Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Şenol Gunes; şike davası sürecinde asıl mağdur biziz.

Tayfur Havutçu ; şike davası sürecinde saha içinde etkilenen asil kulüp biz olduk .

GurbetciFanatik

Bir adam akili cikip demiyorki bu SIKE davasindan her kulüp zarar gördü diye.
Haftada iki üc mac yapildi Takimlarin Dengesi bozuldu diye.
Bu sene madem Sikecilere af o zaman herkese af ciksin.
Seytan diyorki git su TFF mahkemeye ver ama kodaman olamdiktan sonra neye yarar.
NERDEsinizzzzzzzzz Samsunun önde gelen isimleri nerdesinizzzzzzzzzz

Bu Sezon bütün Dengeler bozuldu diye medyaya haber verebileck bi Godaman yokmú bu memleketde.

Sunlari yazdikca Suat Kilica sövesim geliyor

5trawberry

Nasıl çıldırmayalım arkadaş  bu ise siyaset girdi. Kim kuvvetliyse o kazanacak. Samsun'un oz evlâdı olsa böyle mi olurdu lobimiz olsa böyle mi olurdu .

Spor bakani nasıl olurda sessiz kalabilir. Ayhan bermek gibi bir adam var samsunlu nasıl sessiz kalabilir. 3.ligde olması gereken Mersin kaliyor dusmesi gereken Sivas bizi dusuruyor onlar kaliyor akil alacak is degil.

cembaba

Sağlam bir yönetim, sağlam bir oyuncu gurubu kurmamız gerekiyor.

berusa55

Şu Antalyaspor bugün bir de kupa çeyrek finali oynuyor Eskişehir'le. Şaka mı kabus mu ne bu Allah'ım eziyet devam ediyor hala.

GurbetciFanatik

Biseyler yapmamiz lazim ne bilim ben.

Mesela Samsundaki Lig Tv sahipleri hepimiz tek bi agizdan yazi yagmuruna tutalim Digitürkü.
Haksizlik oldu diye Dekoderleri geri veriyoruz ne bilim iste onungibi bisey.
Bu arad Digitürkü hic kimse kücümsemesin o isterse hersey olur suan öyle gözüküyor.

Cildiracam yaaaa  bu haksizlikkkkk

kıbrıslı_mete

şu an lig tvde deplase keyiflerde bjk - Samsun maçı var

samsunum

Biz seni aydınlık günlerde bulmadık ki
Karanlık çökünce terkedelim! SAMSUNSPOR ...

KotuCocuk55

1-Spor bakaninin seks kasedi varmis,kendisine santaj yapiyorlarmis, haber61 diye bir sitede yaziyor, alakali baska bir habere rastlayan varmi?

2-Gündemi takip edemiyoruz her zaman,yurt disinda malum.. Suriyeye giriyormusuz,Allah korusun, asli varmi?

ahmetsefa55

1 iddaa dan ibaret.

2- yok öyle birşey. ;)

cembaba

Messi'nin gol atmadığı dakikaları çıkartmışlar :/ 1 - 2 - 10 - 14 - 15 - 46 - 61 - 69.. Bu dakikalarda henüz gol atamamış. Yazık.

Shane_Falco

Store'den 10 gün önce forma siprişi verdik adamlarda hala tık yok.Geçen hafta aradım yarın yollayacağız dediler.5 gün geçti yollamadılar bu gün tekrar aradım yine en geç yarın yollayacağız dediler.Ayıptır ya söylenmeyeyim diyorum da böyle iş mi yapılır insanı çileden çıkatıyorlar  :kafa:

Levent ÖCAL

Copa Libertadores'te, Atletico Nacional - Penarol karşılaşması öncesinde Nacional tribünleri olduğu söyleniyor. Harika  >l<

Burak

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 11 April 2012, 16:14:03

Copa Libertadores'te, Atletico Nacional - Penarol karşılaşması öncesinde Nacional tribünleri olduğu söyleniyor. Harika  >l<

Biz daha ledli fener sokamıyoruz bunu nasıl sokarız ki :)