BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

binikalamadım

burakbas

emoh kardeşim , abim. görüşlerini paylaşmakta özgürsun bu en doğal hakkın, hakkımız. ama bu başlıkta değil. git başka başlık altında paylaş. inanan gerçek taraftarlar burada 6 da 6 diyor , çıkıp senin dediğine bak.

Burak

Vallahi normal insanlar bu zamana kadar  28 maçta 6 galibiyet almış bir takımın nasıl son 6 maçı alacağını sorgulayabilir ama biz normal insanlar değil SAMSUNSPORLUYUZ bizde inancımızı kaybedersek sahada ki futbolcudan bir şey bekleyemeyiz o yüzden SALDIR SAMSUNSPOR'UM zor ama imkansız değil

Forvetim

durum iyi değil herşey ortada, 6/6 zor ama imkansız da değil. yeter ki bizim gibi, oyuncularda yürekten inansınlar. antalyadan alacağımız 3 puan takımıda bizide antep maçına öyle bir hazırlar ki tasavvur edemiyorum ama önce bakkalın, takımı antalyaya hazırlaması şart. gitsinler sahada sokak kavgası yapsınlar maçı alsınlar.

Sol Açık

6'da 6 yaparsak, tartışmaya veya hesap yapmaya gerek yok, kesin kümede kalırız.
6'da 5 yaparsak, istediğiniz kadar tartışalım, hesap yapalım fark etmez, kümede kalırız.
6'da 4 yaparsak, bolca hesap yapmamız gerek, belki kümede kalırız.

Yani kümede kalma aralığı 38-41 puan. 23.haftadan beri yazıyorum, "Manisa'nın alabileceği maksimum puan 35" diye. Şu anki duruma göre 35'i bile göremeyecekler, yani A.Gücü ile Manisa gidiyor.

3.takım için bizim ne yapacağımız çok ama çok önemli. Antalya'yı deplasmanda ve içerde G.Antep'i (en az 2 farklı) yenersek, durum bir anda değişir. Biz 32 puan yaparız, G.Antep ise (bence İBB'yi yenemeyecekler) 33'te kalır. G.Antep'in sonraki 4 maçı Karabük-A.Gücü (iç saha), Eskişehir-Bursa (dış saha). Bence G.Antep'in bu dilimde ulaşacağı maksimum puan 40 olur arkadaşlar, hatta 38'de de kalabilirler. Üstüne üstlük 2li averaj üstünlüğü de bizde olur.

Bizim işimiz bu 2 maçı kesinlikle almak. Sonrasındaki 4 maçta ise her türlü 6-9 puan arasını toparlarız. Öncelikle bu 2 maç, sonrası gerçekten de mümkün...

masbene

CurvaSs

antalyaspor; puan 35

samsun - 0
karabük (d) - 0
es-es - 1
ankaragücü (d) - 3
bursa - 0
fenerbahçe (d) - 0

39 puanda kalıyor. ki en fazla 2 maç alabileceklerini düşünüyorum. ya da ankaragücü galibiyeti, es-es beraberliği, bursa beraberliği ile 5 puan toplarlar. toplam puanları o zaman 40 olur.

gaziantep puan 32;

ibb - 0
samsun (d) - 0
karabük - 3
es-es (d) - 1
ankaragücü - 3
bursa (d) - 0

şimdi 32 puanları var. biz yenersek bunları, bizden başka bir takım daha kesin yener. yani 6 puan kafadan kaybederler. 2 maç kazansalar, 1 maçı da berabere kalsalar, 7 puan toplamış olurlar. tabi ki geriye 1 maç kalıyor, o maç çok önemli. 7 puan aldıklarını düşünürsek; 39 puanda kalırlar.

karabük 34 puanı var. ankaragücü maçını kaybetseler güzel olacaktı aslında, beraberlik bile çok hoş olurdu ama olmadı.

