Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maraton

durun bakalım hallediyoruz gereken tepki verilene kadar bi bekleyin biz en kral tepkiyi veriyoruz

ErdemDenizci

Ertuğrul Sağlam

Rahmetli Nuri Asan'ın kardeşi Aynur abi vardı bana birgün Samsunspor'un kazasını anlatıyordu, kazadan sonra kendisine bir iğne yapmışlar o iğnenin etkisiyle Nuri Asan'ın cenazesi süresince hiç ağlayamamış ve ogün bugündür hiç ağlayamıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor sen sen ol sakın sakın böyle durumda iğneye başvurma o an ne yapmak istiyorsan onu yap demişti.

Dün maçtan sonra resmen dondum kaldım içimden neler geçti neler ama ne küfür edebildim nede taşkınlık yaptım 12 senedir ağzıma alkollü içecek sürmedim, içimden oturup zil zurna oluncaya kadar içmek geçti ama onuda yapamadım. gittim 2,5 saat boyunca arabayı yıkadım sildim bir daha sildim. Şimdi halen düşünüyorum ne yapsam acaba  diye!

Ulan altı üstü bir futbol maçı bukadarmı koyar insana? bu kadarmı bir insanın hayatını alt üst eder?

Şimdi kafamı meşgül eden okadar keşkeler varki ama elinde olmayan sebeplerden dolayı katlanıyoruz kaderimize . İçimdeki en büyük keşke ise  Bir Culio'muz veya Cernat, Batalla yada Hakan Bayraktarımız olmaması bugün bu futbolcular ayarında bir futbolcumuz olsaydı inanıyorumki en az 15 puan fazlamız olurdu ve bugün bu kabus dolu günleri yaşamazdık.

Bize bu günleri layık görenler inşallah sizde aynı acıyı yaşarsınız. ÇÜNKÜ BİZ HAK ETMEDİK!....

Theofanis Gekas

atillanın porgramındaki ender hocaya bayılıyorum,adamın her dediği doğru

Kaya

En kötü SAMSUNSPORlu en iyi diğerlerinden iyidir.. samsunspor_x

hakan55

Sezonun ilk maçını hatırlıyorum da skor 3-0 geldiğinde herkes birbirine bakıyordu.Ulan ne oluyor ne güzel oynuyoruz böyle.Bak bak banceye ekigho ya bak neler yapıyorlar bu sene süperiz..Birde şimdi geldğimiz duruma bak, diğer rakiplerin stadlarına bak taraftarlarına bak şehirlerine bak hakikaten haketmiyoruz düşmeyi.Düşersek eğer bişe olurmu olmaz tekrar çıkarız ama koyuyor be adama :( :(

55_OrHaN_55

şu anda tv8 de sinan engin, hakem hocası bozuntusu peruklu bülent, ümit özat, ümit karan; küme düşmeyi tartışacaklarına pişkin pişkin serdal adalının beştaş başkanlığını konuşuyorlar. tüpçüyü tff başkanı yaptılar, şike cezaları bitti. bunu sağlayanlardan biri de bizim başkan, o da ayrı koyuyor insana...

Desiqner

Hiçbişey koymuyoda şu itoşların forumlarında hakkımızda ahkam kesmeleri koyuyor.Ulan tribünümüzün t'si olmayan adamlar konuşuyor ama gün olur devran döner...

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 13 March 2012, 01:36:21
düşünüyorum da bu bizim başkan durduk yere demiröreni desteklemez bence bu kadar rahat olmalarının sebebi bizimkilerin desteğin karşılığında... inşallah ya :)

aklıma gelmiyor da değil. o veya bu şekilde ligde kalmamızı sağlamaları bir lütuf olmamalı. yönetimimizin beceriksizlikleri, yetersiz kadro bir yana, 6 sene önce de kasıtlı olarak küme düşürüldük, bu sene de birçok maçta hakemin gazbına uğradık. ayrıca yeni kurulmuş kadroyla 3 günde bir maç yaptık, bir de baktık ligin sonu gelmiş. bu oldu bitti de şikecilerin yüzünden oldu.

kumköylü ahmet

buseneki maclarimiz genelde cumartesi gunleri oynandi.benim kendi isyerim oldugu icin cumartesileri acmadim samsunsporumuzun maci var diye aklim hep macda oldugundan kalp atislarimin normalden daha yukari tavan yapdigindan.Dedim ki kendi kendime ekmegimden oldum belki de deger mi? veya deydi mi? bugun dükkana gelenler neoldu kapattinda deydi mi sonucu degisdire bildin mi diye sorduklarin da..bazi gelen musterileride bugun geri cevirdim canim sikkin baska zaman gelin dedim..evet insanin hayatinada koyar isinede sevincinede..samsunsporlu olunmaz zaten dogulur..sonucda evet benim icin deydi ben sevdigimin yanindaydim uzakdanda olsa her macini takip ettim hic bir maci kacirmadan 30 hafta takip ettim ve her macimizi defalarca tekrar tekrar özetlerini izledim.Herkeze inat ele inat istanbul yavsaklarina inat sadece samsunspor..facebook sayfamda ise `super lige 1 yil ara veriyoruz`basligi attim...insallah bu son düsüsümüz olacak..samsunspor nerdeyse bizler ordayiz ve en guzelide sizin gibi arkadaslarimiz olmasi her nerde olursa olsun..busene icin kiminin kalbini kirdiysam affola.Geri kalan maclarimiz icin ise yorum yazmiycam daha .Kalin saglicakla..sevgiler saygilar.

CurvaSs

http://www.ultras-tifo.net/photo-news/757-samsunspor-gaziantepspor-11032012.html

dünyanın en büyük taraftar sitesi "ultras-tifo.net"te ana sayfada haberimiz yayınlandı. normalde türkiye'den anca istanbul takımlarının aralarındaki maçları falan haber yaparlar, bir de 3 ayda bir falan genel haberler olarak verirler. çok çok çok güzel oldu bu.

celebi

Serkan

Sabır taşı çatladığı için ;)

FaTiH_HaN

Koca bir sezonda yaşananlardan sonra verdikleri tepki az bile. Her seferinde umutlandırıp sonrasında utandırmayı başaran topçular bu tepkiyi haketmişlerdi, iyilikle olmuyor bir de böyle olsun belki küfür yediklerinde, koltuklar kırıldığında oynamaya başlarlar.

özkan

şirinler bugün koltukları temizlemeye gidecekmiş stada.