İlginç Samsunspor Diyaloglarımız

Başlatan mehmet yılmaz, 26 October 2010, 15:49:57

« önceki - sonraki »

twitter

Gecen hoca muhabbet olsun diye takimlarimizi soruyor iste millet el kaldiriyor haci alex falan kafa utuluyorlar ben de  oyle kalem ceviriyorum. Eren sen hangi takimlisin dedi ben de samsunspor dedim hoca mala bagladi iste salak salak gulmeler en son "3 buyukler" falan demeye basladi iste baska takim tutanlari savundu ben de o ara buna hocam esiniz var mi dedim 1 kac sn durup konuyu kapatti ders sonuna yanina cagirdi iste dogru yapmadim falan dedi.

Hoca evli

özkan

Geçen yaz istanbuldan gelen amcamları uğurluyoruz otogarda.Bizim yeğen fanatik samsunsporlu,otogardaki görevli sordu çuvallara ne yazalım diye amcam haliyle kendi adı soyadını söyledi.Bizim yeğen tutturdu zenke yazdırıcaz zenke yazıdırıcaz diye.Sonuç itibarı ile tabi amcamın adı yazılınca bizimkisi tutturdu gitmiyom en istanbula,maç mı var hem orda,burda zenke var diye ağlamaya başlamıştı..  :D

umit

geçen sene bir şeyler almak için atakent'te cömert market'e gitmiştim. marketin bi' köşesinde sandalyede oturan 50-60 yaşlarında bi dayı vardı. beni gördü, eliyle gel diye işaret etti; o an anladım dilsizmiş. neyse yanına yaklaştım. dayı elini boynuma doğru uzattı. hayırdır inşallah diyorum ben içimden o sırada. nihayetinde eli boynuma ulaştı ve atkımı çekti, çıkardı. ardından armayı öpüp başına koymasıyla içim bi hoş oldu. o gün bu gündür o marketten alışveriş yaparım ama bir daha da rastlayamadım o dayıya.

doðan

Antalya - SAMSUNSPOR maçı deplasman ; stad kapısına ulaştık maraton başkan, jnr, muhalif , samsuni, kar6 , antz ..içeri adımlamaya çalışırken malum jandarma bölgesi arama tarama , neyseki güzel dialogla sıkıntısız içeri girildi neden se , ben en son trübüne girebildim , bakıtımki maraton başkan sağlam ca birine sallıyo , allta kalınırmı , aynı kanaldan devam , derken bir ses, şş birader hani efendi adamdınız ( baktımki karakol komutanı yüzbaşı) pardon abi falan filan ... derken o kurulan güzel dialogla maraton başkanı çileden çıkaran SAMSUN kümeye diyen o TOP saçlı antalyalı satadyum dışına alınır konu kapanmıştır (ilk defa bir deplasman trübününde güvenlik güçleri ile güzel bir dialog sağlanmıştır) , diye beklerken. maçın son düdüğü ile jandarma astsubay koluma girer  Gel bakalım SAMSUNSPORlu karakol komutanı seni ister çıkan olayların hesabını verecen , haydaa la nerden çıktı ...demeye kalmadan karakol komutanı yüz başı , üst teğmen , ast subay , varmı len bizi yenip burdan gitmek borçlandın şimdi demezmi .. abi hayırdır dedim ..helal olsun size dedi adamgibi geldiniz adamgibi trübün yaptınız , bu kadar takım geldi bu kadar sempatik ilişki kurmadık kimseyle .. şimdi SAMSUNSPOR un gönlümüzdeki yeri bir başka oldu .. (üsteğmen ANKARAGÜCÜ taratarı çıktı ) , forma isteriz yoksa salmıyoz sizi demezmi .. Belkide deplasman yaptığımız yerlerde stadı en erken terk ettiğimiz maçlardan biriydi ..kilit açıldı SAMSUNSPOR sempaati dağıtmaya devam ediyor , tüm renkdaşlarımın gayretleriyle...

kalptenþimþek

08 March 2012, 19:14:47 #124 Son düzenlenme: 13 March 2012, 18:09:42 kalptenþimþek
Okulumuzda 1.sınıflara aşı yapılıyor..Sağlık görevlileri sınıflarda aşılarını yaparken biz de sağlık memuru arkadaş ile gelen gelmeyen öğrencileri listelerden kontrol ediyoruz...Birden korkunç bir haykırışla oturduğumuz yerden fırlıyoruz!!SSSSSAMSUNSPOOORRRRRRRRR!!!!ama ne haykırış öyle duymanızı isterdim..Neler olduğunu anlamaya çalışıyoruz ve çok geçmeden de öğreniyoruz; 1.sınıflar aşı olurken içlerinden bir tanesi aşı olmak istemiyor adı Kerim, sevimli, afacan bir çocuk... Yapamıyorlar bir türlü Kerim'e aşıyı, en sona bırakıyorlar..İşleri bitince iki üç sağlık görevlisi Kerimi kıskaca alıyor..konuştura konuştura, yavaş yavaş derken iş en son iğne aşamasına geliyor..İçlerinden bir tanesi; - hangi takımı tutuyorsun? diye soruyor Kerim'e..-Samsunspor diyor bizim Kerim ağlamaklı..-Ne? duyamadık! diyorlar..tekrar-Samsunspoor!! diyorr bizim Kerim..-Nee??duyamadık!!.. diyorlar tekrar..tam o sırada iğnenin ucu Kerim'in minik koluna giriyor ama o kocaman yüreğiyle bizi oturduğumuz yerden fırlatacak kadar gür bir şekilde haykırıyor ;SSSSSAMSUNSPOOORRRRRRRRR!!!! anlatılanları duyunca sarılıyorum, öpüyorum Kerim'i.. iğneyi vuran hemşire şaşkın.. benzer durumlarda çok öğrenciyle karşılaşmışlar ama hepsi FE..GA.. diyemeden devamını getiremmemiş,tıkanmış canlarının derdine düşmüşler..bu ise bizim için çok değişk bir tecrübe oldu diyorlar..Çalışıyoruz, uğraşıyoruz daha da çoğaltacağız inşallah diyorum gururla.. adamsın Kerim...

Levent ÖCAL

8 yaşındaki yeğenimle 3 yaşındaki oğlum arasında oyuncak seçerken geçen bir diyalog:

Yeğen: Alper şu yeşil kamyonla oynayalım o güzelmiş
Oğlum: Hayır, kımıcı beyaz olanla oyniycaz
Yeğen: Niye ya yeşil olan daha güzel bence onla oynayalım
Oğlum: Hayır dedim sana çünkü o çamçunçiporlu  :D

Gurur duyuyorum vallahi yetişiyor çocuk maşallah  samsunspor_x

SametYılmaz55

bugün sete yeni reji koordinatörü geldi.neyse herkesle tanışıyor kadın.sıra bana geldi adın ne falan.sonra nerelisin sorusu?aslen Amasyalı olmama rağmen SAMSUNSPOR'lu olduğum için gururla SAMSUN dedim.kadın bir şey daha soracam hangi takımlısın peki dedi?ona daha bir gururla Samsunspor dedim.kadın tuhaf bir şekilde gülümsemeye başladı.benim eşimde trabzonlu ve trabzonsporlu ama sen bunu duydun ya şimdi söversin bizim adama dedi :) sonrasında kadın devam etti birde sizin "Burası Her Yer Değil Şehr-i Samsun" lafınız onları dut yemiş bülbüle çeviriyor :) başka zaman sürekli konuşan eşim o lafı duyduğunda,gördüğünde ağzını bıçak açmıyor diye anlattı :D sonrasında da şunu söyleyeyim çok güzel bir söz olmuş gerçekten.lafı gediğine oturtmuşsunuz resmen deyince beni çok pis bir gülme aldı :) peşine en son bomba geldi kadından sizden gerçekten Allah razı olsun,bazen o kadar çok konuşuyor ki beynimi yiyor ama sizin lafınızı ona dediğim zaman anında susuyor dedikten sonra beni daha beter bir gülme aldı.sonra kadın diğer arkadaşlarla devam etti muhabbete.kadın bana bunları anlattıktan sonra içimden ona Hande Yener'in,Hatayı ben en başında yaptım şarkısını armağan etmek geldi :)

5trawberry

Gaziantep maçında, arkadamda 3-4 eleman var. Karı gibikonuşuyorlar, en son olayı koreografiye getirdiler. Çift takımlı bi kaçı belli. Kareografide Armamız güneş olduğu için, ortadan değil biraz yandan açıldı ya, bu salak da koreografiye sallamaya başladı. İşte bi armayı bile açamadılar, biz 3 boyutluya geçtik adamlar 2 karton kaldıramadı falan. patladım döndüm arkamı;

Kardeşim ne diyon la sen dedim. 10 lirayı geçtim 1 lira verdin mi de ötüyon la dedim. Burdakiler onu hazırlamak için yemek paralararından kıstı, sıcak yataklarından kalktı dedim, sizinkiler gibi prosfesyonellere parayı basıp, yan gelip yatmadı dedim.

