Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

benım en cok dusundugum lıg 2 hafta sonra bıtcek ondan sonra agustosun 15 ıne kadar yaklasık 4 ay maçsız napacaz  .:.:.

transfer için çok uzun bir süremiz var.
inşallah seneye son gün transferleri yapmayız.
ben çok inanıyorum seneye de süperligdeyiz inşallah.

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 March 2012, 21:22:57
o değilde adam miy'in adı iddianamede geçmiyo dedi arkadaş, ahahahahha  ;D ;D

Reis senin çektiğin resmi td ye atarmısın? Adam adı geçmiyor dedi. Lan Fener'den önce düşecek takım sizsiniz gerizekalılar.

**KaR6**

bi cevap versin de ona göre bakacaz kardeşim  :)

Furkan

Bugunki trübünler yakışmadı bizlere milletin ağzına laf verdik  :'(

lucarelli

Ya bu Şansal akşamdan beri Samsun düşecek deyip deyip duruyor. Asabım fena bozuldu.

atalanta8

zor bir tahminde bulunmuş puan durumu profları

Serkan

sırf fb oynadı diye küfür etmedi millet o işin çakallığında  herkes fener maçında götünü yırttın şimdi neden oynamıyorsun diye sövdü... çakallık yapmasın

atalanta8

bence o şahsın  sorunları var  tedavi görmeli

AhmetDenizci

Coca Cola Akademi Ligi Karadeniz Grupları'nda mücadele eden U14, U15, U16 ve U17 takımlarımız bu hafta yaptıkları maçlarda  3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu hafta alınan sonuçlar şöyle;

Samsunspor(U17)-Çorumspor(U17) 1-1
Gol: Mehmet

Samsunspor(U16)-Çorumspor(U16) 3-2
Goller: Mert, Burhan, Eray

Samsunspor(U15)-1461 Trabzon(U15) 3-0
Goller: Kemal, Enes, Mustafa

1461 Trabzon(U14)-Samsunspor(U14) 0-1
Gol: Erdal

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=206

ahmetsefa55

önceden türkiye de 4 lü finallere bjk fb gs ts dışında bu 4lüyü bir tek biz zorluyorduk.
bu sonuclar çok önemli.
altyapı demek başarı demek.

lucarelli

Maçı anlatan spiker; "kenarda Mesut Bakkalla tartışıyor, bu nedenle tribünden tepki geldi, Mesut Bakkal Eliyle taraftarı sakinleştirmeye çalışıyor" dedi.

Olayın doğrusu nedir bilmiyorum ama Uğur yaptığıyla, dediğiyle, buraya tatile geldiğini açıkça belli ediyor. Takımın yetenkeli ve bizi ileriye taşıyabilecek oyuncularından biri ama kafasına göre oynuyor, düşmeme savaşı veren bir takıma geliyorsan ekstradan efor sarfetmesi gerekiyor. Takıma ekstra puanlar kazandırması gerekiyor. Buraya gelirken Samsunsporun durumunu biliyordu. Hem bunları bile bile gel, hem maç ayır sonra da taraftar kızınca vay efendim onlar şöyle onlar böyle. Samsunspordaki Uğur zeki, çevik olabilir ama pek de spor ahlaklısı değil. O yüzden bu oyuncuyu sevmiyorum ve takımda kalmasını istemiyorum.

özkan

Vipden arkadaşlar söyledi,uğur hocaya el hareketi yapmış sen kimsin gibilerinden.Sıkıntı ordan başlamış.

ercan0655

sırayla g... kalkıyor heriflerin. iyi futbolcu ama harbi futbol papazı olduğunu düşünüyorum. buraya gelirkende amacı  maç açığını kapatmak ve tekrar piyasa yapmaktı, ee iyi reklam yaptı, bu sayede.

burakbas

bende yeni aldım haberleri . uğur hareket yapmış. !

GurbetciFanatik

Demin CNN Türk izledim
Suat Kilic ordaydi konuk olarak.
Ve Konu SAMSUNSPORa getirildi.
Herkesin bildigi gibi ben Samsunsporluyum bikeren ben Samsunluyum ve Samsunum Milletvekiliydim dedi.
Samsunsporun durumunu sordular .Ve sonra anlatiklarini gecin

Yahu Adam biraz ümit verir bu nasil Samsunlu yahu.
BU benim Sehrim pes etmez desene
Henüz heran hersey olabilir desene
TFF karari belki onlarin lehine olur desene be Adam.