Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Ayberk

başkana doğrudan hakaret etmiş bu *******. ismi kimliği ortada bence peşi kovalansın da aklı başına gelsin angutun

emre

yazık ya Orduspor futbolcuları taraftarına teşekkür ediyor ben böyle taraftar görmedim diyorlar,bir de bizimkilere bakın! Taraftarın tribünde gösterdiği çabalardan sonra bu takımı buraya getiren topçular biliyorum ki hiç utanmıyorlar.Çünkü utansalar bu durumda olmazdık.

cembaba

Mesut Hoca haklı. Fakat Uğur Boral'ın kendini Messi sanmasına neden taviz veriyorsun Mesut Hoca. Kırsana kafasını.

Stelea

açıklamalarından anlaşılan gekas ne besiktas ne de sivas maçlarında var. ayrıca "farzedin ki küme düşme kaldırıldı" cümlesi de çok manidar!

emre__ss

İnşallah hocanın kulağına gelmiştir bir yerlerden de,ondan diyordur 22 takımla devam etme ihtimali var diye.

**KaR6**

ugur benim babamın oğlu değilde, biraz acımasız davranıyoruz gibi.. bugunku takımda bizi kaleye götürebilecek iki adamdan biriydi, serdar yürümedi bile, bu da aldığını gitmeye çalışıyo kaleye.. ben tv'den kötü görmedim ama başka bildiğiniz bişe varsa bilemem..

cembaba

Reyiz, maçtan sonrasını izledin mi? Nedir bu Fenerbahçe düşmanlığı falan demiş sanırım. Fenerbahçeliyim diye bana küfür ediyorlar falan demiş.

Doğruluğunu bilmiyorum.

**KaR6**

yok onu dinlemedim, şimdi duydum da, saha içini diyorum zaten.. her halükarda 2 maçı kaldı, sonra evli evine köylü köyüne..

cembaba

Mesut Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının çok stresli olduğunu söyledi.

Oyuncularının bulunduğu ortamın zor olduğunu, seyirciyi sağduyuya çağırdığını belirten Bakkal, şöyle konuştu:
''Farz edin ki küme düşme kaldırıldı ve bu takım ligde kaldı. O zamanda yüz yüze bakacağız. Maç öncesi birkaç tane taraftarın yaptığını bütün taraftarlara mal etmek istemiyorum. İnşallah iki maçımızı da kazasız belasız geçeceğiz. İddiamız devam ediyor. Bitmediği sürece bitmiyor. Oyuncularım sonuna kadar bunu düşünüyor. Ama maça gelirken baktım şehirde umut tükenmiş gibi. Bu Samsun'a hiç yakışmıyor. Çünkü matematiksel olarak düştüm demeden bu iş olmuyor. Taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyorum. Oyuncularım ağrılarına ve sakatlıklarına rağmen oynamak istiyor. Bu oyuncular kiralık isterse gidebilirler. Buranın oyuncusu olan da oyundan çıkarken el hareketi yapıyor, tercih sizin. Biraz daha sağduyu, özellikle oyuncularım ve ben bunu hak etmiyoruz.''

Kayserispor maçında sakatlanan Gekas'ın iç yan bağlarında zedelenme olduğunu ifade eden Bakkal, ''Türkiye'nin en iyi doktorlarından birine gösterdik. En az üç hafta oynamayacağını söylediler. 'Belki iyi tedavi olursa 2 hafta içinde dönebilir' dediler'' diye konuştu.

Gekas ile oturup konuştuğunu anlatan Bakkal, ''Bana, 'Avrupa Şampiyonam var. Yunanistan'a gidip doktoruma gösterip geleceğim' dedi. Olay bundan ibaret. Bundan farklı duyduğunuz şeyler külliyen yalan. Zenke olayında ise bu kişinin adını anarak yüceltmekte istemiyorum. Zenke'siz de Samsunspor var. Lütfen bu tür oyunculara prim tanımayın. Ben burada önemli değilim, burada Samsunspor önemli. Böyle bir oyuncunun burada işi yoktur'' dedi.

Lig'de düşmenin kaldırılması gibi bir umut olduğunu vurgulayan Bakkal, ''Bu niye olmasın. Belki lig 22 takımlı olacak. İnşallah böyle bir şey olur ve ligde kalırız'' ifadesini kullandı.

Konya'da geçen hafta eğitim uçuşu sırasında uçağı düşerek şehit düşen Hava Yüzbaşı Pilot Ümit Özer'in ailesine başsağlığı dileyen Bakkal, ''Şehit Yüzbaşı Özer'in bugün doğum günüydü. Allah mekanını cennet etsin. Ailesine ve yakınlarına da sabırlıklar diliyorum'' diye konuştu.

22 takım muhabbetini Mesut Hoca'da kullandı. Hayır mı acaba?

Stelea

AlıntıFarz edin ki küme düşme kaldırıldı ve bu takım ligde kaldı. O zamanda yüz yüze bakacağız.

olay dediğimize geliyor bu sene düsme yok görünen o. hoca agzındaki baklayı istemeden de olsa cıkardı gibi!

**KaR6**

o değilde adam miy'in adı iddianamede geçmiyo dedi arkadaş, ahahahahha  ;D ;D

ercan0655

Amaaan 22 hafta maç (hanımdan ne dayak yerim her hafta maç her hafta maç  :holey:) önümüzdeki sezon öyle olursa tadından yenmez.