Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

takımı toparladın.ümitlendirdin..bir sürü beylilk  laf ettin.
ha birde 1 milyon 250 bin tl para aldın.hatta ligde tutsaydın takımı 500 bin daha alacaktın.
2,5 ayda aldığın para ile 2 sezon boş gezsende sorun olmaz..
bundan sonra hikmet abinin izinde devre arasına kadar bekleyip,zora düşmüş takımların can havli ile verdikleri astronomik rakamlara imzaları rahatlıkla atarsın..
***.

FaTiH_HaN

Sevinmiştik Hikmet hoca yerine seninle çalıştığımız için, o kadar yapıcı konuşmalar, taraftarı mest eden açıklamalar yapmıştınki hepimiz işte bu, Samsunsporun hocasına da bu yakışırdı demiştik ama şu an içinde bulunduğumuz durumda görüyoruz ki Hikmet hocadan pekte bir farkın yokmuş Mesut hoca. O da küme düştüğümüz taktirde parasını alıp gidecekti sende bunu yaptın zaten. Gaziantep ve Samsunu karşılaştırırken Hikmet hoca bize gelseydi kümede kalır mıydık diye sormadan da edemiyorum. Sana küme düştüğümüz için kızmadık ama bu son yaptığın olmadı Mesut hoca, gitmekte isteyebilirsin saygı duyulur ama biz yas tutarken kaçarcasına hakkınızı helal edin deyip gitmek olmadı helallik istedin ben kendi adıma etmiyorum.

Lusage

AlıntıBAKKAL GERİ DÖNÜYOR

Basında çıkan istifa ettiği yönündeki haberlere ateş püsküren tecrübeli çalıştırıcı, "Ben, Bank Asya'da olmayacağım için hakkınızı helal edin dedi. 31 Mayıs'a kadar benim kulübümle olan sözleşmem devam ediyor. Yarın Samsun'dayım" diye konuştu.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Teknik direktörü Mesut Bakkal, yarın Samsun'a geliyor. Sivasspor karşılaşması sonrası basında yer alan istifa etti açıklamalarına ateş püsküren tecrübeli teknik adam, "Ben o toplantıda Bank Asya'da çalışmayacağımı söyledim. Kaldı ki maç sonunda oyuncularımızla yaptığımız toplantıda 'birbirimize karşı kırıcı olmayalım. 31 Mayıs'a kadar hepimizin sözleşmesi devam ediyor. Bir kaç günlük izinin ardından yeniden Samsun'da buluşacağız' diye konuştum" dedi.

TARKAN HOCA BİLİYORDU
Ve bu toplantıyı yaptığı sırada Genel Menajer Tarkan Demirhan'ın da buna şahit olduğunu söyleyen Bakkal, "Geri döneceğimi söylediğime tüm oyuncularım şahittir. Hatta ve hatta Fethi Eldemir'in beyin sahibi olduğu otele de not bıraktım. Notumda 'geri döneceğim' diye yazdım. Ama Başkanımızın benim için yaptığı açıklamalar beni çok üzdü. Çalışacağımda olsa artık bu dakikadan sonra Samsunspor'da çalışmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3815

Bi sal hoca bi sal...

atalanta8

bu kadar iyi kıvıran hoca görmemiştim bizde malız ya yedik şimdi.
zeytinyağı hesabı üste çıkmaya çalışmış bir de

Desiqner

Bu saatten sonra gelen hoca günü kurtarmaya gelmesin artık.
Şöyle altyapıyı adam edecek bize sağlam bir takım oluşturacak teknik ekip oluşturulsun.
Herşey çok yolunda gidiyorda sanki birde T.D. kaprisi çekeceğiz...
Güle Güle hocam...

Mert

Geç bu işleri hoca.Geri döneceğini bilmem ne beyden önce hatta futbolcularından önce yönetimine söyleyeceksin.Emeklerin ortadadır ona eyvallahımız var.Ama yok efendim not bıraktım yok işte herkese söyledim bunlar hikaye.Telefon denen birşey var çok çok açarsın telefon başkana geri döneceğim dersin.Çalışacağı varsa da çalışmayacakmış hay allahım ya

Jnr.Serkan

Gitsen ne farkeder kalsan ne farkeder

red_white

yok artık maşallah asenayı geçmişsin hoca ayıp ayıp

Serkan

Şu açıklamaya kadar adamın hakkını yemeyelim ümitlendirdi bizi ama olmadı diye düşünüyordum  (=

Olmamış kıvıramamışsın :)

sosaka

maraton

bu açıklama sıçtım bari sıvayayım açıklaması olmuş !!

Desiqner

PROFESYONELİM
"Buraya gelirken, önümüzdeki sezonda kalmayı da düşünüyordum. Ancak yakaladığım mesleki çıkış açık konuşmak gerekirse bir anda planlarımı değiştirdi. Artık 'Samsunspor küme düşse bile, TFF 1. Lig'de çalışırım' düşüncem profesyonel olarak değişti. Süper Lig'den birçok teklif aldım. Profesyonel olarak da 1. Lig'de çalışmayı düşünmüyorum".

PARA İÇİN GELMEDİM
"Samsunspor'la sözleşmem 31 Mayıs'ta son bulacak. Ben buraya da para kazanmak için değil, Samsunspor'a yardımcı olabilmek adına geldim. Elimizden geleni de yaptık. Şu anda kulüpten 250 bin TL alacağım bulunuyor. Bunu da almak istemiyorum. Samsunspor inşallah layık olduğu yere gelecektir. İyi bir yapılanma ile güzel günleri görebilirler".

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=86904

Profesyonelce .. git hocam :)

ahmetsefa55

bu ne demek.
Samsunspor'a gelmeden önce bir hiçtim.
kimsenin ilk tercihi değildim.
Samsunspor'a geldim.güzel bir hava yakaladık.taraftarla bütünleştik.bir şeyleri başardık.
bu dönemde düşsek bile kalırım diyordum ancak aldığım bir kaç galibiyetle bir anda götüm kalktı.
teklifler gelmeye başladı.parayı verdiler satın aldılar benı.
size 1.lig de başarılar diyo sayın hocamız.
yazık.

brigand

Bir tane daha röportaj vermeden git.

lucarelli

Samsunspor'a gelen kendini iyi pazarlıyor. Keşke biraz da Samsunspor'u ileriye taşısalar.