Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

burakbas

az önce twitter da dolaşırken bir şey gözüme çarptı. şu bakanımızın takip ettikleri sayısına bakar misiniz ? tesadüf! değil mi ? yazık.

ahmetsefa55

hakan keske ısabetlı vurusların olsaydı su yenalı felan temızleseydın  :(

SametYılmaz55

06 March 2012, 01:03:42 #28758 Son düzenlenme: 06 March 2012, 01:09:21 SametYýlmaz55
Jeju football tournament, Ohyun High School cheer a team
NDP 2010 One Voice Show Choir Human LCD
acayip güzel ya >l< insanlar bunu üzerindeki kıyafetlerle yapıyormuş :deli:

kalptenþimþek

bunlar da tusubasa seyircisi olsa gerek.. :holey: herşeyin bir tadı var da..amaç ne yani  ... çıkartmışlar resmen.. :peeh:

babasamsunlu

AlıntıORHAN BABA 21 MİLYONA YALI ALDI

Orhan Gencebay 1 hafta önce 21 milyon dolara(21.2 milyon lira) İstanbul Kanlıca'da 3 katlı bir yalı satın aldı.

Orhan Gencebay eşi Sevim Emre'nin uzun zamandır beğendiği yalıyı A'dan Z'ye yeniden dekore edecek. Çift, Baltalimanı'nda oturdukları yalı dairesini'de boşaltmayacak. Yalıyı almak için yaklaşık bir aydır sıkı pazarlık yaptığı belirtilen Orhan Gencebay parayı peşin ödedi. (POSTA)

Ulan Orhan baba.
Seni çok severim.
Zamanında bütün kasetlerin vardı..Seri halinde.
Belki bilmediğim sadece bir kaç şarkın vardır.
Bir yalıya bu kadar parayı veriyonda Samsunspor a bir kuruşun geçmemiştir belk şimdiye kadar.
Ben Samsunluyum diye övünmeyi çok seviyorsun ..Neyse..

Bu arada geçenlerde bir müşterim gs nin maçındaymış.
Galip Öztürkün Locasında maç seyretmiş.
10 yıllık parasını peşin ödemiş Galip bey..
Artık O parayıda istersin gsden Galip amca ;)

emre__ss

21 milyona yalı alacak olsam, pazarlık falan yapmam şak diye çıkarırım paramı,adamın yüzüne çarparım.

5trawberry

İlkadım Belediyesi Kapalı spor Salonu nerde arkadaşlar bilen var mı ..

Kadifekale Mah, Karakol sokak diyor ama haritadan bulamadım.

mehmet yılmaz

Gençlik Parkının oradan yeni bulvara gir. Okulu geçiyorsun, biraz yukarı gidiyorsun.
Sağda telekom bayii var, oradan önce sağa sonra sola dönüyorsun. Bulursun.

Ayrıca oranın adı, İlkadım Belediyesi Spor Salonu değil, İlkadım Mete Adanır Spor Salonu :)
Değiştirtene kadar çok uğraştık ;)

CurvaSs

hürriyet'in sivasspor - gese maçı ile ilgili manşeti o kadar iğrenç ki, istanbul medyasının yüzünü net şekilde gösteriyor.

lanet olsun istanbul takımlarınıza; "sivas'ı ateşe verdi." manşete bakar mısın?!

babasamsunlu

rezil bunlar ya rezil.  :x(( :x((

ama adamlar ulusal medya olmadıklarını istanbul basını olduklarını alenen söylüyorlar zaten.

fazlada şaşırmamk lazım aslında..

CurvaSs

bunları ulusal basın diye alan akıllarımızda da sorun var, almayacaksın kardeşim. istanbul içi takılsınlar!

babasamsunlu

ulusalı ayrı dert yereli ayrı dert ...

bütün basın kuruluşlarının hemen hemen ayı sloganlarla çıkıyor...

nedir onlar?

Bağımsız basın !!
Dürüst gazetecilik !!
Basında güven !!
Gücü özgürlüğünde !!
Özgür gazetecilik !!

felan filan.. hep aynı sloganlar...
Demekki dürüslükte özgürlükte bi sıkıntı var..  :evet: :evet:

mehmet yılmaz

Yıllar önce de GS'ye son dakikada Arif'in attığı golle İStanbul'da 1-0 kaybettiğmizde Fotomaç ya da Fanatik -ikisi de aynı zaten - şöyle bir manşet atmıştı;

Cimbomum Silindir, Arif'im Çilingir..

5-6 sene önce de FB, kayseri'de erciyes'le berabere kalınca Fotspor, "Aldırma Fener" diye başlık atmışı, sanki Avrupa Kupası maçıymış gibi..

Saymakla bitmez, sonuçta İstanbul basını..