Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

Ben sizin gibi düşünmüyorum arkadaşlar seneye Mesut hocayı takımda görmek istemiyorum başarısız değil ama Bank Asya 1.Lig'de yeni kanla lige başlamak lazım ve Mesut Hoca'ya mutlaka teklifler gelir.

Musti

Son 10 Sezondaki Teknik Direktörlerimiz

Son 10 sezonda 21 teknik direktörle çalışmışız. Erdoğan Arıca iki kez göreve gelmiş. Yani 20 farklı teknik direktörle çalışmışız. Sezon başına 2 TD.
Bir sezonu tek TD ile tamamladığımız 2 sezon var. Ertuğrul Sağlam(2004-2005) ve Hüseyin Kalpar(2010-2011)

Bu iki TDnin dışında 20 maçı görebilen TD sayısı sadece 5.

20 TD içinde şu ana kadar en başarılı olan TD Mesut Bakkal. Maç başına galibiyet oranı %57. Maç başına aldığı puan ise 1.86.

Kalan 4 maçımızda maksimum puanı alıp bizi ligde tutacağına inanıyorum.

ercan0655

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 12 March 2012, 17:17:38
Ben sizin gibi düşünmüyorum arkadaşlar seneye Mesut hocayı takımda görmek istemiyorum başarısız değil ama Bank Asya 1.Lig'de yeni kanla lige başlamak lazım ve Mesut Hoca'ya mutlaka teklifler gelir.

Süper lige çıktın yeni hoca düştün yeni hoca bir daha çıktın gene yeni hoca. Ne oldu 3 senede 5 hoca, adam bir şekilde alıştı taraftarı, takımı biliyor, ha buarada hocaya mutlaka teklifler gelecek doğru, bank asya tecrübesi var mı mechull, maddi olarak ne kadar alır bilmem daha ucuz ve kaliteli hoca varsa tamam Ama hem maddi açıdan hem istikrar adına bence hocayla devam edilmeli diye düşünmeye devam ediyorum

GençKozluklu

Arkadaşlar bu takımda ligte kalacak ona göre planlarınızı gözden geçirin derim. O kadar şikeciler varken herhalde SAMSUNSPOR umuzu düşüremezler.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Musti - 12 March 2012, 17:35:30
Son 10 Sezondaki Teknik Direktörlerimiz

Son 10 sezonda 21 teknik direktörle çalışmışız. Erdoğan Arıca iki kez göreve gelmiş. Yani 20 farklı teknik direktörle çalışmışız. Sezon başına 2 TD.
Bir sezonu tek TD ile tamamladığımız 2 sezon var. Ertuğrul Sağlam(2004-2005) ve Hüseyin Kalpar(2010-2011)

Bu iki TDnin dışında 20 maçı görebilen TD sayısı sadece 5.

20 TD içinde şu ana kadar en başarılı olan TD Mesut Bakkal. Maç başına galibiyet oranı %57. Maç başına aldığı puan ise 1.86.

Kalan 4 maçımızda maksimum puanı alıp bizi ligde tutacağına inanıyorum.

Çok başarılı bir çalışma olmuş; tebrik ederim...
Mesut Hoca'nın basarısı tamamen göreceli. Çok geç kaldık. Mesut Hoca 7 maçta 13 puan topladı. Petkoviç denilen şahsiyetsiz ise o 13 puanı tam 20 maçta toplamıştı.

ahmetsefa55

ki mesut hocanın elindeki kadro da ortada..

