19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

Kaya

Attığı müthiş golün dışında oyun içinde sürekli inisiyatif alıp,defansif anlamda hiç durmadan mücadele etti.Tamamiyle bu şehrin çocuğu gibi,takımın kaptanı gibi hareket etti..İki şey için teşekkürler Murat.Birincisi emeklerin ikincisi yüzümüzü kara çıkartmadığın için...

s_uzunkaya

bu kadar mütevazi bu kadar insancıl bu kadar adam.adamsın sen ADAMMM...

maviay55

jean

murat beni boyle her zaman aglat lutfen geberdim heyecandan su son haftada ligde kalsakta birdaha boyle stres yasamasak

kaan

Bu arada dün Murat'ın golü attığı yerden taksimetre 5 lira yazıyo.

5trawberry

Sosisciden atti sosisciden... ! =)

samuray

ayağına sağlık yüreğine sağlık murat helal olsun aldığın paralar sana attığın bu golle tüm takımı ipten aldın adeta salakça kaçırılan gollerden sonra

Burak

Bugün bir müşterimizde karşılaştım kaptanla yüzünde güller açıyordu bende sohbete ortak oldum bende eğer bu maçı kazanamasaydık son maça nasıl çıkardık bilmiyoruz diyor. Hakan Arslan'a sürekli onlarda şaka yapıyorlarmış gol kaçırması konusunda çok mütevazi birisi hakikaten

sadece55

Adam ürkmüştür la senden :)

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 03 April 2012, 12:15:04
Adam ürkmüştür la senden :)

Full siyahlar içindeydim bir karışta sakal vardı zaten :) 

Kaya

Sezon başı 5 gol atar heralde demiştim kendi kendime.4 attı kaç haftadır golü yoktu ne zaman 5 yapacak derken en kritik maçta füzeyi yolladı  >l<

burakbas

her zaman söylerim yine söylüyorum. ADAM GIBI ADAMsın KAPTAN !

ahmetsefa55

AlıntıBu mucize tarihe geçer
[ 04.04.2012 ]

Kaptan Murat Yıldırım, Sivasspor'u yenip, Antalyaspor'un da mağlup olduğu takdirde ligde kalacaklarını belirterek, "Bu gerçekleşirse ki, biz inanıyoruz. Tarihe geçeriz. 50 yıl sonra bile hem bizler hem Samsunspor'un bu başarısı konuşulur" dedi.Beşiktaş'a attığı mükemmel golle Samsunspor'un ligde kalma umutlarını son haftaya taşımasını sağlayan kaptan Murat Yıldırım, gazetemize konuştu. Başarılı futbolcu, Spor Müdürümüz Selçuk Kaya ve muhabirimiz Muhammet Çavuşoğlu'na çok özel açıklamalarda bulundu. Özel röportajda Kaptan, gol attığında ne hissettiğini, devre arasında ve maçın ardından soyunma odasında neler yaşandığını ve daha birçok konuda Kaya ve Çavuşoğlu'nun kendisine yönelttiği sorulara içtenlikle cevap verdi.

KENDİMİ KAYBETTTİM
Kariyerinin en güzel gollerinden birini Beşiktaş'a attığını ifade eden Murat Yıldırım, şöyle konuştu: "Net pozisyonlara giriyorduk ama bir türlü golü bulamıyorduk. Golü attıktan sonra sevinçten ne yaptığımı bilmiyordum. Sadece sevindim. O anı yaşadım. Tarif edilemez bir mutluluktu benim için. Sevindikten sonra 1-0 öne geçtiğimizin farkına vardım. Ondan sonra yenebileceğimize daha fazla inandık ve galibiyet geldi".

UMUTSUZLUĞA KAPILMADIK
"Maç sırasında umutsuzluğa hiç kapılmadık. Ama rakibimizin Beşiktaş olduğunun bilincindeydik. 1-0 öne geçtikten sonra stres içindeydik. Çünkü ne olacağı belli değildi. Sonuçta rakibimiz Beşiktaş idi. Her an skor 1-1 olabilirdi. Bunun korkusunu yaşadık sadece. Galibiyete korumak için çaba sarf ettik. Her şeyimizi ortaya koyduk ve üç puanı aldık".

