19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

İnşallah kalırsın da yeni oluşumun ruhu, yeni takımın kaptanı olarak üstlendiğin görevi devam ettirirsin, sendeki ruh diğer itlerde olsa şimdi bu durumda olmazdık eminim. Seviyoruz seni kaptan.

Kodalak

seviyorum seni kerata  :D

ibrakadabra55

Murat ve Adem kalsın sadece kalırsa Kemal diğerlerine baybay.

HoliganSamSunLu

aynen muratla  kalması gerek

Uğur Yıldız

Kaptan,senin kötüde oynadığın maçlarda oldu gerek geçen yıl gerek bu yıl ama ben senin yüreğinle oynadığını hep biliyordum sana hep inandım.Okulda arkadaşlarım Murat Yıldırım kazma,yeteneksiz,şut atamıyo,topu kaldıramıyo v.s. dediğinde benim için bunlardan çok senin koşman mücadele etmen gelmişti ve beni Beşiktaş maçında ki oyununla ve hırsınla yanıltmadın,Sivas maçında yine bana göre sahadan en çok koşan mücadele eden oyuncumuzdun ve maç sonu gözyaşlarını tutamadın.Bu bizim seni ne kadar çok sevdiğimizi açıklıyo.. umarım yeni sezonda seni ve Adem'i kaybetmeyiz gitsen bile Allah yolunu açık etsin,aldığın paralar kuruşuna kadar helal olsun..

emoh55

İnşallah murat Yıldırım gitmez tabiki Adem alkasi da siz formanın hakkını verenlerdensiniz

celebi

Baskan kaliteli bir kadro kurup süper lige çıkacağız diyorsa murat tutmalı hakeza Adem'i de oyle

YaşarDoğu

Desiqner

Ollivanders

Su sıcak baktıgı ibaresini her transfer doneminde okumak zorunda mıyız ?

cembaba

Bu yerel basın sırf bize karşı çalışıyor. Harbiden EL'E İNAT Samsunsporluyuz.

5trawberry

Yalanlarinizi s.... Lan  Yeter lan adamin yakasini salin... Gidin trabzonda haber yapin..

twitter

Jnr.Serkan

Theofanis Gekas

Muratı sevsekte kapasitesi belli,ben süper ligden pek talibinin olacağını düşünmüyorum,hele ki ts gibi büyük bütceli bir takım imaknasız geliyor