TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

furkan5534

ARKADASLAR BAKIN ISTANBULSPORUN RESMI SITESINDE BIR ARKADAS NE DEMIS; "berabere kalsak çok iyi bu sene düşmeyelim şampiyonlukdan daha çok sevinicem valla  takımda kimse yok ! (BALİÇ Hariç)"
YANI BU MACI MUTLAKA ALMALIYIZ ALICAZDA İNNŞALLAHHHHH

celebi

Alıntı yapılan: "furkan5534"kardes göztepe karsıda ben avrupa yakasındaım.zeytınburnu tarafta.stadyuma 20-25 dk yanı... kacta stadda olucazzz???? 10 kısı ben getırıorum.. yanı kacta olucaz derken. en erken kacta gelırsnız stada!!!

Furkanım aramıza hoş geldin. İstanbul grubunun çalışmaları devam ediyor.saat 14:30 da stadın önünde ol.

celebi

STADIN, SAHANIN, SPOR SALONUNUN,PISTIN TESISIN
Adı: ÇETİN EMEÇ STADI
Hizmete Girdiği Yıl: 1982
Hangi Kuruma Ait Olduğu: GSGM
Yapılan Branşlar: Futbol
Kapasitesi: 3200
Zemin Döşemesi: Çim
Modernizasyon: 01 12 2005 İHALE EDİLDİ. SAHA VE ATLETİZM PİSTİNİN MODERNİZASYONU YAPILACAK
Adresi: Bayrampaşa spor salonu orta mah Bayrampaşa
Telefonları: 0212 5440238
Faksı: 0212 5012815

Arkadaşlar bu resimde kapalıdan kale arkasına doğru olan resim biraz küçük ama sizinle paylaşmak istedim.

ALI55

arkadaslar mac bayrampasa kı stad damı kesın olarak nerde mac 18 00 de  14 30 da stadın onundemı bulusalım mac bıletı hakkında bılgısı olan varmı ıstanbulgrubu dernek neden karsıda acıldı bız avrupa yakasındayız esenler  saygılar gell pazar gelll ozledık takımı en buyuk samsun macın skorunu soylım sıze 3 0 alacagızz macı goller serkan kemal  celıl atacak enbuyuk samsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
busene lıgın tozunu atacagızzzz galip babaya selamlar helal olsun tüm samsunlu işadamlarımıza seslenıyorumm sözde değilll özdee  samsunlu olalımmmmmm

celebi

Evet naç kesin bu satadda çetin emeç stadında.saat 17:00 da biz istanbul grubu olarak 14:30 gibi orada olacağız.biletler hakkında açıklama yok şu anda. 2006 senesinde anadolu yakasında oturan abiler tarafından kurulmuştur bu dernek.esenlerden stada nasıl gelineceğini biliyorsun değil mi

ALI55

BILIYORUZ BILMEYENLEREDE TARIF EDEERIM ISTERSENIZ ARKADASLAR 99 DA IZLEMISTIM O STADDA SONRA BIRKAC KEZ TUM SAMSUN MACLARINA NERDE OLURSA OLSUN ISTANBUL ICINDE GIDIYORUZ GECENSENE 99 DAN BERI GIDERIZZ ASLINDA EN IYISI GUNGOREN STADI BENCEE ATMOSFER OLARAK BAHCELIEVLER STADINDAN IYIDIR GECEN SENE BAYA ZORLUKLAR YASADIK ORDA ISALLAH KONTENJAN PROBLEMI YASANMAZZ

Fikret Baþ

Sevgili arkadaşlar,

Pazar günü Bayrampaşa stadında oynanacak olan İstanbulspor-SAMSUNSPOR maçında Samsunspor taraftarlarına 1.600 Kişilik yer ayrılmıştır.

Stad yer dağılımı:Samsunspor taraftarına : 1.600 kişi
                :İstanbulspor taraft.   : 1.500 kişi
                :VİP                    : 1.500 kişi

Taraftarımızın maça girememe gibi bir durumu olmayacaktır,istanbulspor taraftarının kendisine ayrılan yeri doldurması mümkün olmadığına göre o tarafında taraftarımıza açılması muhtemeldir.

Taraftarlarımıza duyurulur.

Bütün herkesi maça bekliyoruz.

İSTANBUL SAMSUNSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ
           Başkan

Fikret BAŞ

celebi

Fikret abi teşekkür ederiz abi.bugün dernek açıksa oraya gelmeyi düşünüyorum abi olur mu?orayı zaten ful doldururz inşaallh.

körfez55

dernek anadolu yakasında daha önceden de vardı zaten.istanbul grubundaki arkadaşlarımız orada buluşacak.ben orda olmasam bile abilerim ve kardeşlerim benim yerime daha fazla bağıracaktır.

ayrıca istanbul grubu nerde uyuyomu diyenler nankörlük etmesinler.birçok çalışmamız var zaten. bizim amacımız sadece istanbuldaki maçlara gitmek değil.sezon boyunca imkanlarımız doğrultusunda bütün deplasmanlara gitmeyi planlıyoruz.bu nedenle gelip burda çığırtkanlık yapmaya gerek yok.sizleri diğer deplasman maçlarında görmek istiyoruz.sizi iyi bir samsunsporlu olarak bu sene istanbul dışındaki deplasmanlara bekliyoruz.25 dk lık mesafedeki maçları ben saymıyorum.eğer gurp çalışmalarına destek veriyosanız bizimle deplasmanlara gelicekseniz bu grubun elemanı olabilirsiniz.diğer türlü istanbuldaki taraftarlar olarak kalırsınız.aylarca buraya uğramayıp maç arefesinde gelip akıl vermekle olmuyo.

celebi

ozkan17

Alıntı yapılan: "furkan5534"kardes göztepe karsıda ben avrupa yakasındaım.zeytınburnu tarafta.stadyuma 20-25 dk yanı... kacta stadda olucazzz???? 10 kısı ben getırıorum.. yanı kacta olucaz derken. en erken kacta gelırsnız stada!!!

haaa.tamam o zaman furkan celebı abının dedıgı gıbı stad onunde saat 14,30 gbi oluruz heral

mehmet yılmaz

Bu akşam çıkıyorum ben de. Kısmetse 3 ya da 4 kişi maçta olacağız. İnşallah tribünde ve sahada herşey istediğimiz gibi olur. Fikret Bey'in kontenjan açıklaması da gayet memnuniyet verici olmuş.

Lige iyi başlamak temennisiyle.

@Cem55
Biletler için haberleşelim

@Bengülü
Gelecekmişsiniz, şimdiden iyi yolculuklar.

veis

insanlar şu grup istanbul çalışmıyor mantıgından bikere kurtulsunlar grup istanbul forma yaptırdı t.sihort yaptırdı10 adet pankart yaptırdı atkılar hazırlanıyor 55 meşale alındı20m. bayrak yapıldı.daha neyapacak bu grup haa buarada polarda yaptırıyor bi ronaldoyu almak kaldı onuda alalım yaranırız herhalde.

celebi

Veis ben ronaldo ile görüştüm eğer parada anlaşırsak bir de İSTANBUL GRUP arkamda durursa ben Samsunsporda seve seve oynarım dedi.bennde her zaman arkandayız dedim ve teminat verdim :lol:

veis

alırız bee abi ronaldoda kimmiş biz kimleri almadıkki.