Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: muhalif - 21 April 2012, 21:45:27
ben de bunlarý bilecek kadar, nacizane takip ediyorum Samsunsporu  ;)
Sefa niye uğraştìrıyon beni o adresleri bulmak için bir sürü zamqn harcadım Holiganmısın sen. :-P:-)

isa55

şu madrid ne kadar ezik oynuyor. 9 kişi savunma yaptılar. utanç verici futbol oynuyor.

Lusage

Sivas'ın golündeki faulu nasıl görmüyorlar? Bildiğin kayırıyorlar adamları. :kafa:

jorgensen55

22 April 2012, 10:07:48 #30033 Son düzenlenme: 22 April 2012, 10:10:59 jorgensen55
Isparta'da Koçfest tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Futbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nin forma renkleri dikkatimi çekti. Hani hiç mi başka renk yoktu bulamadınız mı başka bir forma da bunu giydiniz.
Unutmadan bu takımın başındaki hoca da AKS TV'de SAMSUNSPOR'umuz için program yapan "çok değerli" bir hocamız. Aferin sizlere Aferin bu zihniyete...

Bu şehirde herşey KIRMIZI-BEYAZ-SİYAH renklerde olmalı.Çünkü Burası Heryer Değil...

mimar55

Alıntı yapılan: jorgensen55 - 22 April 2012, 10:07:48
Isparta'da Koçfest tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Futbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nin forma renkleri dikkatimi çekti. Hani hiç mi başka renk yoktu bulamadınız mı başka bir forma da bunu giydiniz.
Unutmadan bu takımın başındaki hoca da AKS TV'de SAMSUNSPOR'umuz için program yapan "çok değerli" bir hocamız. Aferin sizlere Aferin bu zihniyete...

Helal vallahi helal bu sehir bu takimi ne zaman sahiplenecek vallahi bilmiyorum ama sunu biliyorum bu sehir bizim
Bu şehirde herşey KIRMIZI-BEYAZ-SİYAH renklerde olmalı.Çünkü Burası Heryer Değil...

kamuri

22 April 2012, 12:02:13 #30035 Son düzenlenme: 22 April 2012, 12:05:36 kamuri
bu samsunspor hepimizin psikolojini bozdu herkes rüya görüyo takımla ilgili yakında istiareye yatacaz valla ;D bende dün gece rüyamda samsunspora başkan oluyodum konuşmamda sadece ama sadece gerçek samsunsporluların yüzünü güldürmek için burdayım diyodum eee tabi parada var takımın başına Eric Gerets ya da lucescuyu getirecektim tam karar veremedim ;D yaptığım transferler ve kadro da şöyle idi
                          ertuğrul
   elyasa süme  kemal    Thomas Vermaelen     hasan ali
j. navas   bekir ozan Darren Fletcher Gabriel Agbonlahor
                 gekas adebayor   
yedeklerde
atilla
murat
adem
brandao
burhan eşer
eren güngör
alper potuk
kadroyu bu şekilde kuruyodum en son maçta trabzonu trabzonda yenip şampiyon oluyoduk samsunspor_x :_nazar

CurvaSs

barcelona - chelsea şampiyonlar ligi maçını cüneyt çakır'a vermişler. cüneyt çakır büyük tecrübe kazandı gerçekten, bakalım nasıl yönetecek o maçı.

beşnumara

Digitürk müşteri hizmetlerinin her servis elemanı ayrı ayrı şeyler söylüyorlar.Dünkü görüşmede Samsunspor küme düştüğü için verilmiyor dendi kafasına göre konuşuyor hepsi.Peki Samsunspor geçen haftaki ordu mağlubiyetinden sonra mı küme düştü geçen hafta niye verdiniz ya dediğimizde susup kalıyor.Hem ligler tescil mi edildi de bizim haberimiz yok dedik cevap yine yok.
Arkadaş ben taraftar paketine aylık 29 lira ödüyorsak ve maç olduğu halde verilmiyorsa biz neden ödüyoruz bu rakamı.Bu hafta içi bazı araştırmalardan sonra digitürke dava açmayı düşünüyoruz ama önce incelemek lazım.Bunun hesabını verecekler

