Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ChucKeR

Theofanis Gekas

össye girerken bu kadar heyecan ve stres yapmamıştım,ömrümüzü yedin Samsunspor !

FaT1h

şu anki heyecanım hiç bir yerde yok zaman gecmiyor

Ayberk

Her şey bir kenara, bugün maç sonu yaşananlardan sonra yemin ederim futbolculara kızasım gelmiyor! 90 dakika ağzını bıçak açmayan maraton tribünü bağırmayı maç sonunda hatırlıyor; futbolculara o.ç. derken üstelik! Farkında mısınız bilmem ama zaten imkansıza yakın bir şeyin peşinden koşuyorduk. Ne farketti? Hani ümitlerle yaşıyorduk hep? Kimse kendini kandırmasın beyler, aslında hiç biriniz ve hatta belki ben de inanmıyorduk bu takımın ligde kalacağına. Bir suç varsa şu dakikadan sonra tamamen uyuyan tribünlerde, şehirdedir! Neredeydi bu kadar kalabalık 3-4 hafta önce? İlk maçtan itibaren ful çeksek, sonuç yine böyle olur muydu sizce? Diyelim ki olurdu; işte o zaman o futbolcuya küfretmeye hakkın olurdu. Sen ilk yarıdaki maçlarda 5-6 bin kişiye oynamışsın sonra ne gariptir o maçlarda belki ligtv'den bile izlemeyen BÜYÜK(!) Samsunsporlular bugün koltuk yakıp, sahadakilere küfrediyorlar. Bravo! Gel gelelim daha 4 maç var. Ve inanın Antalyaspor paraşütsüz düşecek, daha düne kadar Manisaspor'a düştü gözüyle bakıyorduk. Ligde kalma şansımız matematiksel olarak varsa ümidimiz de her zaman var derdim normal şartlarda ama; bugünden sonra demiyorum. Şahsen ben futbolcu olsam şehri terkederim, ne halleri varsa görsünler derim. Sahada kasten oynamayan 1 tane bile futbolcu yoktu çünkü. Sahada Ergün Teberler, Mustafa Sarplar yoktu, bu takımın anasını ağlatıp sonra da kasılarak gezebilen şerefsizler değillerdi. Çıktılar oynadılar ama yeteneksizler, Allah vergisi deyip geçmeyi beceremiyoruz. Ligin son 4 kader maçı, belki imkansız görünüyor evet, ama siz söyleyin siz olasınız size ** diyen adamların takımını kurtarmak için son 4 haftada canınızı dişinize takar mıydınız? Veya yüzünüz olur muydu tribünden izlerken sahadaki oyunculardan galibiyet istemeye?
Ve işin en can alıcı kısmı, "Sen şampiyon olmasan da..." diye bağırdık değil mi? Eee ne oldu? Her sene Süper Ligde mi oynuyorduk biz, veya bunun için mi sevmiştik takımımızı? Fark eder mi, Bank Asya, 2. Lig, BAL? Demek ki fark edermiş! Bugün sergilenen tavır, bana göre çok yanlıştı. Bütün sene deplasmanlarda cefa çeken, her maç boğazını patlatanların üzüntüsünü, öfkesini yine bir nebze anlarım da, sırf sağda solda "BEN TRİBÜNCÜ OLDUM KANKA" diye kendisine anı çıkarmak isteyen apaçileri, bütün maç çekirdek çitleyip maç sonu avazı çıktığı kadar küfredenleri, Zenkeee Zenkeee diye bağırıp maç sonu şehri terkedin diyenleri anlamam mümkün değil. İşte o 2. bahsettiklerim değil Süper Lig, Bank Asya, Amatör ligi bile hak etmeyen zavallılardır!

İçimden geleni yazdım. Çok uzun oldu, daha da uzar. Belki kimse okumaz ama umurumda bile değil ben yine yazayım, başka türlü kusamam içimdekini

GökhanÇağlar

Ayberk iyi yazmışsın da biraz da takım oynayacak daha.Taraftar desteğiyle bir yere kadar.Bak İbb,Kayseri adamlar boş statlarda oynuyorlar çok da rahatlar.Taraftar sövmekte haklı.Sene başından beri bir kez adam gibi sevinemedi bu taraftar ruhsuz topçuların yüzünden...

Ayberk

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 11 March 2012, 17:29:27
Ayberk iyi yazmışsın da biraz da takım oynayacak daha.Taraftar desteğiyle bir yere kadar.Bak İbb,Kayseri adamlar boş statlarda oynuyorlar çok da rahatlar.Taraftar sövmekte haklı.Sene başından beri bir kez adam gibi sevinemedi bu taraftar ruhsuz topçuların yüzünden...

Taraftar haklı olabilir, tabi ki haklı. Ben haklıyım sen haklısın bu siteye yazan adamların %99 haklı. Ama neden? Her maça her koşulda gitmiş, bu takım düşerse yine peşinden gider, Allah korusun takım kapanacak olsa kendi arasından para toplayıp kulübü ayakta tutacak adamlar gene buradakiler. Benim asıl kızdığım Samsunspor çok da umurlarında olmamasına rağmen, belki de idda kuponu yattı diye üzülenlerin gelip de senden benden çok tepki vermesi. Tepkinin de bir dozu, bir şekli olmalı. Bugün camları indirdiler doğru yanlış bir şey demiyorum ama şunu da sormadan edemiyorum: Geçen sene Rize maçından sonra niye ortalık yıkılmadı? Veya ligin son maçında bu sene garantilersek düşmeyi kaç kişi gelecek kaç kişi tepki verecek? Bazı şeylerin yeri ve zamanı olmalı bence

maviay55

morduya bakale antepe yenil mersin e yenil..gel bjk yi yen hepiniz şikecisiniz ulan!

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: maviay55 - 11 March 2012, 18:10:17
morduya bakale antepe yenil mersin e yenil..gel bjk yi yen hepiniz şikecisiniz ulan!

şikeci mikeci,milleti bırakın kendimize bakalım,bu takımı gerizekalı yönetim göz göre göre düşürdü

samuray

bu takımın bu hale gelmesinin sebebi yüzde doksan yönetim malesef petkoyaaa adnan sezgine bu kadar güvenip sabrederseniz iyte sonuç ortada

Theofanis Gekas

berbat günün özeti baş ağrısı ve can kırıkları,hayırlısı buymuş demekki napalım biz burda beraber olduktan ligin adının süper,bank asya vsvs olmasının hiç önemi yok zaten...Düştüysek kalkarız daha ölmedik ya  samsunspor_x

özkan

ortadaki davullu yavşaklarla uğraşmakdan bağıramadık be kardeş.

Serkan

"samsunspor89"

Td bu kullanıcı adını kim kullanıyor ?

celebi

ben bilmiyorum şahsen ama hayır mı kardeşim ne oldu :o

Serkan