7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

##kdc##

bu haberi yapan-yazan-sırf yazayımda kotam dolsun paramı alim diyerekten saçmalamış heralde. Bi kere bu hıyar biz de ne oynadı ki takımın başarılı oyuncusu olmuş, bi de bu saatten sonra iyileşşse ne iyileşmese ne teknik ekibi sevindirmişmiş...

SametYılmaz55

22 March 2012, 06:18:30 #271 Son düzenlenme: 22 March 2012, 06:25:49 SametYýlmaz55
bu nasıl bir haberdir arkadaş ya :kafa: :kafa: ne eski formu,ne yapmış ki başarılı oyuncumuz olmuş :x(( Bugünlerden en az hasarla geçip daha güzel günlere ulaşacağız demiş birde :rulet: daha ne hasar alacaz acaba!!! küme düşüyoruz anasını satayım daha ne hasar görecez >:(

fanatik samsunsporlu

bu sene ne kadar da bahtsısız

lucarelli

Bu takıma borcunu ödemeden gitmezsin inşallah.

Desiqner

Beşiktaş maçında oynan mı gardaş ?
Yoksa Alaçamspor kümede kalma maçı yapacak adam lazım :)

##kdc##

Kamuran abimin dedi gibi:
At olsaydı şimdiye vurmuşlardı bunu  ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: ##kdc## - 26 March 2012, 01:51:41
Kamuran abimin dedi gibi:
At olsaydı şimdiye vurmuşlardı bunu  ;D

yuh, benim lafım la o  ;D

Kaya

Oooo fikir hırsızlığı  :P

##kdc##

valla ben duyduğum mercinin reklamını yaparım  :P

kamuri

patenti bende o lafın  ;D

Shane_Falco

Koskoca sezon boyunca 3 maç oynadın milyarlarca para aldın.Eğer ki takım düştü diye gidersen insana kolay kolay beddua etmem ama eğer gidersen Rabbim o paraları çoluğundan çocuğundan çıkarsın Selim...

celebi

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 08 April 2012, 22:47:16
Koskoca sezon boyunca 3 maç oynadın milyarlarca para aldın.Eğer ki takım düştü diye gidersen insana kolay kolay beddua etmem ama eğer gidersen Rabbim o paraları çoluğundan çocuğundan çıkarsın Selim...

Ne kadar sinirli olsakta çoluğuna çocuğuna beddua etmek abartı geliyor bana.Selime edelim ama çoluk çocuğunun günahı ne

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 08 April 2012, 22:56:35
Ne kadar sinirli olsakta çoluğuna çocuğuna beddua etmek abartı geliyor bana.Selime edelim ama çoluk çocuğunun günahı ne

Ben ağlarken benim 48 yaşındaki babamın gözleri dolarken yanındayım diye o gözlerden yaş süzülmüyorsa sezon boyunca 3 maç oynayıp yaklaşık 1 trilyon para alıyorsan ve bu takıma borcunu ödemeden ilk fırsatda gidersen benim sözüm budur hocam

twitter

Ölüm, sakatlık falan hayatın içindeki şeyler ben de profesyonelim diyerek gidebilir ama,
Bir olaya 100 yerden bakarsın 99'u yanlıştır, 1'i doğrudur o hesaba gelir.

Murat - Hakan - Selim 1. Lig için iyi bir orta saha olur.