CurvaSs

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 April 2012, 12:24:09
Digitürk müşteri hizmetlerinin her servis elemanı ayrı ayrı şeyler söylüyorlar.Dünkü görüşmede Samsunspor küme düştüğü için verilmiyor dendi kafasına göre konuşuyor hepsi.Peki Samsunspor geçen haftaki ordu mağlubiyetinden sonra mı küme düştü geçen hafta niye verdiniz ya dediğimizde susup kalıyor.Hem ligler tescil mi edildi de bizim haberimiz yok dedik cevap yine yok.
Arkadaş ben taraftar paketine aylık 29 lira ödüyorsak ve maç olduğu halde verilmiyorsa biz neden ödüyoruz bu rakamı.Bu hafta içi bazı araştırmalardan sonra digitürke dava açmayı düşünüyoruz ama önce incelemek lazım.Bunun hesabını verecekler

abi bizde de malum öğrenci evi sebebiyle full paket var ve biz bütün maçları izlemek için para ödüyoruz lig tv'ye. tabi ki samsunspor'umun maçlarını ve evdeki diğer arkadaşların tuttukları takımların maçlarını izlemek için aldık ama sonuçta genel olarak denk geldiğimiz maçı izliyoruz. şimdi ben bunların twitter destek hesaplarına falan da tweet attım ama cevap alamadım. belki taraftar paketi olanlar için lig bitti cart curt ayağı çekebilirler ama full paket olanlara ne ayağı çekebilecekler? bunun kesinlikle hukuksal boyutu olmalı çünkü bunlara para ödüyoruz.

Desiqner

22 April 2012, 12:43:32 #30039 Son düzenlenme: 22 April 2012, 15:32:45 Desiqner
Alıntı yapılan: jorgensen55 - 22 April 2012, 10:07:48

beşnumara

Alıntı yapılan: CurvaSs - 22 April 2012, 12:35:46
abi bizde de malum öğrenci evi sebebiyle full paket var ve biz bütün maçları izlemek için para ödüyoruz lig tv'ye. tabi ki samsunspor'umun maçlarını ve evdeki diğer arkadaşların tuttukları takımların maçlarını izlemek için aldık ama sonuçta genel olarak denk geldiğimiz maçı izliyoruz. şimdi ben bunların twitter destek hesaplarına falan da tweet attım ama cevap alamadım. belki taraftar paketi olanlar için lig bitti cart curt ayağı çekebilirler ama full paket olanlara ne ayağı çekebilecekler? bunun kesinlikle hukuksal boyutu olmalı çünkü bunlara para ödüyoruz.
Kardeşim ben Samsunspor taraftar paketi kullanıyorum Samsunsporun maçı varsa izliyorum yoksa izleyemiyorum.Maç olduğu halde izleyemeyeceksem neden para ödeyeyim ki.Hukukun peşindeyiz :) izlemesem pek bir şey kaybetmem ama bu işin peşinde olacağım hafta içi gelişmelere göre digitürke dava açılacak o kadar ;)

CurvaSs

e şimdi bizde full paket var diye tepki koyma hakkımız olmuyor mu? full paket alan adam bütün maçları izlemek için almıştır sonuçta.

emre__ss

Alıntı yapılan: CurvaSs - 22 April 2012, 13:06:45
e şimdi bizde full paket var diye tepki koyma hakkımız olmuyor mu? full paket alan adam bütün maçları izlemek için almıştır sonuçta.

Kardeşim blöf yap her zaman tutuyor.Bu nasıl iş kapatacağım kapatın hemen falan de evlatlık bile alırlar seni namussuzlar.

Shane_Falco

Arkadaşlar kullananlara bir sorum olacak.Şu spor toto kupası ile ilgilenemediğim için pek bilemiyorum Digitürk web tv kullanan arkadaşlarımız vardır.Şu spor toto kupası maçları Web tv ile izlenebiliyor mu ???

AntZ

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 22 April 2012, 13:42:44
Arkadaşlar kullananlara bir sorum olacak.Şu spor toto kupası ile ilgilenemediğim için pek bilemiyorum Digitürk web tv kullanan arkadaşlarımız vardır.Şu spor toto kupası maçları Web tv ile izlenebiliyor mu ???

Digitürk Samsunspor'umuzun maçlarını veriyorsa ve Samsunspor'umuzun maçlarını kapsayan bir web tv paketin varsa (Samsunspor taraftar paketi, sezonluk Süper Lig Pakeri, Full Paket vs..) izlenebiliyor elbette.