Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Forvetim

dünkü antalya galibiyetinin anlamı neymiş görünüyor, ne yapıp edip antepi yenmemiz hak hukuk farz şart kural anayasa maddesi oldu.

55ertan

04 March 2012, 18:03:57 #28696 Son düzenlenme: 04 March 2012, 18:10:11 55ertan
 gazi_antep  antalya_spor  kara_buk 2ser mac alsa  :(
Tek teselli birbirleriyle oynamalari

3galibiyet 1beraberlik alsak gene yetmicek. 39 puanla bile düseriz bu nebicim is yaaw

cembaba

Haftaya bir de Karabük - Antalya oynuyor.

FaTiH_HaN

Haftaya Antepi yendiğimiz taktirde alt sıraları çok fena karıştırırız beraberlik veya mağlubiyet ihtimalini düşünmek bile istemiyorum, kredimizi tükettik 5 paunlık farkın kapanması için Antep ve Kayseri maçlarından 6 puan çıkarmamız şart.

Theofanis Gekas

tekrar tekrar yazma gereği hissediyorum antebi yenersek düşmeyiz samsunspor_x

ahmetsefa55

ordu duser  :)

3 galıbıyer 2 beraberlık bızı kurtarır dıye dusunuyorum.

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 04 March 2012, 18:00:49
evet aynen öyle kardeşim. öyle yazdım.

Abi ben şahsen tanımam etmem ama ; Futbolculuk döneminde böyle sahtekar bir futbolcu izlemedim; He dersen sahada öle normal hayatta değil ; bir şey diyemem  ama Bir insan iş hayatında sahtekar ise normal hayatında da sahtekardır diye düşünüyorum

emre__ss

Alıntı yapılan: cany - 04 March 2012, 17:57:27
benim aklimda niye oyle kalmış yaa. Neyse eyvallah
bu arada mackolikte biz 16.yiz gorünüyo. manisayla averajlar -11 bizim. onlarin 2li averaji iyi niye biz üstteyiz anlamadım

acaba gol sayımız fazla ondan mı anlamadım.zaten eğer biz manisanın üzerinde görünüyorsak tff'nin sitesinde bile,ikili averaj dikkate alınmıyor genel averaj dikkate alınıyor demektir

Ayberk

Haftaya biz kazanalım, Karabük-Antalya maçı nolursa olsun karlı çıkarız. Beraberlik veya Karabük galibiyetinde de avantajlı oluruz. Karabük fena kontra takımı değil kılı kılına da olsa kurtaracaklar gibi geliyor+çok ballılar .:.:.

55_OrHaN_55

biz puanlarımızı bu şekilde toplayalım, bizim üzerimizdekilerin, özellikle antalya ve karabük takımlarının maçları çok zor. antep maçını alalım, (büyük bir aksilik olmazsa ve koray gencerler gibi bir bit yavrusu karşımıza çıkmazsa) kesin süper ligde kaldık diyebiliriz.

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 04 March 2012, 18:07:21
Abi ben şahsen tanımam etmem ama ; Futbolculuk döneminde böyle sahtekar bir futbolcu izlemedim; He dersen sahada öle normal hayatta değil ; bir şey diyemem  ama Bir insan iş hayatında sahtekar ise normal hayatında da sahtekardır diye düşünüyorum

bu arifte tam tersi işte :)

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: emre__ss - 04 March 2012, 18:07:33

acaba gol sayımız fazla ondan mı anlamadım.zaten eğer biz manisanın üzerinde görünüyorsak tff'nin sitesinde bile,ikili averaj dikkate alınmıyor genel averaj dikkate alınıyor demektir

yanlış bilmiyorsam sıralamada lig bitene kadar genel averajla sıralama yapılır. lig bitiminde puanları eşit olan takımların ikili averaj üstünlükler dikkate alınarak sıralama yapılır. yani şu anki görüntümüz geçici. lig sonu bu şekilde bitse biz sondan ikinciyiz.

Serkan

Theofanis Gekas

antalyanın karabüğü yenme ihtimali 0,karabük iyi top oynuyor,antalya güme gidebilir

ChucKeR

beyler ikili averaj uygulanıyor.  uygulamaya lig sonunda geçiyor.
2009 da ikili averaj sayesinde ligde kaldık. http://www.mackolik.com/National/Default.aspx?sId=2426

o gün hangisi uygulanıyor diye maç sırasında bütün yönetmeliği okumuştum kyk'nın internet cafesinde :D