STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

özkan

Bu ruhsuzlar gurur yapıp 5 tane atıyolarmış kayseriye deplasmanda hemde  :deli:

ChucKeR

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 15 March 2012, 19:14:08
Kayseriyi bilenlere soruyorum.21:50 dönüş uçağı var.Stattan havaalanına kaç dakikada giderim.Taksi bulunurmu hemen.Maç 20:50 gibi bitse yetişme şansım ne kadar ?

Bu soruların alayına çok net ve açıklayıcı cevaplar bekliyorum  8)

abicim maç 20.50de biter ama seni o saatte salmazlar. yaklaşık bi yarım saat bekleriz. belki daha fazla. stad-havaalanı arası mesafe de minimum 20 dakika alır sanırım. ben zannetmiyorum yetişebileceğini.

ali ihsan

Alıntı yapılan: ChucKeR - 15 March 2012, 21:40:13
abicim maç 20.50de biter ama seni o saatte salmazlar. yaklaşık bi yarım saat bekleriz. belki daha fazla. stad-havaalanı arası mesafe de minimum 20 dakika alır sanırım. ben zannetmiyorum yetişebileceğini.

Başka bir plan yapayım o zaman...Teşekkürler kardeşim...

burakbas

Yakın illere bak istersen abi. Oradan uçak bulabilirsin eğer saatleri uyarsa . . . Yada Samsun grubuyla dönersin. İstanbul a geçersin sabaha karşı :)

Serkan

abi bizle dönsen sabah 6 uçağı ile samsun'dan uçsan ?

ali ihsan

Alıntı yapılan: Serkan - 15 March 2012, 22:59:09
abi bizle dönsen sabah 6 uçağı ile samsun'dan uçsan ?

Öyle yaptım.Pazar sabah saat 10 da Kayseri'de olup ,daha önceden itina ile tespit edeceğim LEZZET DURAKLARI'nı teftiş edip ,Samsun ekibiyle MÜBAREK TOPRAKLARA gideceğim.Pazartesi akşamı da İstanbul'a dönüş...

Bu maça gidilecek dediysek gereğini yapacağız.Slogan belli " MARATON BAŞKAN'IN İZİNDE,ÇORBANIN PEŞİNDEYİZ"  :P

ali ihsan

AlıntıKayserli olmamama rağmen Kayseri nin biraz hakkının yendiğini düşünüyorum.Kayseri de yemek yenilecek yerlere listeyi fazla uzatmamak için bir kaç taneyle yetineceğim.Eğer sabah gelirseniz kahvaltıyı nostalji sofrasında açık büfeyi tavsiye ediyorum.Özellikle beş tepeler denilen parkta bulunan yemeğinizi yerken Kayseriyi dönerek(restoran kendi etrafında yavaşça dönüyor) seyredebildiğiniz Dinçerler restorantı ,ayrıca elmacıoğlu iskender de iskenderi daha da yeriniz kalırsa Kayserinin yöresel yemeklerini denemenizi üzerinede mutlaka künefe yemenizi,bol mezeli güzel bi ciğer yemek istersen Ciğerci Mehmedi ,ben ağız tadıyla bi mantı yesem yeter diyorsan da toyata plazada mantı yemeni öneririm.Ayrıca mantı yiyebileceğin pek çok yerde mevcut.Hatta Kayseri deyince çok kişinin atlamadığı Ananın yerinide geçmek ayıp olur.

Mekan tespiti yapıldı gibi  :D

Samsuni senin için ne yiyeyim dostum, söyle  :P

ChucKeR

4 senedir kayserideyim ciğerci mehmet'i tek geçiyorum. mantı falan yalan ciğer şiş'in yanında.  :evet:

lucarelli

"Ananın yerini" test ettim, güzel mantı yapıyorlar bir de folyo içinde pastırma getiriyorlar. O da lezzetli.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 15 March 2012, 23:19:48
Mekan tespiti yapıldı gibi  :D

Samsuni senin için ne yiyeyim dostum, söyle  :P

Maratonla gidersen gideceğin yerlere yiyecek pek birşey bulamazsın. Hey gidi biz takımın en berbat dönemlerinde Kayseri'ye deplasman yapmış adamız birader! :) :) 0-0 biten Erciyes maçı için 2009'da oradaydım. Pastırması güzel, mantısını beğenmemiştik. Üç puanın yanında pastırma da getirirsen bize ücretini pazartesi hallederiz evelallah.  >l<

ali ihsan

Maraton gelene kadar ben yükümü tutarım  :evet:

mehmet yılmaz

Merkezde Kalenin oralarda tarihi bir çarşı vardı. O muhitte iyi pastırmacılar oluyordu. Hatta pastırmayı şokluyorlar, güzel paket yapıyorlardı. Kayseri pastırmasından güzel bir Samsun pidesi yaptıralım arkadaş. Telefonlaşırız ;) Urfa da çıksa da Süper Lige kebap yemeye deplasmana gitsek birader :)

lucarelli

Bir de müezzinoğlu diye bir pastırmacı var çarşıda. (kalenin olduğu çarşı) Hediyelik pastırma için tavsiye ederim.

Stadın önünden geçip, kayseriye giden ana yolda da kaşıkla diye bir mantıcı var oraya gitmedim ama Kayserili arkadaşlar orayı da önermişti.

ali ihsan

Benim carsida anlasmali pastirmacim var zaten.Gecen yaz tanistiydik.Hallederiz.

ali ihsan