Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Lusage

Sormak lazım beyefendiye.. Şubat ayından önce kaç kez televizyonlara çıkmış? Samsunspor Teknik Direktörü olduktan sonra özellikle son 1 aylık süreçte kaç kez TV, Radyo, Gazete ve bilimum iletişim araçlarında demeçleri, röportajları, sözleri yayınlanmış..

Beyefendi olmasaydı biz yine düşerdik. Sorun olmazdı..

Ama Samsunspor olmasaydı bu kadar "REKLAM" yapabilirmiydi acaba? Samsunspor olmasaydı ömrü hayatı boyunca böyle "TARAFTARI" olan bir kulüpte hocalık yapabilirmiydi?

"Abdalın dostluğu köy görünceye kadar." mış...

uykan

Alıntı yapılan: Lusage - 17 April 2012, 20:38:01
Sormak lazım beyefendiye.. Şubat ayından önce kaç kez televizyonlara çıkmış? Samsunspor Teknik Direktörü olduktan sonra özellikle son 1 aylık süreçte kaç kez TV, Radyo, Gazete ve bilimum iletişim araçlarında demeçleri, röportajları, sözleri yayınlanmış..

Beyefendi olmasaydı biz yine düşerdik. Sorun olmazdı..

Ama Samsunspor olmasaydı bu kadar "REKLAM" yapabilirmiydi acaba? Samsunspor olmasaydı ömrü hayatı boyunca böyle "TARAFTARI" olan bir kulüpte hocalık yapabilirmiydi?

"Abdalın dostluğu köy görünceye kadar." mış...

hocam zaten bize gelmeden öncede bu programda türk devletleri ve rus liğinin yorumcusuydu şimdi mayıs ayına kadar sözleşmesi oldugundan ve sözleşmesinde trt den özel izinle gelmiş sözleşmesi orda da varmış ama mayıs ayından sonra ankarasporun süperliğe dönüşü onun takımı olacak zannedersem ama samsun halkı bana yanlış yaptı diyor ya neyse mesutun Allah belasını versin adam değil işte o kadar başkan taraftarın önüne atmış onu anlattı

Lusage

Alıntı yapılan: uykan - 17 April 2012, 20:43:28
hocam zaten bize gelmeden öncede bu programda türk devletleri ve rus liğinin yorumcusuydu şimdi mayıs ayına kadar sözleşmesi oldugundan ve sözleşmesinde trt den özel izinle gelmiş sözleşmesi orda da varmış ama mayıs ayından sonra ankarasporun süperliğe dönüşü onun takımı olacak zannedersem ama samsun halkı bana yanlış yaptı diyor ya neyse mesutun Allah belasını versin adam değil işte o kadar başkan taraftarın önüne atmış onu anlattı

Mesele TRT avaz ayaz ıvır zıvır meselesi değil ki. Son 1 ayda hiç bir yerde yapmadığı reklamı yaptı. Dünya kadar programa katıldı. Şimdi de kaymağını yiyor işte..

Samsun halkı onu meşalelerle uğurladı stada... Ben böyle bir şey ömrüm de görmedim diyen de bendim zaten.. Neyse ya sallayın gitsin.. Değmez böyle dansözler için.

FaTiH_HaN

Mesut Bakkal sen o sözleri söylediysen harbi o.ç. sin.

Theofanis Gekas

ne yanlış yapmışız,köpek herif bence bizim maçtan önce ankarasporla söz kesmişti bile,yoksa o oyuncu değişikliklerini petkoviç bile yapamazdı  :kafa: neyse üzülmüyorum bizim ahımızı alan bi yerlerde patlıyor ne olsa

ismail

ansızın niye kaçıp gittiği belli oldu mesut beyin.demek biz onunla gelecek planları yaparken o başka takım planları yapıyormuş..ankaraspora gitmesi gelecek sene 22 takımlı süper lig olma ihtimalini getirdi aklıma

saim55

Ankaraspor kesin lige dönüyor mu? Eğer öyle bir durum varsa bizim durumumuz ne olacak?

Theofanis Gekas

Serkan

görüntülerin videosu var mı ?

yıldız tv'den filan ?

Turuncu

17 April 2012, 23:18:51 #29949 Son düzenlenme: 17 April 2012, 23:23:43 Turuncu
20:28 dogru konusuyo herhalde

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trtavaz

AntZ

Petkoviç'le kıyaslarsak başarın tartışılmaz.
Hoca değiştirip, takviye yapıp vites büyüten takımlarla kıyaslarsak sen başarılıysan Bülent Korkmaz, Hikmet Karaman kahraman ilan edilmeli hoca... Hikmet Karaman'ı tavırlarından dolayı takımımda görmek istemem ama senin yanında üstün karakter madalyası vermek lazımmış. İlk amacın da Kelhar'ı Ankaraspor'a almak olacak, şuraya yazıyorum. Yazılacak çok şey varda hiç birine değmezsin.

Kaya

Gidiyorum muhabbetinde ne kıvırmış Mesut beee  :kafa: Piyasada camiamıza zarar vermeyen ahlaksız kaldı mı acaba ?

binikalamadım

TFF BU SENE PLAY-OFF UYDURMASAYDI SAMSUNSPOR DÜŞMEZDİ...
                                                                                       Ateş BAKAN

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20367351.asp?mnID=20367351

s_uzunkaya

o götten bacak rıza playoffları bahane ederek şifo memede kıyak yaptı. okadar istiyorduysalar playoffu esas rakibi olan ibb ye nie kendi sahalarında yenildiler. sivas son 5-10 haftada çok güzel ritim tuuttuydu kendi sahasında yenemiyeceği takım istedikten sonra yoktu. ha keza kupada yenildiği çok iyi futbol oynamaya başlayan diğer bir takım olan bursasporu kendi sahalarında 4-0 yenebildiler. ama onlar ibb maçını vererek samsun maçını final(!) havasına soktular. ne terbiyezsizsiniz biliyonuzmuuuuu

Theofanis Gekas

istanbul cehennemi yaşıyor fırtına bir anda geldi evlerin hepsi çatısız kaldı şuan