13- Kemal Tokak

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:11:53

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

amaan gitsin ya.
ligde bıraksınlar da bizi ne yaparsa yapsın.

twitter

özkan

bu görüşmenin dökümanı nerede çıktı ki?

ChucKeR

ama ikisi de konuşma özürlü.  .:.:.

ugurozkan

Alıntı yapılan: özkan - 03 April 2012, 19:33:49
bu görüşmenin dökümanı nerede çıktı ki?

şike iddianamesindeki tapeler yani dinleme kayıtları bunlar. kemal'in adı birkaç yerde daha geçiyor:

Serdar Adalı'nın ifadesi: "Mart ayı sonlarında Tayfur'la yaptığımız görüşmede transfer listesini bize bildirmesini istedik. İbrahim Akın, İskender Alın bu listeye dahildir. Henüz İBB rakibimiz bile değildi. Ahmet Ateş'e, Yusuf Turanlı'nın telefonunu bulmasını istedim. Aynı zamanda İbrahim Toraman'ın menajeri de olduğunu o sırada öğrendim. Şike yapmak için menajeri, taraftarın ve gazetecilerin olduğu otele alır mısınız? Samsunlu Kemal Tokak'ın babası Adanalıymış, hemşehrim olması nedeniyle görüştüm"

Yusuf Turanlı: "Daha aramadılar bizi şey", Tayfur: "Şimdi burdaydılar çıktılar 5 dakika önce, bunun bi yerden uzaktan akrabası çıkmış herhalde Kemal, babasına bir şey göndermişler herhalde, sen nasıl istiyorsan biz şimdi bak bu yani bu Akın ile İskender'i, ben söyledim şimdi, onu kesinlikle şey yapmak istiyorlar ikisini", Yusuf: "Almak istiyorlar", Tayfur: "Kesin yani hani, şimdi bu maçla falan alakası yok yani onun için, İbrahim Akın'ı ben istiyorum çünkü yani", Yusuf: "İbrahim Akın  ile İskender'in benim olduğunu bütün Türkiye biliyor, çocuklar hemen gelmek istiyor hocam hiçbir sıkıntı yok yani, İskender şuan senin yanında yani o derece", (tape:3372)

burakbas

bana bu iddada sizden olsa olsa kim vardır deseniz ben kemal derdim. inşallah derin değildir.

doðan

iddiaların a... koyayım , Kemal i satmayanında , götü kalkan topçuyu basacan gidecek , adam nerden geldiğini unutmayacak , kemal i kemal yapan , BANKASYA daki SAMSUNPOR dur , taraftarıdır ... bu gün götü başı oynayan kemal i taraftarına götünü dönen kemal i alemi cihan olsa satarım..
İzin Versinler Bu tskıms biz daha ne kemaller getiririz ..
Ama SAMSUNSPOR u satanın taaaa ... na koyayım ...

Jnr.Serkan

Maç sonu direk soyunma odasına koşmanı unutmam ömrüm boyu.Sana bundan sonraki hayatında başarı dilemek isterdim ama dilemicem.

AllydeenleaR

son birkaç maç iyiydi kemal.
bize yaptıkları için teşekkür ederiz de ondan da gitmeden teşekkür bekleriz (gideceği aşikar)

geleceği hakkında bir öngörüm var. hareketleri nedeniyle ligin kaşar defansı olmasını bekliyorum.

Akyol

Son 2 maçta güzel pazarladın kendini kemal efendi sana da eyvallah...

Ahmeti

Bu saatten sonra kimseye zorla kal diyemeyiz bize verdiğin emekler ortada yolun açık olsun umarım başarılı olursun.

SametYılmaz55

oynaman için illa tüm Türkiye'nin o maçı izlemesi lazım dimi çakal kemal.s.git şimdi nere gidiyorsan aldığın paralar fitil fitil gelsin burnundan

5trawberry

Küme düşen takımın defansını, Ferdinand performansı sergilese dahi kimse kolay kolay almaz.
Kafaya oynayan takımlar hele hele hiç almaz.

Hakkında hayırlısı,  Samsunspor'un seneler sonra süper ligde olmasında katkısı olan isimlerin başındaydı, ama adam olacaksan kal, tekrar süper lig yakındır.

burakbas

bir an önce git. biz seni çok önceden anladık zaten.

ahmetsefa55

satarız iyi bir paraya.