1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

lucarelli

Bileğine fena bastılar. Ucuz atlattı.

mehmet yılmaz

Bırakın Süper Lig'i, Bank Asya tecrübesi bile olmayan bir genç Ertuğrul. Süper Lig'de ve sürekli stresli maçlar oynuyor. Tecrübesizliği çok açık. Ancak elinden geleni yapıyor. Antalya'da iyiydi. Özellikle yan toplarda hiç sektirmedi. İkinci devre tam önümüzdeydi. Biz de onunla birlikte birkaç top kurtardık :)

Stelea

Ertuğrul için F.Bahçe'den söz alındı
05 Mart 2012 / 13:19

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, kaleci Ertuğrul'un seneyede takımda kalması konusunda Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir'den söz aldığı açıklandı
MÜJDEYİ VERDİ
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, kaleci Ertuğrul konusunda müjde verdi. Genç kalecinin gelecek sezonda takımda kalması konusunda Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir ile görüştüğünü ve bu konuda söz aldığını dile getiren Başkan Kazım Yılmaz, "Ertuğrul'an çok memnunuz. Kendisiyle uzun yıllar çalışmak isteriz" diye konuştu.

BAKKAL DA ONAYLADI
Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal da Ertuğrul'un yetenekli bir kaleci olduğunu ve takımda kalmasının sevindirici olacağını söyledi. Milli kaleci ise, Samsunspor'da çok mutlu olduğunu ve şartların oluşması durumunda seve seve kırmızı beyazlı forma altında mücadele edeceğini dile getirdi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=72120

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: samsuni - 05 March 2012, 00:29:27
Bırakın Süper Lig'i, Bank Asya tecrübesi bile olmayan bir genç Ertuğrul. Süper Lig'de ve sürekli stresli maçlar oynuyor. Tecrübesizliği çok açık. Ancak elinden geleni yapıyor. Antalya'da iyiydi. Özellikle yan toplarda hiç sektirmedi. İkinci devre tam önümüzdeydi. Biz de onunla birlikte birkaç top kurtardık :)

şu kafadan sakat doğa'nın şutunu nasıl kurtardınız? görmek isterdim doğrusu :D

mehmet yılmaz

En son biz tellerdeydik, baktık Ertuğrul yatıp almış topu :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 06 March 2012, 00:24:35
En son biz tellerdeydik, baktık Ertuğrul yatıp almış topu :)

geçen sene güngörene attıgımız ilk gol ne ise, bu sene ertugrulun o topu tuttugu an o'dur.. tribünü o saniye görmeniz lazımdı..

Stelea

cembaba

Doa'ya bir haykırdık son dakika adam kaçacaktı neredeyse. ;D Bu pozisyonda yürekler ağza gelmedi değil hanni...

Allah nazarlardan saklasın. Çok seviyorum bu çocuğu.

ahmetsefa55

ben şok konumuna gectım.
sanırım o an kalbim durdu.

Stelea

Allah'tan doğa titaya bırakmadı tita vursaydı her şey bitmişti  :(

kalptenþimþek

otuzundan sonra çoğu kaleci yer bu pozisyonu..iyi esnemiş çocuk..maaşallah :_nazar

Serkan

olduğum yerden kalenin o tarafı görükmüyordu şutu çektiğinde gözümü kapadım :( o saniseler geçmek bilmedi....

celebi

yüreğim koptu o an tv nin karşısında tüh yine yedik dedim

Burak

2.golden önce Ekigho'ya ileri gitmesi için işaret yaptı artık bilerek mi yaptı bilmem ama pozisyonun devamı gol oldu :)