Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 13:45:45
artık uzaktan sevecegim...fanatiklik yok

sen zaten fanatik değildin sanırım. olmayan şey zaten yoktur.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 01 March 2012, 14:29:36
Beyler, pergani55'in ilginç ve de özel bir Samsunsporluluk durumu var.
Daha önce yazmıştı bir yerlerde...
O yüzden daha fazla uzatılmasın lütfen.
O bizi anladı zaten.
Görüşlerini de paylaştı.
Biz tarafsız kalamayız, tarafsız bakamayız.
Doktorların "kesin ölür" dediği bir yakınımız için "evet, ölür" diyemeyiz. Herkesten böyle bakmasını da beklemeyelim ama o herkes de görüşlerini bu başlıklarda paylaşmasın.
Sorun çöüzülür...

;)

yani hocam 5 kardeş var baba için doktor kesin ölecek diyor 4 kardeş kabullenmiyor. 1 i yok ölecek mi diyor. o kardeş üvey olsa onu demez gibime geliyor.

Pergani 55

arkadaşlar ben de ögretmenim...her şart karşısında gerçekci davranmak gerektiğini düşünüyorum.Samsunsporlu olarak hiç fanatik olmadıgım dogrudur çünkü futboldan soguduktan sonra Samsunsporu tutmaya başladım.futbolu çok severdim şimdi o kadar sevmiyorum.Samsunsporu da Samsun adını taşıdıgı için biraz takip ederim.burada fanatik bir taraftar olma şartı varsa gideriz

celebi

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 15:09:51
arkadaşlar ben de ögretmenim...her şart karşısında gerçekci davranmak gerektiğini düşünüyorum.Samsunsporlu olarak hiç fanatik olmadıgım dogrudur çünkü futboldan soguduktan sonra Samsunsporu tutmaya başladım.futbolu çok severdim şimdi o kadar sevmiyorum.Samsunsporu da Samsun adını taşıdıgı için biraz takip ederim.burada fanatik bir taraftar olma şartı varsa gideriz

öyle bir şart yok elbette fakat sitenin ve site üyelerinin hassasiyetlerini göz önünde bulundurmak gerekir. ve de şu koyu renkle belirttiğim cümle şahsen çok ilginç geldi bana. ne demek istedin anlamadım. sen 8 sene önce aslen Samsunlu olduğunuzu öğrendikten sonra mı Samsunsporu tuttun yoksa futboldan soğuduktan sonra mı. açıklarsan sevinirim.

lucarelli

Burada Fanatik olmaya gerek oladığı gibi takım düşer demeye de gerek yok. Buraya yazan ve burayı okuyan herkes 28 haftada 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan bir takımdan son 6 hafta 4-5 galibiyet bekliyor. Beklentinin ne kadar zor olduğunun ilk kez sen farketmedin. Bunun herkes farkında. Bunların imkansız olduğunu buraya yazmanın bir manası yok. Takım kesin küme düştü demek yerine, kümede kalabilmek için imkansızı başarmamız lazım desen bir sıkıntı olmazdı. Ya da hiç bir şey deme. Zaten forumu daha sık takip edebilmiş olsan çok iyi anlardın.  

FaTiH_HaN

Realist davranmak zorunda değilizki biz Samsunsporluyuz, haftaya deplasmanda Barçayla oynasak her birimiz kadro çıkarırız, senaryolar üretiriz 'messiyi tutsak xavi'ye önde basıp oyun kurmasını engellesek sonra da kontradan bir gol bulsak yeneriz' deriz ve inanırızda, ne hayal kırıklıkları gördü bu taraftar ama hiçbir zaman umidini yitirmedi, 5 te 5 dedik ilk maçta yenildik, 3 te 3 dedik son maçta kaybettik ama yine vazgeçmiyoruz 6 da 6 diyoruz ve inanıyoruz yemişim realist olmayı, geçen sene realist olanlar Samsunspor playofa bile kalamaz demişlerdi, şimdi de Samsunspor düştü diyorlar, ah şu lig bitse ve kümede kalsak stadyumdan kameraya topluca bir el hareketi ne iyi gider.

mehmet yılmaz

Arkadaşlar, Pergani55'i tanımıyorum ama daha önce bir mesajında, kendisinin bebek yaşta yetiştirme yurduna bırakıldığını, orada ailesinin aslen trabzonlu olduğunun söylendiğini ve bu yüzden "demek memleketim orasıymış" diyerek TS'yi tuttuğunu, yıllar sonra yirmili yaşlarına geldiğinde söylneneni doğru olmayıp, gerçek ailesini bulduğunu ve ailesinin Samsunlu olduğunu öğrendiğini ve bu yüzden diğer takımı bırakıp, sadece Samsunsporlu olduğunu yazdığını hatırlıyorum. Okumuş ve öğretmen olmuş... Futbolla çok ilgilenmediğini ama sırf aidiyet yüzünden sanırım hiç Samsun'u görmemesine rağmen Samsunsporlu olduğunu söylüyordu. Görüşlerine katılmasak bile bu hayat macerasına saygı duymamız lazım...

babasamsunlu

VALLA NASIL BİR HAYAT HİKAYESİ OLURSA OLSUN . HİÇ BİR ZAMAN TARAFTAR REALİST DÜŞÜNEMEZ.
DAHA İLK HAFTADAN MUSTAFA KAR BU TAKIM DÜŞER DEMİŞTİ.
AMA ŞİMDİ BU TAKIM DÜŞTÜ DİYENLERİN İNADNA ANTALYAYA GİDİYOR.
TARAFARLIK REALİSTLİK KALDIRMAZ.
BİZİM ONA SAYGI DUYMAMIZI İSTİYORSA ÖNCE O BURDAKİ YARATILMAYA ÇALIŞAN POZİTİF ELEKRİĞE SAYGI DUYACAK.
ADAMIN ASABINI BOZMAYACAK.
ZATEN BOZUK.
DALARIM BAK HA....  :x(( :x(( :x((

Serkan

Ben bu son mesajını beğenmedim akan abi ; Sonuçda bende kızdım tepki verdim ama mehmet abinin yazdıklarından sonra gerek yoktu bence  :rulet:

mehmet yılmaz

babasamsunlu

VALLAHA BEĞENMEYEBİLİRSİNİZ.SORUN YOK.BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. ;)

celebi

kendisinin nerede öğretme olduğu hakkında bilgisi olan varsa yazsın bir zahmet. olurya bir gün tanışma fırsatımız olur.

Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 01 March 2012, 17:19:32
VALLAHA BEĞENMEYEBİLİRSİNİZ.SORUN YOK.BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. ;)

Sorun olması için yazmadım zaten bence bilakis bizlerin böyle bir durumda daha özverili davranmamız gerekir;

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serkan - 01 March 2012, 17:20:22
Sorun olması için yazmadım zaten bence bilakis bizlerin böyle bir durumda daha özverili davranmamız gerekir;

ben böyle durumlarda özverili davranamıyorum.
bu takım düşer dediğinde mustafaya da kızmıştım.
ben dayanamıyorum bu laflara.
yapı meselesi demekki . ;)

Serkan

Abi bende kızdım hatta düşer diyince herkes kızmıştır ;

Ama Mehmet abi açıklamış abi öksüzler yurdunda büyümüş 20 sene ne ana var ne baba ;  bu abinin bizim gibi davranmasını düşünemeyiz ; onun için bazen hoşgörülü davranmak lazım : ) okumadın varsay hem biz düşmicez ki : )