Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

emre

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 18 April 2012, 22:38:48
O harita o andaki uçaklar ise ben bi daha uçağa binmem.aynı yerde 10 tane uçak var.tesadüfen gidiyomuşuz.

benim ev arkadaşı bir ara her akşam giriyordu arada da balkondan takip ediyordu uçakları  :D

mimar55

Alıntı yapılan: emre - 18 April 2012, 23:15:29
benim ev arkadaşı bir ara her akşam giriyordu arada da balkondan takip ediyordu uçakları  :D

Harbiden siZi >l< >l<
Gece gece hic gulecegin yoktu

bengülü

İlk adım Altepe'den!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor taraftarlarının, Eskişehirspor ile İzmir'de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali için başlattığı 'otobüs' kampanyasına 5 araç ile katıldı.

CarrefourSA'daki Sampi Pide'nin açılışına katılan Altepe, burada gazetecilerin, taraftarların başlattığı otobüs kampanyasına ilişkin sorularını yanıtladı.

Yasa gereği belediye başkanlarının artık kulüp başkanı olamadığını, bu tür organizasyonlara belediye bütçesinden katkı koyamadığını hatırlatan Altepe, ancak Bursaspor taraftarı olarak kendi imkanlarıyla kampanyaya destek vereceğini söyledi.

Bursaspor taraftarlarının İzmir'e götürülmesi için başlatılan kampanyaya 5 otobüsle katılacağını belirten Altepe, 'Türkiye Kupası, Bursaspor için çok önemli. Gelecek Çarşamba İzmir'de Eskişehirspor ile yapacağımız maçı kazanır ve diğer maçta finale Fenerbahçe çıkarsa, Bursaspor'un Avrupa kupalarına katılması kesinleşecek. O nedenle Eskişehirspor maçını mutlak kazanmak zorundayız' dedi.

Altepe, Metro Holding bünyesindeki Sampi Pide'nin genel müdürü Melih Başara ile 5 otobüs için anlaştıklarını belirterek, 'Metro firması, benim karşılayacağım 5 otobüse karşılık 5 otobüs de kendisi verdi. Kampanyayı 10 otobüs ile açmış bulunuyoruz. Bursa'daki iş adamları ve sanayicilerden katkı bekliyoruz' diye konuştu

Ahmeti

Yıldırım Demirören 25 Nisan'da Samsuspor'u ziyarete gelecekmiş.

Mert

Alıntı yapılan: Ahmeti - 19 April 2012, 09:35:24

Ufak ufak söyler ligin aynı şekilde işleyeceğini bize de bank asyada başarılar diler gider.İnşallah tersi olur.

GurbetciFanatik

insallah müjde vermeye geliyordur.
Kötü haber vermeye gelmesine gerek yok zaten.

Jnr.Serkan

Aynı gün orduyada gidecek.Formaliteden ziyaretler

samsunum

Trabzon murat yıldırımı istiyormuş.    Kynk habertürk

ugrass

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 19 April 2012, 10:23:02
Trabzon murat yıldırımı istiyormuş.    Kynk habertürk

Basladilar yine comlekcicocuklari / buyuk baskan ciksa bizim size vercek topcumuz yok desede hepten yucelse gozumuzde..

ibo055

Samsunspor'dan ayrılan eski futbolcular kulübü paralarının ödenmediği gerekçesiyle icra işlemi başlattı
Kırmızı-Beyazlı takımın Bank Asya 1. Ligi'nden Spor Toto Süper Ligi'ne çıkmasında emeği geçen ve çeşitli nedenlerle kulüpten ayrılmak zorunda kalan futbolcuların bazıları, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü mahkemeye verdi. Kaleci Ahmet Şahin, Dilaver Güçlü, Ufuk Bayraktar ile bu sezon ilk yarı forma giyen Mustafa Sarp, kulüp hakkında icra işlemi başlattı. Bu arada, alacağı olmasına rağmen Orhan Taşdelen'in böyle bir girişimde bulunmaması taktir topladı.

eeee  gelde sövme şimdi bu o çoçuklarına  :x((

Kodalak

Alıntı yapılan: ibo055 - 19 April 2012, 13:20:21
Samsunspor'dan ayrılan eski futbolcular kulübü paralarının ödenmediği gerekçesiyle icra işlemi başlattı
Kırmızı-Beyazlı takımın Bank Asya 1. Ligi'nden Spor Toto Süper Ligi'ne çıkmasında emeği geçen ve çeşitli nedenlerle kulüpten ayrılmak zorunda kalan futbolcuların bazıları, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü mahkemeye verdi. Kaleci Ahmet Şahin, Dilaver Güçlü, Ufuk Bayraktar ile bu sezon ilk yarı forma giyen Mustafa Sarp, kulüp hakkında icra işlemi başlattı. Bu arada, alacağı olmasına rağmen Orhan Taşdelen'in böyle bir girişimde bulunmaması taktir topladı.

eeee  gelde sövme şimdi bu o çoçuklarına  :x((

niye sövüyon adam hakkını istiyor,sözleşmesi var gereğinin yapılmasını istiyor,

söveceksek bu takımda hiç oynamadan , kendini zorlamadan para alanlara sövelim,

seni esefle kınıyorum  :kanka:

ibo055

Alıntı yapılan: Kodalak - 19 April 2012, 13:23:03
niye sövüyon adam hakkını istiyor,sözleşmesi var gereğinin yapılmasını istiyor,

söveceksek bu takımda hiç oynamadan , kendini zorlamadan para alanlara sövelim,

seni esefle kınıyorum  :kanka:

bu ahmet şahine taktım ben ya  her şeyin altından çıkıyor  :x((

55_OrHaN_55

Hüseyin Göcek ; ''Yaktın beni Baki''
Derbi maçta, Melo'nun Beşiktaş'a ofsayttan attığı golü sayarak gündeme oturan Göçek, soyunma odasında yardımcısı Baki Tuncay Akkın'a sitem etti..
19.04.2012 - 13:16

Hüseyin Göcek ; ''Yaktın beni Baki''

Hedef adam haline gelen orta hakem Hüseyin Göçek'in devre arasında yardımcısı Baki Tuncay Akkın'a sitem ettiği öğrenildi.

Derbi maçta, Melo'nun Beşiktaş'a ofsayttan attığı golü sayarak gündeme oturan Göçek, soyunma odasında yardımcısı Baki Tuncay Akkın'a sitem etti..

Beşiktaş ile Galatasaray arasında önceki pazartesi günü FiYapı İnönü Stadı'nda oynanan maçta Sarı- Kırmızılı takımın Brezilyalı ismi Melo'nun ofsayttan attığı golü geçerli sayarak hedef adam haline gelen orta hakem Hüseyin Göçek'in devre arasında yardımcısı Baki Tuncay Akkın'a sitem ettiği öğrenildi.

NASIL GÖRMEDİN!

Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş tribünlerinin tepkisi üzerine verdikleri golün ofsayt olabileceğini anlayan Göçek'in, Akkın'a, "Senin bulunduğun kanattan gelişen bir atak... Orada sana güvenmekten başka çarem yok. Nasıl olur da bunu göremezsin. Yaktın beni Baki" diyerek dert yandığı ifade edildi.

UYKU YOK!

Karşılaşma sonrası morali iyice bozulan Göçek'in gece boyunca sabaha kadar uyuyamadığı ve televisyondan tekrar tekrar maçın ve pozisyonun tekrarını izlediği öğrenildi.

KARAR AŞAMASINDA

Hafta boyunca kendisine gelen eleştirilerden son derece bunalan Göçek'in sezon bitiminde düdüğünü asıp asmama kararı vereceğini, ancak bu işten soğuduğunu yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi. Merkez Hakem Kurulu da, eleştiri oklarının hedefi haline gelen Göçek'e bu hafta sonundaki Süper Final maçlarında görev vermedi. (Takvim)

Sene başından beri herif canımıza okurken kimsenin gıkı çıkmadı, eziklerin canı yanınca köçek kötü oldu birden. :kafa: Ayrıca köçek beyin vicdanı varmış baksanıza sabaha kadar uyuyamamış garip...

cany

bizim sivas'taki golü vermeyince de uyuyabildin mi bari :kafa: