Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

bjk ts maçı çok zevkli imkanı olan izlesin,bu burak avrupada başarılı olursa kafamı kırarım ;D

cembaba

Antalya'da 17 dereceden -10 derece olan Ankara'ya gelmek de çok koyuyor ya : )

5trawberry

Burak net 4 gol kaçırdı. Sonunda bala attı gene.
Bu adam golcü falan değil.
Attığı goller hep aynı.

Beşiktaş da inadına sevmediğimiz adamlara puan veriyor, bi de biz çakarız kendilerine gelirler o zaman.

Theofanis Gekas

04 March 2012, 22:02:10 #28728 Son düzenlenme: 04 March 2012, 22:05:24 Theofanis Gekas
iddia ediyorum tsnin orta sahasının önüne Gekası koyun 30 değil 55 atardı,ts bugün 1-7 yenerdi mal olmasaydı

SametYılmaz55

arkadaş evde ntvspor'u izliyor.bjkli veletler burası leş gibi hamsi kokuyor diye bağırıyordu :D

Burak

Gol krallığında play offlar sayılmaz herhalde bu tff'nin ne yapacağı belli olmaz gerçi de bu zibidi Burak Yılmaz hikayeden Tanju'yu geçmesin

Ayberk

Lig play off ile tescil edileceğinden gol krallığına da play off etki edecek diye bir söylenti var ama tff bu, ne yapacağı önceden kestirilemez

kumköylü ahmet

Bence busene ligden düsme olmayacak simdi aciklamiyolar nedeni ise ligin tadini tuzunu kacirdiklari gibi son haftalarda takimlar hedeflerinden uzaklasmasinlar diye...Neolcakdiya bjknin baskani tff baskani olup bjkyimi bir alt lige atacakdi..Yaziklar olsun..futbol turkiyede maalesef tamamen geriledi.seneye fb ise -12 puandan baslar olur biter

cembaba

Kanal D'de "Ben Efsaneyim" var. Sevenler izleyebilir.

buonanotte

cembaba

Fikstürü çok zormuş bu arada Antalya'nın :S

Karabük - Eskişehir - Ankaragücü - Bursa - Fener.

Bu maçlardan 3 puan ancak çıkarır bu oyunuyla :S

Stelea

diyorum antalya düşecek manisayla beraber

babasamsunlu

antalya eskişehri yenebilir.
eskişehirde maç seçen topçulardan kurulu.
bizim iki rakibimiz var biri karabük biri antep.
başkası gelmez aşşa..
41 yapacaz kimseyle işimiz olmadan ligde kalacaz..

FaTiH_HaN

Kağıt üzerinde Antalyanın maçları çok zor ama ne olursa olsun 5 maçtan 2 galibiyet çıkardıklarında ligde kalıyorlar, yinede belli olmaz düştükleri senede bu şekilde bir tablo vardı ve düşmüşlerdi.