Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre__ss

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 07 March 2012, 01:10:58
ahahahaahah gözümün önünde canlandı 5 dk dır gülüyorum ;D Anneler babalar illallah ediyolar ya, Anneannem umreden geldi ziyarete gittim annem inanmadı maç için geldin dimi diyo ;D

benim annemle babam umrede kayseri maçının olduğu zaman gelecekler ben onların yanına gitmeyi değil de kayseriye gitmeyi planlıyorum :D hayırsız evlat mıyım hayırlı taraftar mıyım;araftayım  :D

mehmet yılmaz

Benim annem babam da bu cumartesi umreye gidecekler insallah. Akşam otururken pazar kısmetse saat 12 gibi mekke'de oluruz dediler. 13'te bizim maç var, Samsunspor için dua edin dedim :) otomatikmen...

emre__ss

Sitedeki imana bak ya maşallah maşallah  :D mübarek topraklara otobüs kaldıralım abi ya :D

cgr

8) 8)
Nokta transferler!
Spor Toto Süper Ligin 29. haftası geride kalırken, ara transferde umut bağlanan bir çok isim bekleneni veremezken, bazı futbolcular ise şimdiden lige damgasını vurdu.

Daha yarım sezonu tamamlamadan, istatistik olarak fark yaratan bu isimler takımlarının üst sıralara tırmanmasını ya da liderliği perçinlemesini sağladılar.

Ligde fark yaratan isimlerin başında gelen ilk isim kuşkusuz, Samsunspor'un, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından transfer ettiği Yunan futbolcu attığı gollerle bir anda Türk futbolunun ilgi odağı oldu Samsunspor formasıyla çıktığı 9 maçta 8 gol ve bir asist yapan Gekas, farkını ortaya koyduğu gibi, Samsunspor'un daha fazla gol atan bir takım olmasını da sağladı.

Kaynak : ligtv.com.tr

Stelea

Kaya

Stelea

Kaya

SametYılmaz55

oleyyyyyyyy çömlekçi çocukları

alperen

Kaya

alperen

SametYılmaz55

alperen