7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Paranın gözü kör olsun,Allahsız kitapsız

Lusage

O 1.5 Trilyon kursağından geçer ama sen sırat köprüsünden geçemezsin Selim Teber!!

Ekrem

Hani bir laf vardır '' Vefa sadece bir semt ismi değildir'' diye cuk oturdu

Gorkem

ne kadar adam olduğunu görmüş olduk

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 08 April 2012, 22:47:16
Koskoca sezon boyunca 3 maç oynadın milyarlarca para aldın.Eğer ki takım düştü diye gidersen insana kolay kolay beddua etmem ama eğer gidersen Rabbim o paraları çoluğundan çocuğundan çıkarsın Selim...

Ben diyeceğimi günler önce demiştim.Daha da ağzımı bozup güzel sitemizin seviyesini düşürmeyeceğim...

sadece55

Napolyon bile senin yerinde olsa sadece para demezdi be Selim

Stelea

18 April 2012, 16:42:23 #306 Son düzenlenme: 18 April 2012, 16:58:31 Stelea
bu adam gidiyor mu kalıyor mu Allah aşkına bir karar versin samsunumuzun yerel basını

Selim umutlu

[ 18.04.2012 ]

Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Selim Teber'in dünkü antrenmanda neşesi yerinde idi.  Morali yüksek olan Selim Teber, genç futbolcularla da yakından ilgilendi. Gençlerin yetenekli olduğunu ifade eden tecrübeli orta saha, "Onlardan umutluyum. İnşallah kendilerini daha çok geliştirirler ve önemli birer futbolcu olurlar" dedi.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=87114

twitter

bu haberde kalacağı düşüncesini nasıl çıkardın ki

Stelea

18 April 2012, 16:45:41 #308 Son düzenlenme: 18 April 2012, 16:58:15 Stelea
kalacak adamın dünkü antremanda ne işi var? gideceğini nerden cıkaralım denge gazetesinin dünki haberinden mi?

yorumumda kalacak demiş miyim sence? "kalacak mı gidecek mi karar versin basınımız" dedim ;)

mimar55

Valla ister gitsin ister kalsin goruruz kaptan biziz bu geminin kaptani ama dusmezsek diye bekliyor olabilirler bakar goruruz acelemiz yokk

Stelea

Selim ve Lazar gitti
[ 20.04.2012 ]

Samsunspor, sözleşmeleri devam eden Selim Teber ve Pal Lazar'a kendilerine kulüp bulmaları için izin verdi. İki ftubolcu da dün Samsun'dan ayrıld.Samsunspor'da iki futbolcuyada daha izin verildi. Sözleşmeleri devam eden Selim Teber ile Macar futbolcu Pal Lazar'a kendilerine kulüp bulmaları için 31 Mayıs 2012 tarihine kadar izin verildi. Her iki futbolcuda dün Samsun'dan ayrılırken, Selim Teber'in Almanya'ya Pal Lazar'ın ise ülkesi Macaristan'a gittiği belirtildi. Samsunspor Teknik Sorumlusu Tarkan Demirhan, "Selim Teber, antrenmanlara çıkmasına rağmen sakatlığından dolayı maçlarda oynayacak durumda değildi. Hem tedavisini yaptırması hem de kulüp bulması için ona izin verdik. Pal Lazar'a da aynı şekilde izin verdik. Kulüp bulamamaları durumunda ikisi de geri gelecek" dedi.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=87182

Furkan

ercan0655

Sezon başında sakatlanmadan önce takımın en kötülerindendi çok ağır kalıyordu kondüsyonu yoktu sonuçta güçsüz bağlar beynine yaetişemedi ve koptu. Bir sezonda 3 maç oynayıp okkalı para aldı ve gitti. Öncesini bilmem belki iyi futbolcudur ama Samsunspora bir kalem faydası olmadı halbuki çok şeyler bekleniyordu. Bu sezonun hayal kırıklıklarının 2. oldun be adam.

jean

adam bir yil yatti para aldi harbidende insan der faydali olamadim bu sene iade edim hersey menfaat artik hic boyle dusunce kalmadi ne yazikki

Turuncu

karabüksporla anlaşmış.