GALİP GELECEĞİMİZE İNANDIK
Başarılı futbolcu devre arasında ve karşılaşma sonrasında soyunma odasında nelerin yaşandığını ise kısa cümlelerle özetledi. Soyunma odasına girdiklerinde Bursaspor'un 2-0 önde olduğunu öğrendiklerini dile getiren Murat, "Bu bize ekstra motivasyon sağladı. Sonuçta umudumuzu devam ettirmemiz için sadece bizim kazanmamız yetmiyordu. Her şey bizim elimizde değildi. Bursaspor'un da Antalya'yı yenmesi gerekiyordu. Biz de sonuna kadar mücadele edeceğiz dedik. Karşımızdaki rakip Beşiktaş'ta olsa galip geleceğimize inandık" dedi.

SOYUNMA ODASI YIKILDI
Maçın ardından soyunma odasında yaşananları hayatı boyunca unutmayacağını ifade eden Murat, "Karşılaşmanın ardından soyunma odasında coşku yaşadık. Bütün arkadaşlarımızla birlikte birbirimize sarılarak galibiyeti kutladık. Soyunda odasındaki atmosferi hayatım boyunca unutamayacağım. Gerçekten inanılmazdı. Hatta bazı arkadaşlarımız sevinçten ağladı. Neyi başardığımızın herkes farkındaydı. Kelimelerle anlatamam" diye konuştu.  

GOLÜN DEĞERİ ÇOK BÜYÜK
Büyük takımlara gol atmaktan keyif aldığını söyleyen kaptan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Böyle güzel gol atınca inanılmaz mutlu oluyor insan. En güzel gollerimden birini attım. Attığım golün değeri çok büyük. Çünkü ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Bu golle umutlarımızı son haftaya taşıdık. Bunun için golün anlamı ve değeri inanılmaz büyük. Bir gol bütün şehrin kaderini değiştirebiliyor".

50 YIL KONUŞULUR
"İnşallah cumartesi günü kendi sahamızda Sivasspor'u da yeneceğiz. Fenerbahçe'nin de Antalyaspor'u yeneceğini umut ediyoruz. Ligde kalırsak tarih yazmış olacağız. Yani 50 yıl sonra da bizi konuşurlar diye düşünüyorum. Samsunspor'u konuşurlar. Tarihi bir galibiyet olacak. Çünkü son iki haftaya 6 puan geride girip ligde kalmak çok büyük bir başarı. İnşallah bunu başaracağız. Biz inanıyoruz".

TARAFTARIMIZ İNANDI
"Beşiktaş maçında galip geleceğimize taraftarımızda inandı. Samsun'dan İstanbul'a geldiler ve bizi desteklediler. Maç boyunca gereğini yaptılar. Bize destek oldular. Onlara çok teşekkür ediyorum. Sivasspor maçında da tribünleri doldurmalarını ve destek vermelerini bekliyoruz. Rakip takıma karşı baskı kuracaklardır. Onlara Sivasspor maçında çok ihtiyacımız var. Çünkü final maçımız. Kesinlikle kazanmamız gerekiyor".

MOTİVASYONUMUZ BOZULMAZ
"Özellikle sezonun ikinci devresinin başından itibaren final maçları oynuyoruz. Beşiktaş galibiyeti Sivasspor maçı öncesi takımda rehavete yol açmayacak. Biz Beşiktaş maçına tam konsantrasyonla çıktık. Sivasspor maçına da aynı şekilde motive olacağız. Galip gelmemiz gerekiyor. İşi sıkı tutuyoruz ve bunu başaracağız. Maçın ardından ligde kaldığımızın sevincini taraftarımızla birlikte yaşamak istiyoruz. Umarım gerçekleşir".

BAŞKANIMIZ KUTLADI
"Karşılaşmanın ardından Başkanımız Kazım Yılmaz, soyunma odasına geldi. Herkesi kutladı. Başkanımızın mutluluğunu görmek bizlerinde sevincini ikiye katladı. Gerçekten başkanımızı takımın ligde kalması için ne gerekiyorsa yaptı. Sivasspor'u yenerek başkanımızı yine mutlu etmek istiyoruz. Çünkü o bunu fazlasıyla hak ediyor. Çok iyi bir insan ve başkan".

SENİNLE GURUR DUYUYORUM
"Maçın ardından beni ilk olarak eşim aradı. Kendisi Hollanda'da olduğu için karşılaşmayı televizyondan izledi. Tebrik etti ve 'Seninle gurur duyuyorum' dedi. Ligde kalacağımıza inandığını söyledi. İnşallah bunu başarırız. Cumartesi günü herkesi statta görmek istiyoruz. Bu taraftar ve bu şehir Süper Lig'de kalmayı hak ediyor".

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=86668

hala kızı

yukarıda ki roportajı okurken tüylerim diken diken oldu :'( >l<