TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

King Of The North

Gerçek kadromuzu bilen var mı arakadaşlar?
Forvet canavar gibi valla bir de Caner oynayacak mı?

Sempatik Bengülü

aldığım son habere göre istanbulda müthiş taraftarımız varmış.şuan çalıştığım için maça gidemedim.ama abimler bursadan otobüs kaldırıcaklardı.az önce aradım.staddayız dedi.ve kalabalık ve muhteşem olduğunu söyledi zaten tlf.konuşurken sesler geliyordu.umarım bugün yeneriz güzel bir başlangıç olur.haydi samsunsporum 3 puanla güldür yüzümüzü.

Sol Açık

Forumdaki çeşitli yazılardan okuduğum kadarıyla Serkan oynamayacak, ama kimse nedenini yazmamış... Neden?

King Of The North

TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR
Sezonun ilk haftasında deplasmanda oynanacak İstanbulspor karşılaşmasına 5 otobüs..

Sezonun ilk haftasında deplasmanda oynanacak İstanbulspor karşılaşmasına 5 otobüs gidecek Samsunsporlu taraftarlar, hazırlıklarını tamamladı. Bu akşam 24.00' de yola çıkacak Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, bundan önce olduğu gibi yeni sezonda her zaman takımlarının yanında olduklarını söyledi. İstanbulspor maçının sonucu ne olursa olsun takımlarına olan desteklerinin devam edeceğini belirten taraftarlar, "Samsunspor'u sezon sonunda Süper Lig'de görmek istiyoruz " dediler.

Amsterdamli

Serkan Aykut,Caner ve Celil mac kadrosuna alinmis. Oynamayacak adami mac kadrosuna almazlar. Celil ve Caner 90 dakika oynayacak durumda degil o yuzden macin sonlarina dogru girme ihtimalleri olabilir. Ancak Serkan Aykut antrenmanlarda iyi calismis ve formda bence oynamamasi icin bir neden yok.

Sol Açık

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Serkan Aykut,Caner ve Celil mac kadrosuna alinmis. Oynamayacak adami mac kadrosuna almazlar. Celil ve Caner 90 dakika oynayacak durumda degil o yuzden macin sonlarina dogru girme ihtimalleri olabilir. Ancak Serkan Aykut antrenmanlarda iyi calismis ve formda bence oynamamasi icin bir neden yok.

Benim bundan da bilgim yoktu. Yani ortada sakatlık vs yoksa bu oyuncuların ölüsü bile önemlidir ve ilk 11 olmasa bile kadroda olmalıdır diye düşünüyorum.

Gerçi 1 saat sonra göreceğiz ama kadroyu bilen varsa (ilk 11 veya 18) bi yazıverse tam süper olacak...  :wink:

erkan55

bu istanbulspor resmi sitesinden alinmis birseydir

26 Ağustos 2007 İstanbulspor - Samsunspor Maçı Skoru ?

1-0 Galibiyet   8 oy 6.015%

2-0 Galibiyet   39 oy 29.32%

3-0 Galibiyet   2 oy 1.50%

2-1 Galibiyet   5 oy 3.759%

3-1 Galibiyet   3 oy 2.255%

3-2 Galibiyet   2 oy 1.503%

Beraberlik   2 oy 1.503%

Mağlubiyet   72 oy 54.13%

yani onlar galibiyete inanmiyorlar :wink:

tanju55

arkadaslar bizde d-spor cekmedigi icin maci izleyemiyoruz maci veren bir radyo var mi ? varsa lütfen yazarmisiniz ?

berusa55

ilk 11'imiz söyle:
ercument-sinan-kenan-zafer-serken-fatih-can-yucel-emre-feridun-kemal

berusa55

valla ben ilk 11de serkanı göremedim tv de ilk 11da yazdı ama...

maviay55

Alıntıarkadaslar bizde d-spor cekmedigi icin maci izleyemiyoruz maci veren bir radyo var mi ? varsa lütfen yazarmisiniz ?

http://www.istanbulspor.info/index.php?area=1&p=static&page=radyo böle bi adres buldum ben ama şu an da çalışmıo radyo  :?  siz baska bi adres bulursanız bilgilendirin..

haydi samsunum vur bogaya güldür yüzümüzü  :wink: :P :P

berusa55

ilk yarı sifresiz izledik ama ikinci yarı sifreliymis.alt yazı yazdı...

berusa55

bu arada mac ortada geciyor. pek de ağırlığımızı koyamadık macta. insallah ikinci yarı serkan celil oyuna girer de bir seyler yaparız yoksa bu mac sabaha kadar oynansa gol olmaz ne yazık ki :?

King Of The North

Evet D Spor ilk yarıyı sağolsunlar şifresiz verdiler ama 2.yarıyı izleyemeyeceğiz maalesef.İlk yarı Samsunsporumuz tam anlamıyla kötü oynadı sanki ligin son maçı 1 puan yetiyormuş gibi oynadılar,üstelik topçular sürekli kaydı sahada.
Maçta hiç Samsun sesi duyamadık bayağı taraftarımız var ama hepsi sağolsunlar çekirdek yemeye gitmiş sanki trübün şov falan yok yani hikaye hepsi.Mekansızların pankartı var biraz onlar bağırmaya çalışıyo ama ses gelmiyo bize kadar maalesef.İlk yarının en iyisi bence kalecimiz Ercüment Kafkasyalı,helal olsun 2 golü çok ustaca kurtardı sanırım kaleci problemi yaşamıcaz bu sezon.

Sol Açık

İlk yarı ortada bir oyun vardı, ama özellikle ilk 35 dakika bizimkiler biraz daha iyidi. Yani topa hakimdik, ama oyun kurmakta pek becerikli değildik. Sanırım takım biraz da yorulunca son 10 dakikada İstanbul biraz daha etkili gözüktü.
Kesinlikle bitiriciliğe ihtiyacımız var. Bu sadece gol vuruşu olarak değil, oyun kuruculuk açısından da. Bence her iki açıdan da özellikle Serkan'a ihtiyaç var. Celil ve Caner'de elbette etkili olabilir.
Ayrıca Kemal'i ilk kez izleyebildim. Bence güçlü ve hırslı bir oyuncu, son vuruşunu görme şansım ise olmadı. Ama beğendim...