Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ekrem

lucarelli

Alıntı yapılan: sosaka - 12 April 2012, 16:42:42
http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=253

Kulübümüzün Genel Koordinatörü Sayın Tarkan Demirhan, Samsunspor Profesyonel Futbol A Takımımızın başına Teknik Sorumlu olarak getirilmiştir.

Spor Toto Kupası maçlarının bitimine kadar bu görevde bulunacak olan Tarkan Demirhan'ın yardımcı Antrenörlüğünü Sayın Kenan Yelek ile Sayın Kasım Çıkla, Kaleci Antrenörlüğünü de  Sayın Yunus Şenocak yapacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Vay be yönetim iyi bir hamle yaptı. Samsunsporlularla çıkarız bu işin içinden. Bu dandirik turnuva hem teknik ekip hem de eldeki gençleri görme açısından en çok bize yarayacak gibi. İnşallah teknik ekip de başarılı, diğer gençlerimiz de başarılı olur

Ayberk

Alıntı yapılan: Ayberk - 11 April 2012, 22:37:53
Serkan Aykut'un golcülüğüne laf yok lakin hoca olabileceğine %1 bile ihtimal vermiyorum nedense. Celil Sağır çok sevdiğim, beğendiğim bir futbolcuydu hala avatarımda onun resmi var ama o da şu son yaşadığı olaylardan sonra çok yıprandı bu dönemde ne Samsunspor'un ona, ne onun Samsunspor'a faydası olmaz ne yazık ki. Cenk İşler'in futbolcu haline tahammülü olmadı bazılarının, hoca haline nasıl tahammülü olsun ki? Teknik heyet komple gittiyse ya Tarkan Hoca veya Kenan Başgan çıksın bu kupada takımın başına. Ayrıca sahaya da A2 takım çıksın, sırf gençleri izlemeye giderim ümit var mı diye...

8) aklın yolu 1 beyler...

özkan

Bu işte ya,bizi gagalamayacak adamlar lazım bize.

samuray

yönetim isabetli bi karar almış bu saatten sonra mesut bakkal bu söylemlerinden sonra hangi yüzle gelecekti

samuray

kasım çıkla kenan yelek çok maçlarını izledim biliyorumda tarkan demirhan tanımıyorum açıkçası bi fikrim yok kökeni samsun mu paylaşmak isteyen arkadaşlar yazarsa memnun olurum

BigBadMama5552

Alıntı yapılan: samuray - 12 April 2012, 19:32:10
kasım çıkla kenan yelek çok maçlarını izledim biliyorumda tarkan demirhan tanımıyorum açıkçası bi fikrim yok kökeni samsun mu paylaşmak isteyen arkadaşlar yazarsa memnun olurum

Tarkan Demirhan Çarşambalı. Aynı zamanda Samsunspor'u tuttuğunu biliyorum. Yani kökeni Samsun oluyor bu durumda :)

Serkan

tarkan hoca'nın Adamdır adam.

CoRaqLi55

Turuncu

10- SAMSUNSPOR Kulübünün, 07.04.2012 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - SİVASSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübü hakkında, anons sisteminin statüye aykırı şekilde kullanılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan eylemin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA

CoRaqLi55

Samsunspor Düştü Ama Boş Boş Düşmedi..Süper Ligde Yaptığı İlklerle Düştü..

- Türkiye Ligi Tarihinde İlk Yunan Futbolcuyu Getirerek Düştü , ( Theofanis Gekas )
- Sadece İstanbul Takımlarının Arada Sırada Yapabildiği Kareografiyi Bir Anadolu Takımı Olarak Bu Sezon Kendi Sahasında 4 Kez Yaparak Düştü , (trabzon - fener - gaziantep - sivas Maçları )
- Türkiye Ligi Tarihinde Deplasmanda İlk Kareografiyi Yaparak Düştü , ( Ankaragücü Deplasmanı )
- Bakan'ı Samsunlu Olup Küme Düşen İlk Takım Olarak Düştü..( Hemde Spor Bakanı Olan ! )
- Hiç Bir Anadolu Takımında Olmayan Büyük Taraftarını Gözyaşlarına Boğarak Düştü..
- trabzon'a En Fazla Deplasman Yapan İlk Takım Taraftarı Olarak Düştü , ( 17 Otobüs )
- Bütün Deplasmanlara Giden En Kalabalık Giden Büyük Taraftarıyla Düştü..

HEP DÜŞTÜ DİYE YAZDIM AMA İŞİN ASLINA BAKARSAK DÜŞMEDİK "DÜŞÜRÜLDÜK"...!!!

GurbetciFanatik

Sivas : 0   Bursa : 3

dakika 40.    >l< >l< >l< >l<

alin size Kupa  Yigidolar

Theofanis Gekas

kamuri

12 April 2012, 22:28:13 #29788 Son düzenlenme: 12 April 2012, 22:34:28 kamuri
şu sivasa bak hele pehhhhh >:( nerde bizim maçta bi taraflarını yırtan ermanlar eneramolar kadirler  :x(( bu arada bursa taraftarı 200 den fazla otobusle adeta çıkarma yapmış saraçoğluna helal olsun  denir  >l<

emre

Şu çocukları adam gibi Samsunsporlu yapabilsek ne topçular çıkar bu altyapıdan..

Coca-Cola Akademi Ligi U15 Türkiye finallerinin A grubunda mücadele veren Samsunspor(U15) takımımız, Fenerbahçe'ye 80. dakikada yediği golle 1-0 yenilerek ikinci sırada kaldı. Bu sonuçla takımımız, diğer grubun ikincisi ile şampiyonada üçüncülük-dördüncülük müsabakası yapacak.  :(

Şu Aykut Çİft'i de izleyen var mı? Şu sallama maçlarda alsa keşke Tarkan hoca, görsek nasıl oynuyor.

A2 ligi 3. Klasman Grubu'nda mücadele veren Samsunspor(A2) takımımız, Nuri Asan Tesisleri'mizde konuk ettiği Giresunspor(A2)'u 4-1 yendi. Takımımızın gollerini 13, 15 ve 40. dakikalarda Aykut Çift ve 84. dakikada Samet attı. Ekibimiz Sahaya Eren, H.İbrahim, Arif, Hakan, Aykut Topal, Ömercan, Gökhan, Yasin, Muratcan, Aykut Çift ve Canberk ilk 11'i ile başlarken, ikinci devrede ise Gökhan, Erhan, Ozan, Yankı ve Samet oyuna dahil oldu.