ZTK 4.Tur | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 07 March 2012, 15:25:28

« önceki - sonraki »

diocid

Şu aralar uğur boral iyi oynuyor bu zamana kadar aklı nerdeydi acaba..

lucarelli

Fener maçı olduğu için böyle Uğur Boral.

Ertuğrul Sağlam

Demekki bu takım Sivas gibi dişe diş oynayabiliyormuş. Nerdeydiler acaba bu saate kadar........

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: King1965 - 21 March 2012, 23:27:49
Bu sene bize iyi bir ders olsun .. Bundan sonra super ligde basarı nasıl olur ögrensınler tabıkı önce super lıge cıkalım

abicim iyi güzel söylüyorsun da, biz bucaspor gibi ilk kez süpre lige cikmiyoruzki yirmi küsür sen oynamisiz bu ligte..nasil basarili olunur birak yöneticileri bu sitedeki kisiler  kitabini yazar..

Biz bu sene yaptiklarimizla asil nasil bir takim küme düser onun kitabini yazariz...

engin55

Lusage

vanlioglu

Alıntı yapılan: Lusage - 21 March 2012, 23:40:19
Harlem'e git Uğur...
nereye gider bilmem ama bu akşam kendisinden iğrendirdi resmen.

mehmet yılmaz

Bu uğur boral eski takımına gol atınca hükmen kazanacagimizi ya da fbnin onu geri alacağını mi sanıyor? Anlamadım ki!

GurbetciFanatik

Ben Baskan olsam  biraz fantezi yapiyorum
ve diyelimki UEFA yüzünden kaldik bu sene ligde.

ilk önce kiralik ne kadar oyuncu varsa hepsine güle güle
Ertugrulun bonservisini hemen almaya calisirim
Hocaya ve Transfer komitesine hemen bi emir
bu takima top bilen oyun kuarabilen assit yapabilen 2 yabanci oyuncu alin derim
Adem-Kemal-Gekas-Murat Y.- Ekigho(sonsans) takimda tutarim
Sol acik ve Sol bek alin emri veririm
Hocayla devam ederim iyi kötü biliyor takimin eksiklerini
Altyapidan kim sorumluysa kulaklarini cekerim ve bana her sene bu takimda ilk 11 zorliyacak 2 adam siterim
Gekasin bi alternatfifi aldirirm

ulan bu kadar mi zor bu is.

diocid

Bal yapmayan kırmızı arılar :evet: ;D

King1965

Şu futbolcuları samsuna döndüklerinde iyice bir dövsek yaa

mehmet yılmaz

Birbirlerine pas atmamaya yemin etmişler adeta... Bildiğin halisaha maçına döndü 2. Yarının tek güzel tarafı şu saklaban gürcan'in susmasi oldu 0-3 bitti maç

Atakumlu

galibiyet beklemiyordum bu kaazmalardan ama bu kadar fesatlıkta beklemiyordum ...

emre__ss

Adem abi Allahını seversen git bu takımdan senin gibi yürekli,aldığı paranın hakkını vermeye çalışan,candan bir ADAMın bu takımda ne işi var?en iyilerine layıksın gönül elbette kalmanı ister senin gibi futbolcuyu görmek isteriz takımımızda lakin git abi  :( :(

ngonge

Gene klasik maçlarımızdan biriniz izledik, çok yoruma gerek yok zaten, açıkçası bu sene sahada izlediğimiz takım Samsunspor değil, toplama oyunculardan kurulmuş karma bir takım.

Adem, Kemal ve Murat'ı görünce aklıma geliyor hangi takımı izlediğim.