Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

@samsun 55

Kardeş TD'de  leorisi95 sen misin?

Stoper

Samok Samsun İlkadım Rallisi'nin Tarihi Belirlendi

Karadeniz' in göz bebeği Samsun'da 2012 yılında bir ilk yaşanıyor. Samok tarafından organize edilecek olan 1. Samsun/İlkadım Rallisi'nin tarihi belli oldu. Bu sene ilki düzenlenecek olan ralli 7-8-9 Eylül 2012 tarihlerinde Samsun'da start alacak.

http://www.samok.org/2012/02/samok-samsun-ilkadim-rallisinin-tarihi-belirlendi/

fanatik samsunsporlu

antalyada potada neden aynı saatte oynatmıyorlar maçı

davidsavage

"Orduspor 45.Yıl Kutlamaları"  Resimdeki slogana dikkat!!

CurvaSs

iyiler her zaman taklit edilir! bu kadar basit!

Jnr.Serkan

samuray

ya bu maçlar pazar değilmiydi bizim rakiplerimiz nasıl böyle oyunlar oynanıyor hayret yinemi bizim üzerimize oyunlar oynanıyor

Ahmeti

Burası heryer değil sözünü Eskişehir'liler çaldı,Burası karadeniz Burada kral biziz sözünüde Ordulular çaldı, lig tv bu aşkın romanı yarım kalmayacak diye ts paketi reklamını yaptılar.

Bu adamlar resmen hırsızlar Bundan sonra her sözümüzün patentini alalım.

seskat

yarınki antep macına bilet kaldı mı?

cembaba

Yok artık taklitte 1 numaralar yani. Ayıp etmişler...

Ekrem

YaSeF55

Adamlar bu besteyi takimi karsilarken bile söylediler..hatta bzm burasi her yer degil sozunu bile kucuk atki yapmislar arabalara takmislar yuzsuzlugun bu kadari

kamuri

bu yıl 45. yılını kutlayan ordusporda başkan nedim türkmen 50. yılda hedefimiz orduya süper lig şampiyonluğu getirmek diyo du biraz ütopya olmuş sanki :o

Ayberk

Alıntı yapılan: Ayberk - 09 March 2012, 01:45:14
Saygıdeğer site ahalisi Cumartesi günü Okay Karacan tarafından düzenlenecek eğitime davetliyim. Jüri tarafından seçilirsem Münih'e gidiyorum. Dualarınız benimle olsun, önce kazasız belasız gitmem, sonra da hayırlı sonuçla dönmem için :) Bir de bugün vaktim olmadı, İstanbul tayfasından Okay Karacan'a verilmek üzere atkı alabileceğim birileri var mıdır?

Kanka olduk Okay abiyle :D herkese selamı var, 10 numara adammış hakikaten. Futbol bakımından ne kadar dolu olduğunu bir kez daha gördüm ama cana yakınlığı efendiliğiyle de harika bir insan :evet:

burakbas

Maçtan önce yayıncı kuruluş çalışanlarına kareo ile ilgili ricada bulunun lütfen.