Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre__ss

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 04 March 2012, 18:11:16
yanlış bilmiyorsam sıralamada lig bitene kadar genel averajla sıralama yapılır. lig bitiminde puanları eşit olan takımların ikili averaj üstünlükler dikkate alınarak sıralama yapılır. yani şu anki görüntümüz geçici. lig sonu bu şekilde bitse biz sondan ikinciyiz.

ne saçma iş ya YEEETEEEEER YILDIRIM DEMİRÖREN YEEETEEEER  YILDIRIM DEMİRÖREN şu an sakinim :evet:

alperen

En zor fikstür orduda 38 puanda olduğuna bakmayın bundan sonra 1 puan bile alamayabilir

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 04 March 2012, 18:11:50
doğrudur abi : )

yalnız serkanım sitede bu benim tanıdığım futbolcular için demiyorum sadcee ya da arif konusu oldu diye demiyorum. oyuncuların (bizim oyuncular içinde aynı şey geçerli) oyunları eleştiriliyor buna eyvallah fakat bir o kadar da kişilikleri ile ilgilide hakaret ediliyor bence bu çok yanlış ve olmaması gereken bir durum.

FaTiH_HaN

Antalya düşecek gibi bir his var içimde kaç sene önce hatırlamıyorum, Antalyanın başında Yılmaz Vural vardı, hiç hesapta yokken son maçtan sonra küme düşmüşlerdi, öyle bişe olmuştuki 3-4 tane ayrı olasılık aynı anda Antalyanın düşmesi için kader ağlarını örmüştü  :) Şanssızlar o bakımdan haftaya karabüke kaybederlerse düşme ihtimalleri bir hayli yükselir.

55ertan

Alıntı yapılan: alperen - 04 March 2012, 18:13:50
En zor fikstür orduda 38 puanda olduğuna bakmayın bundan sonra 1 puan bile alamayabilir

Trabzon son macinda verir o bir puani sen merak etme

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 04 March 2012, 18:14:09
yalnız serkanım sitede bu benim tanıdığım futbolcular için demiyorum sadcee ya da arif konusu oldu diye demiyorum. oyuncuların (bizim oyuncular içinde aynı şey geçerli) oyunları eleştiriliyor buna eyvallah fakat bir o kadar da kişilikleri ile ilgilide hakaret ediliyor bence bu çok yanlış ve olmaması gereken bir durum.

Ama abi hangi futbolcu konusu olsa sen tanıyorum diyorsun :  )

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 04 March 2012, 18:19:04
Ama abi hangi futbolcu konusu olsa sen tanıyorum diyorsun :  )

eee tanıyorum ki söylüyorum. :evet:

neyse söylemeyeyim ben artık tanıyım tanımadığımı. arkadaşlara da bir şey yazmayayaım yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyorum galiba

Serkan

Yok abi neden yanlış anlaşılasın yaz sen ki biz seni kızdıralım : ) Ama arif bu abi ya

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 04 March 2012, 18:22:37
Yok abi neden yanlış anlaşılasın yaz sen ki biz seni kızdıralım : ) Ama arif bu abi ya

işte ne yaparsın futbol sahasındaki yaptıkları bu cümleyi zaten kendinden haklı olarak doğuryor :) :evet: bu arada kızmıyorum ben belirteyim :kafa: :kafa: :kafa: :) :D :D

isa55

Maçımızı alalım, haftaya daha net konuşurum diyorum, rakiplerde kazanıyor.
Deplasmanda kazandığımız halde var olan umudum artmıyor.
Baraj 38 puan+iyi ikili averaj diye düşünürken neredeyse 40 oldu.
Bu gidişle 5 maçta 13 puan bile yetmeyecek gibi.(yeter artar bile ama adamlar kazanıyor)

twitter

Alıntı yapılan: alperen - 04 March 2012, 18:13:50

mersin'de en son 6'da 0 yapacaktı patladı gittii :)

engin55

Tokatlıoğlu İnşaat'a teşekkür ederiz.

Samsunspor'umuzun Antalyaspor kampı ve yol masraflarını üstlenen Tokatlıoğlu İnşaat ve Mimarlık'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Samsunspor Kulübü

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=155

isa55

Bugünkü Antep-Belediye maçında antepli 3 oyuncu sarı kart görürken Belediyeli oyunculardan hiçkimse kart görmedi.
Herşey ortada, başka söze gerek yok.

engin55

Antepte kart cezalısı var mı?

emre__ss

kayseri maçının programı ne zaman açıklanır acaba bilgisi olan var mı?cuma falan olur galiba ama tam kestiremiyorum