakem hüseyin göçeke saldırıyor. :D ;D :D :)

babasamsunlu

Theofanis Gekas

Tufan

2-1 skor oynadım yalan olur benim kupon Barca yardırır bu saatten sonra :)

buonanotte

Barcayı yenebilcek tek takım madrid gibi veya morinho başka bir takıma geçerse o da yenebilir. :)

twitter