Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

uğur mesut hocaya hareket yapmışssa onunda cezasını versin o zaman zenkeyle sınırlı kalmasın hiç kimse samsunpordan bu armadan büyük değildir bunu unutmasınlar

GurbetciFanatik

besik_tas maci basliyor simdi onu izlicem
ceza sinirinda futbolcu kimler
bilgisi olan varmi

bu mactan en az 3 cezali cikaririm ben  :D :D

cem

vipteydim aynı şahsiyet uğur borala tepki gösterdi sonrasında uğurda el kol hareketi yaptı mesut bakkala uğuru oyundan al diyede bağrınca mesut hoca üstündekini çıkarıp sinirli şekilde yeter o zaman gel sen hocalık yap dedi duydum,mesut hoca 15-20 dkka çıkmadı yerinden,o şahsiyet antep maçındada sıkıntı çıkardı kasti yapıyor bence...

twitter

şu semih şerefsizine bi üyelik verelimde bi gezinsin şu forumda
adam götüyle düşünüyor resmen. samsunspor taraftarının büyüklüğünü bi görsün bizans köpeği.

06 onur 55

Bir kez daha SAMSUNLU ve SAMSUNSPORLU olmaktan gurur duydum.Antalya gunu birlik habersiz gitmeme rağmen bütün isini bırakıp yüm gun bizimle ilgilenen DOGAN kardesime cok teşekkür ediyorum.

lucarelli

Alıntı yapılan: cem - 26 March 2012, 20:13:48
vipteydim aynı şahsiyet uğur borala tepki gösterdi sonrasında uğurda el kol hareketi yaptı mesut bakkala uğuru oyundan al diyede bağrınca mesut hoca üstündekini çıkarıp sinirli şekilde yeter o zaman gel sen hocalık yap dedi duydum,mesut hoca 15-20 dkka çıkmadı yerinden,o şahsiyet antep maçındada sıkıntı çıkardı kasti yapıyor bence...

Valla Uğur Boral'ı savunmak amacıyla söylemiyorum ama Sürekli aynı adamsa aynı haltı yapıyorsa sırf Fenerlilere küfretmek isteyen Trabzonlu bile olabilir.

AhmetDenizci

KARTAL 'MANUEL', İBB OTOMATİK!

Çok yaratıcı bir manşet olmuş, çok güldüm.  :D

Theofanis Gekas

bu atilla cebeciye güvensek mi güvenmesek mi bilemedim,adam sanki reis i cumhur düşmicekte düşmicek  :),ister istemez umutlandırıyo bizi eğer fos çıkarsa Samsunda iki çift laf etcem kendisine

özkan

Bilmiyorum sizinde dikkatinizi çektimi;karabüklü mabiala antep deplasmanında ikinci sarıdan kırmızı görüyor,fakat haftaya karabük kayseri maçında karabüğün 1 gollü galibiyetiyle sonuçlanan maçta da tek golü mabiala atıyor ve adamlar galip geliyor.İlgili tarih aralığına bakıyorum pfdk kararlarında mabiala ile ilgili bişey yok,ben mi bişeye yanlış bakıyorum yoksa bunlar feneri nası kurtaracaklarını düşünmekten asıl işlerinimi atlamaya başladılar ?

Kadir ÇELEBİ

Toplam 4 maçta kart görmüş ilk ve son maçlarında gördüğü sarılar kırmızıya dönmüş. 2nci kartları sayılmıyorsa dediğin doğru açıkcası sistem nasıl işliyor bilmiyorum.

celebi

evet benimde dikkatimi çekti bir maç öncesinde kırmızı gören oyuncu en az bir maç ceza almıyor mu nasıl oluyorda kayseri karşısında oynayabiliyorr. ???

celebi

hafta içi maçları vardı. kupa maçları sanırım onda çekti cezasını

55.hakan

Bizim de kupa maçı vardı ama cezalarını sıfırlayamadı orada oyuncular

celebi

BİZİMKİLER sarı kart cezalı idi. sanırım bilmiyorum ama kırmızı ve sarı kart cezası sistemi farklı