Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

CurvaSs

denizlispor'un ikinci golünü dilaver attı, adanaspor'un ilk golünü de burak çalık attı.

##kdc##

dilaver reyiz show must go on  :)

Tufan

Dilaver 2 tane salladı Boluya ah ah seneye geri alsak keşke severdik bombacı diloyu.

GurbetciFanatik

Dilaver Güclü ve Hakani tutsaydik yeterdi zaten bu sene ligde kalmayi.
Bi o ikisi top tutabilen pas verebilen adamlardi.
Ahhhhh ahhhhh isimiz keskelere kaldi yine.

davidsavage

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 April 2012, 12:24:09
Digitürk müşteri hizmetlerinin her servis elemanı ayrı ayrı şeyler söylüyorlar.Dünkü görüşmede Samsunspor küme düştüğü için verilmiyor dendi kafasına göre konuşuyor hepsi.Peki Samsunspor geçen haftaki ordu mağlubiyetinden sonra mı küme düştü geçen hafta niye verdiniz ya dediğimizde susup kalıyor.Hem ligler tescil mi edildi de bizim haberimiz yok dedik cevap yine yok.
Arkadaş ben taraftar paketine aylık 29 lira ödüyorsak ve maç olduğu halde verilmiyorsa biz neden ödüyoruz bu rakamı.Bu hafta içi bazı araştırmalardan sonra digitürke dava açmayı düşünüyoruz ama önce incelemek lazım.Bunun hesabını verecekler

Bugünkü Kayserispor-Gaziantepspor maçını da vermedi ligtv,kafalarına göre yayın yapıyorlar  :( :rulet:

Stelea

Trabzonspor kendı evınde Besıktasa 81-77 yenılerek Beko basketbol lıgınden dustu.

CurvaSs

Alıntı yapılan: Stelea - 22 April 2012, 15:57:57
Trabzonspor kendı evınde Besıktasa 81-77 yenılerek Beko basketbol lıgınden dustu.

zaten alpella'yı satın alarak lige çıkmışlardı bildiğim kadarıyla ya da ülker trabzonspor'a vermişti diye biliyorum.

samsunmania

lig tv ile konuyla ilgili görüştüm. Faturamdan izleyemediğim maç için 1 aylık kesinti yapmayacaklarını yani mayıs ayında 10 tl almayacaklarını söylediler. 12 ay 10 tl ödeme taahhüdü olduğu için ise hizmeti aldığım için(34 hafta) bu parayı ödeyeceğim. Ve izlettirmedikleri her maç için itiraz edeceğim.
Uykan arkadaşın elde ettikleri yanında bizimkisi traş. Başka bir şey de istemem zaten hakkım olan buydu. Önemli olan her kuşun eti yenmez onu bilsinler. Kafalarına göre maç yayını yaparlarsa sonucu bu olur.

davidsavage

Alıntı yapılan: Stelea - 22 April 2012, 15:57:57

Maç sonunda spikerin yanındaki yorumcu,Trabzonun spor şehri olduğunu,ligde kalsalardı güzel bi bütçe ayrılcağını işte lige renk kattığından bahsediyorduki çömlekçinin biri yabancı maddeyi fırlattı adamın tam iki kaşının ortasına isabet ettirdi,kanamaya başladı yorumcunun maddeyi yediği yer,yayını kestiler hemen  :D ;D

samuray

bende dijitürk müşteri hizmetlerini aradım niye samsunspor maçını vermediklerini sordum fırçamıda attım ama müşteri hizmetlerindeki çalıanların bu konuyla ilgiside bilgiside yok lig tv mesaj attım bugün şikayet ettim gerekirse hakkımı arayacağımı vs. epey de bi salladım tff lig tv işbirliğniden falan filan samsunspor taraftar paketi olan arkadaşlar herkes mesaj atarsa bu tepki mesajları ne kadar çok kolursa yayınlarlar maçlarımızı diye düşünüyorum tabiki yasal haklarımızıda aramamız lazım

5trawberry

Barcelona-Chelsea maçını Cüneyt Çakır yönetecekmiş.

ismail

Alıntı yapılan: 5trawberry - 22 April 2012, 21:03:14
Barcelona-Chelsea maçını Cüneyt Çakır yönetecekmiş.

Göçek varken olmadı şimdi bu

kumköylü ahmet

cuneyt cakirida gördük karabuk macimizda macin kalitesini düsürcek turkiyede maalesef hakem yok

CurvaSs

22 April 2012, 23:18:35 #30059 Son düzenlenme: 22 April 2012, 23:27:13 CurvaSs
genoa - siena maçında genoa 3-0 gerideyken ultras grupları formaya layık değilsiniz, çıkartın bize getirin diye tezahürat yaptı ve oyuncular formlarını çıkartıp gruba verdi maç oynanırken. sadece kaptanları çıkarmadı formasını ve birkaç olay oldu. maç durdu ve olay biraz yatıştı. kaptanları taraftarla konuştuktan sonra taraftar futbolculara formaları geri verdi. maç da 4-1 bitti sanırım.

ya da buna yakın bir şey oldu. :D