İkinci husus sen adam mısın dedim,bence değilsin dedim, adam olsan burda değil tuttugun takımın yanında olurdun dedim.

Tabi yaşca küçük olduğunu sezmem, bu kadar agresif etti beni. Rezil olma pahasına daldım :) sonuçta fazlalar :D

Serkan

Keşke sana kabaran bir şey var deseydin

emre__ss

doðan

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 14 March 2012, 03:07:08
bugün sete yeni reji koordinatörü geldi.neyse herkesle tanışıyor kadın.sıra bana geldi adın ne falan.sonra nerelisin sorusu?aslen Amasyalı olmama rağmen SAMSUNSPOR'lu olduğum için gururla SAMSUN dedim.kadın bir şey daha soracam hangi takımlısın peki dedi?ona daha bir gururla Samsunspor dedim.kadın tuhaf bir şekilde gülümsemeye başladı.benim eşimde trabzonlu ve trabzonsporlu ama sen bunu duydun ya şimdi söversin bizim adama dedi :) sonrasında kadın devam etti birde sizin "Burası Her Yer Değil Şehr-i Samsun" lafınız onları dut yemiş bülbüle çeviriyor :) başka zaman sürekli konuşan eşim o lafı duyduğunda,gördüğünde ağzını bıçak açmıyor diye anlattı :D sonrasında da şunu söyleyeyim çok güzel bir söz olmuş gerçekten.lafı gediğine oturtmuşsunuz resmen deyince beni çok pis bir gülme aldı :) peşine en son bomba geldi kadından sizden gerçekten Allah razı olsun,bazen o kadar çok konuşuyor ki beynimi yiyor ama sizin lafınızı ona dediğim zaman anında susuyor dedikten sonra beni daha beter bir gülme aldı.sonra kadın diğer arkadaşlarla devam etti muhabbete.kadın bana bunları anlattıktan sonra içimden ona Hande Yener'in,Hatayı ben en başında yaptım şarkısını armağan etmek geldi :)

Yakında poster yaparak SS.BİZ düşmanlığı  başlatacak travzanlılar.. :ok :ok >l< >l< >l<

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: doğan - 14 March 2012, 20:19:04
Yakında poster yaparak SS.BİZ düşmanlığı  başlatacak travzanlılar.. :ok :ok >l< >l< >l<

kadına atkı hediye edecem abi :) eşiniz konuştuğunda alın bu atkıyı açın diye :) tedaviye anında yanıt alır atkıyı açınca :D

mimar55

Bende cok var ama samsun merkez teknik lisede okuyorum yil 2000 son siniftayiz 12 kisi sinif mevcudu samsunsporun kupa maci var saat 13:00 de mac oglenden sonraki dersleri asalim maca gidelim dedim 3 arkadasa tamam dediler 4 kisi gittik maca yagmurda yagiyordu islakdik okul kiyafetleri kapida kalemleri valla atmicaz abi diye yalvara yalvara girdik maca yendik ertesi sabah okul muduru konusma yapti dun 12 -a cikmasin yukari direk odama gelsinler dedi biz sasirdik tabii neyse girdik mudurun odaya adam dediki toplu halde okuldan kacmak disiplin sucudur neden hic biriniz ogleden sonra gelmediniz dedi herkes sokta sinif 3 grup halinde maca kacmis oglenden sonra sinifta kimse yok mudure dedik biz mactaydik diger arkadaslarda maca gitmis mudur bey dedi izin istediniz vermedikmi kactiniz dedi bizde cit yok kapinin onunde bekleyin dedi bizi sardi korku cikti kapinin onune hadi dersinize dedi baskan dedi disipline verecekmisiniz hocam mudur bey hic unutmam aynen soyle dedi samsunsporun macina gitti diye ogrenci disipline verilirmi oglum ama bida izin almadan gitmek yok dedi bir sonraki kupa macinda cikti adam mikrofondan maca gidecekler hocalariyla gidecekler isimlerini ve bilet paralarini hocalarina versinler demislerdi...

sadece55

burakbas