Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kamuri

bugün metro marketin orda cezaevi tarafında işim vardı oralar ne kadar değişmiş her taraf inşaat olmuş toki bayağı bi bina yapmış o tarafa . inşaat sektorü özellikle canik ve atakumda bayağı ilerledi yakında boş arazi kalmayacak gibi

ugrass

Alıntı yapılan: kamuri - 20 April 2012, 00:21:25
bugün metro marketin orda cezaevi tarafında işim vardı oralar ne kadar değişmiş her taraf inşaat olmuş toki bayağı bi bina yapmış o tarafa . inşaat sektorü özellikle canik ve atakumda bayağı ilerledi yakında boş arazi kalmayacak gibi

Zaten bos arsa kalmadi sayin bakanimiz ve milletvekillerimizin elinde hepsi :):)

emre__ss

twitter

Tarih: 26 Nisan 2012 Perşembe
Saat: 19:00
Stadyum: Ankara 19 Mayıs
KDÇ Karabükspor taraftarları için ayrılan tribünler ve bilet fiyatları:
Kapalı Tribün (Sol Taraf): 40 TL
Kale Arkası (Saatli Taraf): 20 TL

Fenerbahçe A.Ş. taraftarları için ayrılan tribünler ve bilet fiyatları:
Kapalı Tribün (Sağ Taraf): 40 TL
Maraton Tribünü: 40 TL
Kale Arkası (Gençlik Parkı Tarafı): 20 TL

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=86443#ixzz1sZpQ4doB

arkadaş bu tff ne ******* bir kuruluştur. sinirden monitörü parçalardım oradaki samsunspor olsa karabük yerine.

Serkan

Tff'nin ne suçu var Karabük yönetimi bize stadın 4/1 yeter geri kalan yerleri Fenerbahçeye satın biz bilet paralarını alalım demesi karşısında.

twitter

oyle mi olmus. bilmiyordum yinede hangi kafayi yasiyorlarda deplasman havasinda mac yapmak istiyorlar. tuhaf

yilmazselcuk55

fener_bahce U15 6-1  samsunspor_x Kadıköyspor  U15

55JNR55

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 20 April 2012, 18:22:27
fener_bahce U15 6-1  samsunspor_x Kadıköyspor  U15

İzlemeye gitmiştim maçı, çocukların ayak titremesi geçene kadar zaten 2-0 olmuştu maç, yarın Diyarbakır DSİ ile 3,4.lük maçı var.

Tufan

Canlari agolsun u15 jenerasyonunda Samsunda Kadikoyde guzel isler yapti helal olsun cocuklara iclerinen 2 3 faydali topcu ciksa yeter

Lusage

21 Eylül'de Trabzonspor ve 2 Ekim'de Manisaspor ile oynanan maçlarda kötü tezahürat ettiği iddiasıyla bugün arkadaşımı aradılar.

Tam 7 ay sonra arıyorlar... Ben ciddi ciddi merak ediyorum dertleri ne bunların acaba..  :kafa: :kafa:

cembaba

Twitter sayfamız gün geçtikçe büyüyor. Samsun Bafra doğumlu olup, Samsunsporlu olan Bursaspor yardımcı antrenörü Sayın Birol Berkem'de takipçilerimiz arasında. @birolhoca

feveran

Atatürk'ün T.C. numarasını öğrenmek isteyen var mı? :

‎10000000146'dır. 10000000001'den 99999999999'ye kadar T.C. kimlik numarası vardır, ancak güvenlik sebebiyle Atatürk'e son 3 hanesi 146 olarak verilmiştir.

T.C. Kimlik No Sorgulama Bilgileri
10000000146

İL......................: GAZİANTEP
İLÇE..................: ŞAHİNBEY

ADI....................: GAZİ MUSTAFA KEMAL
SOYADI..............: ATATÜRK

BABA ADI...........: ALİ RIZA BEY
ANNE ADI...........: ZÜBEYDE HANIM
DOĞUM TARİHİ...: 1881
CİNSİYETİ..........: ERKEK

emre__ss

Rüyamda Ankaragücü maçı için harıl harıl bilet arıyordum.Hatta bir Ankaragücü taraftarının sırtına vurup"Beraber çıkarız gardaşlarımla"dediğimi de hatırlıyorum.Hayırdır inşallah.

onur özgen

Bizim maçı neden yayınlamıyor lig tv ??

samuray

ya harbi ne şerefsizlik bu ya lig tv ordu karabük yayınlıyor bizim maç niye yok