7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

twitter

Selim gercekten ihtiyacimiz olacak bir isim ustelik turk. Sakin ve pas dagitimini iyi yapiyordu.

ercan0655

http://sportifcumleler.blogspot.com/2012/02/yeni-transfer-selim-teber.html

güzel bir yorum olmuş katılır mısınız bilmem, ama yeni bir orta saha   :D   iyi olur

AhmetDenizci

Selim, Antalya'ya giden ekibin fotoğraflarında var. İnşallah oynayacak düzeydedir ve şu Fink illetinden bizi kurtarır.

Desiqner

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 27 February 2012, 22:07:55
Selim, Antalya'ya giden ekibin fotoğraflarında var. İnşallah oynayacak düzeydedir ve şu Fink illetinden bizi kurtarır.

Kamp olduğu için ve takımla Antrenmanlardan kopmaması içinde götürülüyor olabilir.Tabiki bizim gönlümüz oynamasından yana.İnşallah Oynayacak Düzeydedir.

burakbas

eğer oynarsa en kritik maçlarda oynayacak. ya kahraman olur , ya ...... ne derseniz deyin. inşallah iyi oyunuyla bizi kurtarır , biz zaten daha fazla değer veriyoruz. yine veririz , niye vermeyelim. taraftarız biz çekeriz cefa!

brigand

Oynayabileceğini sanmıyorum. Fizik kondisyon yönünden diptedir diye düşünüyorum. Böyle bir oyuncuyu belki özel çalışmalarla son 2 maça yetiştirebilirsiniz. O da bize yaramaz. Bu sezon yatarak para kazandı. Gitti ailesiyle,arkadaşlarıyla takıldı. Tamam sakatlık amatör profesyonel farketmeksizin her sporcuyu üzer ama bu arkadaşında çok üstünde durduğunu sanmıyorum.

kumköylü ahmet

haydi sen daha valizini acmamisindir acmadan al valizini yoluna git..faydan olmadi zarardan baska aldigin para simdi alninin teri mi? haram olsun

celebi

o valiz kalsın hele bir bizim tekraradn dönüş yolunda terketmesin göndermesinler bunu

twitter

bi vefa örneği gösterse keşke ama sanmıyorum

Jnr.Serkan

Bir futbolcuya yüksek miktarda garanti para verirsen böyle yatar.Anlaş bakalım maç başı,o adam 15. haftada dönmüyormuydu sahalara

ali ihsan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 12 March 2012, 16:27:01
Bir futbolcuya yüksek miktarda garanti para verirsen böyle yatar.Anlaş bakalım maç başı,o adam 15. haftada dönmüyormuydu sahalara

O zaman bize değil başka takıma giderdi.Orada mükemmel işler yapar sonra da "Paraya kıyıp alamadık şu adamı" diye hayıflanırdık.
Bazı işler nasip...Öyle bakmak lazım...

sadece55

Futbolcuların asla borcu olmaz hep Kulüplerin borcu vardır.

Ekrem

Bir sezon boyunca besledik göstersin bi vefa

eski55

mukavelesine opsiyonla birlikte; BİR ALT LİGE DÜŞERSE sözleşmesi tek taraflı fes olur maddesi koyduracak kadar profesyonel bi kardeşimiz selim BEYYYYY.700 BİN DOLAR GARANTİ PARAYI ALDI.son düdüğü beklemeden kaçar .yazık...

GurbetciFanatik

Teber form tutuyor
20 Mart 2012 / 12:55
Takımla beraber çift kaleye katılan Selim Teber'in her geçen gün formunun yükselmesi teknik ekibi memnun ediyor
ÇİFT KALEYE KATILDI
Samsunspor'da uzun süren sakatlık döneminin ardından takımla beraber çalışmalara katılan Selim Teber'in formunda her geçen gün yükselme kaydediliyor. Selim'in çalışmalardaki hırsı ve istekli görüntüsü teknik ekip başta olmak üzere takım içinde moralleri yerine getiriyor.

KENDİNİ İYİ HİSSEDİYOR
Her geçen gün kendisini daha iyi hissettiğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu, "En kısa sürede eski formuma kavuşup yeniden takımdaki yerimi almak istiyorum. Çok zor günlerden geçiyoruz. Bugünlerden en az hasarla geçip daha güzel günlere ulaşacağız" dedi.

kaynak : http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=72896

ula resmen bizle dalga gecmeyin allah askina.
Lig bitti adam formuna kavusuyormus.
3 macta oynasa 15 puan mi aldiracak bu adam.
Haber olsun diye yoktan haber yapmayin.

Sonucta Allah Korusun bu takim düsse sanki kalacak burda.
Yedigi ekmegin karsiligini verecek mi bakalim.