TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

celebi

İstanbul spor sitesinde bir anket yapmışlar Samsunspor maçı ne olur diye bir bakın ne oy kullanılıyor.
26 Ağustos 2007 İstanbulspor - Samsunspor Maçı Skoru ?

1-0 Galibiyet:   7,692%

2-0 Galibiyet:   30,76%

3-0 Galibiyet:   1,538%

2-1 Galibiyet:   4,615%

3-1 Galibiyet:   4,615%

3-2 Galibiyet:   1,538%

Beraberlik:     1,538%

Mağlubiyet      47,69%

Sadece Samsunspor

:lol:  e heralde oyle olacak abi adamlarin durumlari kotu suan biz daha iyiyiz ve bu maci alacagiz  :wink:

bu arada son 7 macta istanbulspora hic yenilmemisiz 5 beraberlik 2 galibiyet almisiz bu da bi hatirlatma olsun  :wink:

CarSambaLi.Lord

maÇ Günü yakLaŞıyor ALLah'ım Sen ßizim yüzümüzü Kara Çıkarma maÇı ALmamıza YardımCı oL . ArkaŞLar OtoriteLere ßakıLırSa ßiz Her maÇı aLırız . Ama FutßoL Yürek iŞidir ŞanS iŞidir . KimSeyi küCüLtmememiz Lazım .

celebi

EVET BENCE DE OTORİTELER İSTANBULSPORUN DAHA YENİ BİR TAKIM OLDUĞUNU SAMSUNSPORUN İSE CELİLLERİ SERKANLARI CANERLERİ VAR DİYORLAR O YÜZDEN BU MAÇA DİREK 2 VERMİŞLER

furkan5534

BEYLER MAC BAYRAMPAŞA STADINDA BEN ISTANBULDAIM.BAYRAMPAŞAYA YAKINIM.EGER ISTANBULDA OTURAN ARKADASLARIMIZ VARSA VE STADI BILMIOLARSA TARIF EDIM.METROYA BINIORSANIZ SAGMALCILARDA INIOSUNUZ KIME SORANIZ GÖSTERIR.ÖLE SAMSUNLUUM DIIP LAFTA KALMASIN??? LUTFEN GELEBILDIGI KADAR TARAFTAR GELSIN.BEN BILE ISTANBULDAN 50 KISI TOPLADIM.SAMSUNDAN KAC KISI GELIO KAC OTOBUS FIKRINIZ VARMI BEYLER...
BIDE BEYLER RHAT OLUN INS BU MACI ALCAZ.ISTANBLSPORLULARLA KONUSTUM PEK UMITLI DIILLER MACTAN.ALICAKLARINA PEK INANMIOLAR.TARAFTARI VAR GIBI GÖRUNUOR AMA ASLINDA COK AZ...

King Of The North

Taraftar gene dışarda kalacak gibi,lüften çekirdek yiyecek olanları yanınızda getirmeyin kuru kalabalık yapıp da coşacak gençlerin yerini işgal etmesinler boşu boşuna.

furkan5534

EVT BISE KALE ARKAASI VERICEKLER BEYLERR.AYRICA STAD 3200 KISILIKTEN DAHA FAZLA:)

KARDES STAD NERDE BILIOMUSUN EMINÖNUNDEN TRANWAYA BINIOSUN AKRARAYDA INIOSUN.AKSRAYDA METROYA BINIOSUN SAGMALCILARDA INIOSUN.KIME SORSAN GÖSTERIR KARDES..
BEYLER LUTFEN MACA ÖNM GÖSTERELIM STADI YIKALIM HADI BEYLERRR GÖSTERIN KENDINIZI.... KENDIZE II BAKIN... AMA UNUTMAIN MUTLAKA GELINN

King Of The North

0-2 olur başka bişey olmaz bu maçın sonucunda,bir an önce kopsak şu ligden kabus gibi.

ozkan17

adamların stadını bulamıyoz daha ya warmı böle bıse :D  bencede raat alırık bu macıya ole kasmaya gerek yok kendımızı :D  tek sorun taraftar sayısı işde :?:

ali ihsan

BU maç alınacak,hep beraber coşulacak ve bulmakta zorlandığımız o stad yıkılacak.İNŞALLAH.

beşnumara

arkadaşlar iddaa istanbulsporu favori göstermiş 1.65 ganyan vermiş. samsunsporun galibiyetine 3.50 beraberliğe ise 3.20 geçen sene de böle yaptılar hep gördük favorinin kim olduğunu

King Of The North

Bu hafta biraz para kazanalım o zaman 1.60 ganyanla İstanbulsporu gaza getiriyolar başka bişey değil.
Adamların statdında 100 seyircisi var stadı bize verseler daha iyi olur hem para kazanırlar.

furkan5534

beyler ıstanbulsporlular maca hıc önm vermıo.ama hazırlıklı olun bunların ısı bellı olmas.önlem alcaklar.kavga mavga olaylarına dıkkat...
stad bayrampaşada.sakın metroyla gıdenler ınmesın byrampaşada.sagmalcılarda ının.hatta beyler bulusalım beraber gıdelım ıstanbul gurubu alooooo sesınız cıksın.yıkalım ortalıgı yaaa

ozkan17

Alıntı yapılan: "furkan5534"beyler ıstanbulsporlular maca hıc önm vermıo.ama hazırlıklı olun bunların ısı bellı olmas.önlem alcaklar.kavga mavga olaylarına dıkkat...
stad bayrampaşada.sakın metroyla gıdenler ınmesın byrampaşada.sagmalcılarda ının.hatta beyler bulusalım beraber gıdelım ıstanbul gurubu alooooo sesınız cıksın.yıkalım ortalıgı yaaa

furkan bellıkı sıteyı takıp etmıyon zaten bız yapıyoz organızasyon goztepede bulusuyoz pazar gunu 12 de..

furkan5534

kardes göztepe karsıda ben avrupa yakasındaım.zeytınburnu tarafta.stadyuma 20-25 dk yanı... kacta stadda olucazzz???? 10 kısı ben getırıorum.. yanı kacta olucaz derken. en erken kacta gelırsnız stada!!!