BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

biri bize psikolojik test uyguluyo.
sabredin beyler bu da geçer.

Serkan

şu site bana sakin olmayı öğretti'de şu konu ismail başkan'a nasıl geldi hala anlamadım...

brigand

Onuda öğrenirsin sayın adminim moderatör komutanım.  8)

celebi

arkadaşlar perganiye gerekeni yazmış tekrardan yazmaya gerek yok. o da kendince çelişen bazı şeyler yazmış. ama eklemek gerekirse. bu sitede tek gerçekçi pergani senmişsin gibi yazmışsın. burada senin gibi neyin ne olabileceğini en küçüğünden en büyüğüne herkes biliyor. fakat SAMSUNSPORLULUK DURUŞU sergilemek gerekiyor. her ne olursa olsun oda sanırım sende yok. çünkü 8 yıldır tutuyormuşsun. yani bu konuda sanırım sıkletim bile değilsin sıkletlerimiz farklı. burdaki birçok arkadşla aynı olmadığı gibi. sen yinede boş olanlara inanma güzel kardeşim. ama Samsunspoluluk yada umut dene şey boş değildir.

cgr

Oy bırlıgıyle uyeyı banlatabılır mıyız? Mesela su Perganı55

Serkan

Maalesef  :kanka:

burakbas

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 13:52:55
Samsunlu oldugumu ögrendiğimde Samsunspor ile ilgilenmeye başladım önceden başka takım tutuyordum.
:( :( ağlasam mı gülsem mi ! o değil de bu adam şu yorumları yapıyor o zoruma gidiyor işte.

burakbas

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 13:52:55
Samsunlu oldugumu ögrendiğimde Samsunspor ile ilgilenmeye başladım önceden başka takım tutuyordum.
:( :( ağlasam mı gülsem mi ! o değil de bu adam şu yorumları yapıyor o zoruma gidiyor işte.

mehmet yılmaz

Arkadaşlar, Pergani55'i tanımıyorum ama daha önce bir mesajında, kendisinin bebek yaşta yetiştirme yurduna bırakıldığını, orada ailesinin aslen trabzonlu olduğunun söylendiğini ve bu yüzden "demek memleketim orasıymış" diyerek TS'yi tuttuğunu, yıllar sonra yirmili yaşlarına geldiğinde söylneneni doğru olmayıp, gerçek ailesini bulduğunu ve ailesinin Samsunlu olduğunu öğrendiğini ve bu yüzden diğer takımı bırakıp, sadece Samsunsporlu olduğunu yazdığını hatırlıyorum. Okumuş ve öğretmen olmuş... Futbolla çok ilgilenmediğini ama sırf aidiyet yüzünden sanırım hiç Samsun'u görmemesine rağmen Samsunsporlu olduğunu söylüyordu. Görüşlerine katılmasak bile bu hayat macerasına saygı duymamız lazım.

kalptenþimþek

bu babasamsunluyu alın dışarı, alın hemen :x((

babasamsunlu

VALLA NASIL BİR HAYAT HİKAYESİ OLURSA OLSUN . HİÇ BİR ZAMAN TARAFTAR REALİST DÜŞÜNEMEZ.
DAHA İLK HAFTADAN MUSTAFA KAR BU TAKIM DÜŞER DEMİŞTİ.
AMA ŞİMDİ BU TAKIM DÜŞTÜ DİYENLERİN İNADNA ANTALYAYA GİDİYOR.
TARAFARLIK REALİSTLİK NEYİM KALDIRMAZ.
BİZİM ONA SAYGI DUYMAMIZI İSTİYORSA ÖNCE O BURDAKİ YARATILMAYA ÇALIŞAN POZİTİF ELEKRİĞE SAYGI DUYACAK.
ADAMIN ASABINI BOZMAYACAK.
ZATEN BOZUK.
DALARIM BAK HA....   :x(( :x(( :x(( :x(( :x((

NOT: AYRICA YZDIKLARINI BEĞENMEDİM SAYIN SAMSUNİ. ANTZ YE SYÖLEYİN BEĞENMEME TUŞUNU EKLESİN.  :evet: :evet:

samuray

ya perganimisin nesin bu siteye insanların moralini bozmak için kasıtlımı geliyorsun bırak ya yorumların içinde kalsın iki sayfadada sanki samsunspor düşerse sen ne yapacaksın kınamı yakacaksın ya 8 senedir samsunu tutuyorum diyorsun yismali bşk hakkında eleştiri getiriyorsun 8 sene ismali bşk bu takımda görevmi yaptı neyi nerden biliyorsun bırak sen ne yorum yaz ne de ysamsunsporu tut sen diğer takımını tut zaten öyle olduğun anlaşılıyor b sitede iki takımlı istemiyoruz moral bozmayın biri eşek gibi anıracağını yazar biri kesin düşer diye herkesin moralini bozar ne bu ya inadına samsun inadına düşmeyeeecceeeeeek ele inat sizin gibilere inat

radikal-fma

şimdi geçmişe değil ileriye bakmanın zamanı bu bataktan nasıl çıkarız onun hesabını yapalım

hacettepeli

gerçekçi düşünmeyelim güzel diyorsun da müdür aklımızda kurduğumuz yeşil sahada gerçekleşse ne âlâ. fakat düşersek de en azından ikinci ligde ilk 2 ye girip şampiyonluk heyecanı yaşayabiliyoruz. süper ligde kalıp böyle her sene 15. olmaya oynayacaksak ikinci ligde şampiyonluğa oynamayı tercih ederim. maçı izlerken zevk alamıyorum güç farkı çok bariz oluyor 34 maçın en az 28'inde. şu mahalle maçlarında çürük düştük muhabbeti olur ya bu sene hep onu yaşadık. mali durumumuz düzelene kadar da zor halimiz. benim hayalimde süper ligde her sene ilk 5'e oynayan bir Samsunspor var, daha çok zamanımız var...

celebi

müdür kim birader. bu nasıl bir yazma yada konuşma üslubu. az çapımız ve yaşımız gibi yazıp davranalım.