samuray

Alıntı yapılan: samuray - 12 March 2012, 21:04:42
süper ligte kalma umudumuz bayağı azaldı içimden gelmesede mucizelere kaldı gibi önümüzde 4 maç var alınabilecek 12 puan ama mesele bu 12 puanın kaçını alabileceğimizde bencede mesut hocayla devam edilmeli zırt pırt t.d değiştirmek hiç bir yarar getirmez istikrarı başarıyı ancak uzun vade çalışabileceğimiz t.d .le yakalayabiliriz bu tabloyu yapan arkadaşın emeğine eline sağlık 7 maç 13 puan çok iyi sonuç bu ortasahamızla nerdeyse maç başı 2 puan gibi 34x satırlar karışmışbu her an her şey olabilir çıkmadık candan umut kesilmez 2=68 bunun 10.15 puan daha sil 53 puan demekki sezon başı mesut hocayla başlansa üç aşağı beş yukarı böyle bir tablo çıkacaktı karşımıza tabi devre arası transferleride ona göre yapacaktı . belki çok iyimser bi tablo çızdım istatiklere göre şu an 40 da olsa yeterdi şimdi mesut hocanın istatiklerine göre 4 maç x2= 8 puan alabilirmiyiz alırsak 40 puan yeterli olacakmı bilemiyorum zor görünüyor
okuyan lardan özür dilerim bi hata sonucu oldu yanlışlık düzeltme yapamadım okumadan göndermşim satırların yeri karışmış

Ollivanders

Abi taraftarları anlamak da zor. Petkoviç'e sovuyordunuz. Şimdi Mesut Bakkal'a sallıyorsunuz. Adam hiç transfer yapmadan takımın başına geldi ve 18 puan topladı. İlk devre 18 puan toplamıs olsaydık suan çok rahattık. Eleştirmekle nereye ulaşmak istiyorsunuz!

Theofanis Gekas

lucarelli

Mesut Hoca kendi kuramadığı bir takımın başında elinden geleni yapıyor. Hatası var mıdır derseniz olabilir. Ama elindeki malzeme bu. Hepimizin en çok oynasın dediği Serdar Özkan girdiği her maçta faydası kadar zararı da oluyor. Çok top kaptırıyor ve kaptırdığı toplar kalemizde tehlikeye neden oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam Trabzonda yediğimiz 2. golde Serdar kaptırmıştı topu.  Diğer yandan en çok sorumluluk alması gereken adam Fink, sahada yürüyor. Bu şartlar altında sadece Gekas, Kelhar ve biraz da Ekigho ile ancak bu kadar oluyor maalesef. Bir maç umutlar yeşeriyor ertesi hafta umutlar sönüyor.

Shane_Falco

Hocanın kurduğu kadroya bir şey diyemeyiz.Adam kendide biliyor orta sahada yetenekli adam yok fakat zaten şuan elimizde bizim düzgün yüksek tekniğe sahip adamımız yok.O yüzden de hoca orta sahayı kalabalık mücadele edebilecek top kapabilecek oyunculardan kuruyor.Genel olarakda Ekigho'nun kişisel becerisi ile pozisyon üretilmeye çalışılıyor.Hocamızın oyun şekli,taktik vb gibi konularda kadro yapımızdan dolayı pek fazla alternatifi yok.

Eğer bu adamın elinde orta sahada transfer yapmadan bile sağlam bir Selim Teber olsaydı.Yada ailevi sorunları olmayıp kafası rahat kendini futbola veren ve sol açıkta oynatılmayan bir Dominguez olsaydı 3-5 puanımız fazladan vardı.

beşnumara

Hoca Kayseri maçında İnşaallah takımı ileriye taşıyabilecek bir orta saha koyarsın onbire ;)

cgr

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 March 2012, 17:36:12
Hoca Kayseri maçında İnşaallah takımı ileriye taşıyabilecek bir orta saha koyarsın onbire ;)

Öyle biri yok maalesef...  :( Tek eksiğimiz de bu ya...

samuray

bu satten sonra iyi oyun alan yok zaten oynayamıyoruzda antalya maçındaki gibiiiy kapanıp iy kontralar çıkarsa neden olmasın aksi durumda zaten şikecilere ceza verilmesse düşeriz

burakbas

Hocam yapacağını bilir. Ölüm kalım maçı. Bu maçta bir değişiklik bekliyorum.