ZTK 4.Tur | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 07 March 2012, 15:25:28

« önceki - sonraki »

alperen

O forma kutsaldır lan formayı çıkarın çıplak oynayın,ruhsuz ibneler!!! kanser olduk yeter artık ya :( :'(

Burak

hasbelkader turu geçersek takımla beraber biraz daha kalmak zor geldi değil mi ? Şerefsizler ordusu hadi iyisiniz erken çıkarsınız tatile

FaT1h

yazık ya hadi biz taraftarı gectik lan ibneler kendi cıkarlarınız için adam gibi oynayın ******* bunlar ya

kale5501

mehmet yılmaz

2006 da düşen takıma kimse kızamamisti çünkü mehmet polati tolga doğantezi dahil hepsi top oynuyordu bunların yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında gürcan bilgiç denen palyaço kılıklı amigolara rezil ediyorlar bizi adamların yaraları var tabii bulmuşken acısını çıkaracak resmen utanç içindeyiz şu sorumsuzlar yüzünden

GurbetciFanatik

Taraftar olarak biz Avrupa Liglerini hakediyoruz arkadaslar
ama
Futbulcusu baskani Yönetimi gercekten bu Ligi haketmiyoruz galiba

Stelea

Vural gibi Samsunlu topcularımızı özledim. top gecer adam gecmezi uygulayan topcularımızı özledim. bu takıma samsunlu dısında topcu almayın yeter!

KotuCocuk55

Biz en son dustugumuzde, sahada savasan kavga eden oyuncular vardi o zaman bizi küme düsüren basimizdaki yöneticilerin basiretsizligiydi.Kralin hakeme saldirirken gözlerindeki hirs hala gözümün önünde.Futbol mu degisti ben mi televizyondan anlayamiyorum bilmioyrum ama kader maci deyip atak yapamadigimiz 3 yedigimiz bursa maci,antep maci,kayseri macinda ben sahada hic savasan cirpinan yirtinan lan dusuyoruz saldiralim diyen oyuncu görmedim.

Herseyi kabullendim de buna anlam veremiyorum.

Kazim baskan sempatik ama basarisiz..Yani futboldan anlamiyor ama isci calistirmayida bilmiyor.Mirasyedimidir nedir anlamadim.Bu kadar lackalik,kasarlik,basibosluk,daginiklik,disiplinsizlik olmaz hakkaten.Balik bastan korkar..Baskani cok seviyorum ama o staj yapacak die biz bu rezillige katlanmak zorunda degiliz.

King1965

Taraftar olarak bunları haketmıyoruz  :-X :-X :-X :-X :-X

Ahmeti

Kazım başkan içinde azıcık Samsunspor sevgisi varsa bundan sonraki maçlara paf takımı çıkar

engin55

zenkeye bakk. sanki birşey yaptın da çıkmak istemiyon

kıbrıslı_mete

Lusage

kale5501

kale5501