Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

masbene

hesap kitap kalmadı artık. en az 6 da 4 yapacaksın ondan sonra gerisini Allah'a bırakacasın

55ertan

Alıntı yapılan: masbene - 25 February 2012, 21:46:06
hesap kitap kalmadı artık. en az 6 da 4 yapacaksın ondan sonra gerisini Allah'a bırakacasın

Bence de 6 da 4 hedefimiz olmali, artik ya yeter ya yetmez.
Düsersek yazik olacak bu kadroya, düsmesek seneye adam gibi orta saha aldimi isler degisir.

bursa_spor Karabükle Antepe cakmasa yaziklar olsun onlarada.

twitter

Alıntı yapılan: Cheregi - 25 February 2012, 21:39:58
Aklın MİY i geçebiliriz diyorsa Manisa'yı da geçebiliriz diyordur, bir daha dinle ;)

Onu düşürdük zaten.

isa55

Antalya maçı kazanılmazsa matematiksel olmasa da psikolojik olarak son maçımız olur.
Allahın izniyle yenip döneceğiz.

mimar55

biz kendi işimizi ele bıratık kotu kısmı o yoka işin gerceği beni sadece yanıltan antep oldu manısa ile berabere bıter diyordum ama biz bu ligte kalmak istiyoruz ama tek bir sart var bence 6 haftalık kamp 6 hafta futbolcular kampa girecek tv gazete dergi aklınıza ne gelirse okumayacak sınava gırecek öğrenci gibi rakip takımın maclarını izleyecekler ailelerle 1 gün görüşecekler anlayacagınız derslerine iyi çalışacaklar taraftar bir maça kaç gün çalışıyor kareografi için kaç gün kaç kişi çalışıyor taraftar bu kadar emek verirken futbolcularda bunu yapmalı
mesela antalyanın yediği golleri izleyin
antepen duran toptan yemiş
beşiktaşta bir defans hatası birini ara pasından ortadanara kaçan fernandes atmış
sivastan biri knardan kaçan adam birini uzaktan çekilen golle yemiş
gençler birliğinden kanttan bir orta ve biri penaltı
gs penaltıdan yemiş
tsde duran top
ordudan 2 si duran top 1 kanattan yapılan orta
manisadan gene defans hatası araya atılan top
AMA ARKADASLAR ACIN İZLEYİN GOLLERİN NERDEYSE HEPSİ ONLARIN SOL KANADINDAN YAPILAN ORTALARDAN VEYA SOLDAN GELEN GELİŞEN ATAKLARDAN ATILMIŞ.....
gerisi bunu görecek hocanın ve ademe kalmış yani bana göre biz antalyayı yeneriz...

burakbas

sınav 1nisan da . sınava kadar büyük ihtimal akıbetimiz belli olur. kötü şeneryo olursa ne yaparım . . . düşünmemek elde mi ?

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: de_brk7 - 26 February 2012, 02:15:42
sınav 1nisan da . sınava kadar büyük ihtimal akıbetimiz belli olur. kötü şeneryo olursa ne yaparım . . . düşünmemek elde mi ?

Onu Baskana sormak lazim ne yapariz diye.
Hadi diyelim Demirören geldi( insallah gelmez)
hadi diyleim puan silme ve küme yok dedi ve biz gittik.
eeeeee baskan bunun cevabini nasil verecek , sen ne amacla o adama oy verdin demezlermi.

Insallah o duruma düsmeyiz ama ya düsersek...

samuray

6 da 5 yaparsak kalırız süper ligte en az 15 puan gerekiyor diye düşünüyorum inşallah

Jnr.Serkan

28 haftada 26 Puan aldık
6 haftada 15 puan istiyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin

Pergani 55

Samsunspor düştü diyebiliriz..benim hiç ümidim yok.28 haftada 26 puan alan takımın son altı haftada ne yapacagı ortada zaten..tek bir deplasman galibiyetimiz bile yok

brigand

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

emre__ss

Allahım sen sabır ver ya Rabbim ya  >:(

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 12:50:16
Samsunspor düştü diyebiliriz..benim hiç ümidim yok.28 haftada 26 puan alan takımın son altı haftada ne yapacagı ortada zaten..tek bir deplasman galibiyetimiz bile yok

Bu ligden düşşe bile o olaya Samsunspor düştü demeyiz.Biz ligden düştük deriz.Umarım bu iki cümle arasında ki ciddi farkı vurgulayabilmişimdir...

Pergani 55

liğden düşen Samsunspor kulübüdür. ben kendimi şimdiden alıştırdım bank asyada ne yapacagız diye düşünmeye başladım bile.alıştık zaten asansör gibi in-çık

emre__ss

Ligden düşen "Samsunspor kulübü" ise siz neden kendinizi Bank Asya'ya hazırlıyorsunuz süper ligde kalın siz travzonu falan tutun