bursa (d) - 0
antalya - 3
antep (d) - 0
kayseri - 3
miy (d) - 0
beşiktaş - 0

böyle bir tabloda 6 puan almış oluyorlar ve 40 puanda kalıyorlar. baktığımız zaman kolay maçları yok. bursa deplasmanında kaybedeceklerini düşünürsek, beşiktaş'a karşı da kaybedeceklerini düşünürsek, geriye 4 maçları kalıyor. antep deplasmanı, kayseri içerde, miy deplasmanı, antalya içerde.

bizim için en önemli maçlar antalya-karabük antep-karabük. bu iki maç sonucuna göre karabük bile düşebilir.

biz ise antep'i, antalya'yı, mersin'i ve sivas'ı yenmeliyiz. beşiktaş'ı deplasmanda yenersek tadından yenmez. bence hala umut var.

babasamsunlu

bizim geçebileceğimiz iki takım var.
biri manisa diğeri antep.
o yüzden karabükün antepi yenmesi bizim daha çok işimize gelir.
manisa bizden kötü halde.
antep kör topal gidiyor.
aradaki puan 6.
antep bu hafta ibb ile berabere kalırsa bizde burda yenersek ben Bursayada kaybedeceklerini düşünüyorum..
geriye 3 maçları kalıyor.
biri karabükle ki kapanan takıma karşı antep top mop oynayamaz.
burda da puan kaybeder.1 puan veriyorum. en fazla.
es es in topçular maç seçmece yapmazsa her türlü yener es es ama yinede bir beraberlik çıkar gibi..
birde a.gücü maçları var. 38 yapıyorlar.
ben bizim en kötü 38 yapabileceğimiz ümidini koruyorum.
burda ki maçta o yüzden mutlaka 2 farklı kazanmalıyız.
ikili averaj ile ligde kalabiliriz.
bunu diyeceğimi hiç sanmazdım ama karabük inşallah antepi yener.

5trawberry

CurvaSs

karabük o fisktürden 0 puan bile çıkartabilir. bursa deplasmanı, antep deplasmanı, miy deplasmanında yenildiklerini düşünelim. bjk maçını da kaybetseler, geriye antalya ve kayseri iç saha maçları kalır. kayseri bunları yense, antalya yenilir belki. yani 0 puan da alabilirler, 3 puan da alabilirler ama maximum 6 puan toplarlar diye düşünüyorum ya da 1 galibiyet, 2 beraberlik ile 5 puan.

Ollivanders

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serpico - 27 February 2012, 13:53:44
o zaman bizim füksturumuz de antepten zor.

o zaman antalya'nın fikstürü bizden de zor. :D (özetle herkesin fikstürü zor gerçekten.)

5trawberry

Biz doğrudan Antep ile içerde oyuyoruz. Ve yenersek Antep yine ateşe düşecek. Biz zaten Ateşteyiz sorun yok bizde.

Antalya'yı geçersek..
İddiasız bir Mersin ve iddiasız bir Kayseri olacak karşımızda.

İlk 4 şekillenirse zaten Sivasspor'da büyük olasılık Avrupa Ligi playofuuna kalacak.
İddialı bir konumda olmayacak.

Antep ve Manisa'nın oynayacağı takımların hep iddiası var.

babasamsunlu

;D ;D ;D

ben fikstürden daha çok şuan takımların form durumlarına ve oyun anlayışlarına göre bir yorum yaptım.
artı olarak antep ve manisada parasal sıkıntılar son haftalara doğru daha da artacaktır.
birde karabük gitti ibb den ts den eskişehirden ekstra puanları kaptı.
çünkü kapanmayı iyi beceriyorlar.
a.gücüne karşı zorlandı.
çünkü kapanan takıma karşı üretebilcek hiç bir şeyleri yok.
yani güçlü takımlarla oynayacak olmaları dezavantajdan daha çok avantaja dönebilir ;)

anteple manisayı geçelim   :evet: :evet: :evet: :evet: