Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

red_white

arkadaşlar mesut hoca futboldan memnunum diyor inanamıyorum antep ilk yarı akıllı oynasa şansda yanlarında olsa en az 3 atacaktı bize... birde ahkam kesmeye gerek yok derken umarım Büyük Samsunspor Taraftarına demiyordur

55.hakan

Yav kardeşim hoca da yavşak futbolcu oynatmayacak bu kadar basit.Bu hafta futbolcular kötüydü hoca da kötüydü.Mesut Hoca benim için bu hafta sınıfta kaldı.Kazanmak zorunda olduğun bir maçta değişiklik için son dakikalara kadar beklemeyeceksin.Yavşaklık yapan futbolcu varsa onu görüp de çıkarmıyorsan seni hatalı görürüm arkadaş.Futbolcular hatasız hoca hatalı demiyorum burada lafları çarpıtmayalım.

ChucKeR

dediğini yaptı bursa maçında daha 15 gün oldu arkadaş. en azından son yarım saate kazanma ihtimaliyle girdik. bursa maçında havlu atılmıştı 60'da.
senin dediğin, senin takımın karşındakinden iyi olduğunda olur. güç sendedir belirleyici sensindir ihtiyacına göre kadro çıkarırsın. antebin yedeklerini gördün mü. güç karşıda olunca böyle şeyleri kovalamak zorunda oluyosun. bugun gol atmak kadar gol yememek de önemliydi. çünkü yersek 2 atamayacaktık. iki hedefin birini başardık diğerini başaramadık olay bu.

Atakumlu

Millete kızıp birbirinize laf soylemeyin ...
Konusurken birbirinize soyliceginiz lafları iyi secin kimse kimseye kufur etmesin...
Lisandro sende buyugunu kucugunu bil biraz...

twitter

çoğu maçta oyuna bir hareketlik getiriyordu ama son haftalarda gram yararı yok saf saf geziyor sahada

Akyol

Sezon başı bu takımı Mesut Bakkal kurmadı, devre arasında da getirdiği tek adam Kelhar... Adamın elinde hep hıyar var diyoruz ki çoban salata yap yok böyle bi dünya.. Serdar Özkan'ı oynatsaydı diyoruz 70 te giren Serdar'ın tek olumlu hareketi yok, Zenke diyoruz o zaten bitmiş.. Bu takım sezon başında hiçbir şekilde kondisyon idmanı yapmamış tel tel dökülüyor orta saha, Ceylan ve Yıldırım'ın beyhude çabaları var sadece. Bizim sıkıntılarımız çok başka yerlerde mesela petkoviç'i ve adnan sezgin'i çok geç yolladık vs. vs. Rakibim dediğin Antep'te Sapara gibi bir adam var orta sahayı çekip çeviriyor sende araya top atacak 1 tane adam yok. Kusura bakmayın ama bunu sorumlusu da Mesut hoca değil. Kağıt üstünde Serdar Özkan, Uğur Boral diyoruz ancak adamlar sahaya çıkınca neden ilk 11 değiller gün gibi aşikar..

Hakkımızda hayırlısı...

55.hakan

Takımın beraberliğe bile tahammülü olmadığı bir maçta elindeki kozları iyi ve zamanında kullanmalıydı.Adamlar yatmaya gelmiş belli
sen de iki pas yapamayan adamları oyunda tutmaman lazımdı.Gaziantep'in yerinde olsak bu kadro biçilmiş kaftandı.Ama senin gole ihtiyacın var forveti besleyecek bir tane adamın yok bir taneee.Elinde kötünün iyisi Serdar Özkan var bakın kötünün iyisi diyorum forveti tek besleyecek elemanın o.Diğerleri dan dun defansif orta sahalar.Sonuçta ne çıktı ortaya gole ihtiyacın varken ölüm kalım maçıyken 3 pozisyonla maçı tamamladın.

celebi

şayet dilim varmıyor ama düşersek gitme kal

Kaya

Hoca oyuna kontrollü bir orta saha ile başlayayim yemediğim sürece şansım olur,atar kazanırım düşüncesiyle başladı..Antalya maçını bu şekilde kazandık zaten.Gel gelelim Antep maçının ilk yarısında bu taktiğin tutmayacağı çok açık ve net ortadaydı.

İkinci devrenin başında Serdar ile başlayıp muhtemel oyunu Antep yarı sahasına yıkma olayını pekiştirebilirdi.Ne zaman Muratlar çıktı Serdar ve Zenke oyuna girdi maçı adamların sahasında oynamaya başladık.Çok geç oldu ama çok geçççç...Tek ve en büyük hatası geç kalmasıydı.

cembaba

Mesut Hocaya çok güveniyorum nedense. Düşsek bile kalsın. Kendisine güveni verelim. Bizi bir sene sonra çıkaracaktır eminim.

Desiqner

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 March 2012, 23:33:39
Mesut Hocaya çok güveniyorum nedense. Düşsek bile kalsın. Kendisine güveni verelim. Bizi bir sene sonra çıkaracaktır eminim.

Bank Asyada oynanan futbola bakılırsa bu takım gerekli oyuncular gönderildikten sonra orta saha ağırlıklı takviyelerle 1.ci çıkar seneye... Ben afedersiniz ama kaşar futbolcular yerine altyapıdan çıkmış oyuncularla Süper Lig'e çıkılması taraftarıyım.Çünkü bizim en büyük ihtiyacımız istikrar.Bunuda genç oyuncularla sağlayabiliriz...

Theofanis Gekas

kusura bakmayın ama bank asyadan çıkmak ayrı bir sanattır bence,kazımın paraları bile yetmeyebilir,bknz:ksk

brigand

Hocaya bazen maç içinde kızıyorum ama biraz sakinleşince hiçbir şey diyemiyorum. Oynatmak zorunda kaldığınız adamlarla maç kazanmaya çalışmak delirtici birşey. Ekigho'ya form kazandırdı. Kelhar'ı savunmaya monte etti. Verebildiği kadar gaz verdi. Bizim kadromuz ne Bankasya kadrosun ne de Süper Lig kadrosu. Resmen arada bir yerde sıkışmış kadro kalitesi. Bu malzemeyle yapabileceğinin en iyisini yapıyor.

usare

Hemen karar verilip devam edilmesi gerekiyor hocayla. Ve gelecek sene için planlamalar yapılmalı. İstikrarsa istikrar.

ercan0655

Hocayla bir şekilde devam edilmeli, daha öncede yazmıştım bu sene geçti artık seneyi planlamaya başlaması lazım. Özellikle alt yapı ne oldu bize anlamıyorum eskiden öyle böyle 3-5 oyuncu bizden çıkardı. Şimdi bir tane adam yok. Petkoviçe bu kadar tahammül eden yönetim mesut hocayla enaz 2-3 yıl devam etmeli ki istikrar diye debelenmenin karşılığına görelim.
Sezon başında takım süper çıktığında mesai arkadaşlarım tebriğe geldiklerinde bu takımla süper lig çok zor iyi takviye yapmak lazım asansör olma ihtimaliiz yüksek demiştim. Korkularım ne yazıkki gerçeğe dönüştü gibi birşey.