Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

BigBadMama5552

AlıntıDilara Gönder Ntvspor'dan ayrılmış daha doğrusu kovulmuş.
Yeni bir sarışın var ama bir Dilara değil tabii ki : )

3 gün önce Twitter'dan yolladığı mesajlar yüzünden olsa gerek. Ortalık baya bir karışınca NTV sorumluluk almak istemedi sanırım.  :)

burakbas

BigBadMama5552

Alıntıo mesajda ne yazıyordu ?

Twitter hesabını kapattığı için kesin bir şey söyleyemem ama hatırladığım kadarıyla Pazar gecesi Fenerbahçe'nin Trabzon deplasmanı sonrası havaalanında çıkan olaylardan Fenerbahçe taraftarlarını sorumlu tutmuştu, bu yüzden Fenerbahçe taraftarları baya bir tepki göstermişlerdi kendisine. Yani bence kovulması bu yüzden olmuş olabilir.

kamuri

eğer sebep buysa fuat akdağ ayıp etmiş gercekten ne yani kimse ekranlarda fener taraftarına laf soyleyemeyecek mi ya da soylerse işinden mi olacak

atalanta8

müşteri her zaman haklıdır sporla ilgilenen birisinin görmeden bilmeden konuşmasıda ayıp olmuş

kamuri

ben açıklamasını dinledim sadece şiddete karşı olduğım için o açıklamalarda bulundum dedi yoksa fener taraftarıyla bi sorunum felan yok diyodu ama bu kovulması gerçeğini değiştirmez

ahmetsefa55

kovulsun ya dilara ya iş mi yok ?
dilara nereye biz oraya  :kanka:

kamuri

aslında samsunspor tv yi kursak da işe alsak ya ;D

Cheregi

Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 29 March 2012, 20:27:44
Fenerbahçe'nin Trabzon deplasmanı sonrası havaalanında çıkan olaylardan Fenerbahçe taraftarlarını sorumlu tutmuştu

Alıntı yapılan: kamuri - 30 March 2012, 00:42:56
aslında samsunspor tv yi kursak da işe alsak ya ;D

Bir anlamda Trabzonspor taraftarının suçsuz olduğunu savunan hatunu mümkünse Samsunspor TV ye almayalım. Ya da alalım sonra hemen kovalım  :evet:

Serkan

iyide fenerbahçe-trabzon deplasmanı dönüşü olayı ne Trabzon maçı haftasonu değil mi

atalanta8

Alıntı yapılan: Serkan - 30 March 2012, 00:57:06
iyide fenerbahçe-trabzon deplasmanı dönüşü olayı ne Trabzon maçı haftasonu değil mi
evet haklısın

bu olaylar fbnin kızları şampiyon oldu diye havaalanına karşılamaya giden taraftarlarla polis arasında olan olaylardan ötürü oldu

Cheregi

Olayı bilmiyorum tamam sustum  :-[ Cümleden Fenerbahçe taraftarı ile Trabzonspor taraftarı arasında olay yaşandığını düşünmüştüm sanırım öyle değilmiş.

BigBadMama5552

Ya ben anlatırken olayları karıştırdım sanırım. Futbol basketbol voleybol hepsi üst üste geldi :)) Trabzonspor'u da nereden çıkardım bilmiyorum :/

burakbas

basketboldan anlayan abilerim , kardeşime basket ayakkabısı alacağız önerilerinizi bekliyorum...

Burak

Alıntı yapılan: de_brk7 - 30 March 2012, 09:16:16
basketboldan anlayan abilerim , kardeşime basket ayakkabısı alacağız önerilerinizi bekliyorum...

anlamak demeyelim de benim ki için adidas ve nike'ın yanı sıra and1 da çok tutulan bir marka güzel modelleri vardı