Ligde Kalma Mücadelesi - 24-28. Haftalar

Başlatan Sol Açık, 31 January 2012, 22:45:58

« önceki - sonraki »

isyan

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 13:21:14
liğden düşen Samsunspor kulübüdür. ben kendimi şimdiden alıştırdım bank asyada ne yapacagız diye düşünmeye başladım bile.alıştık zaten asansör gibi in-çık
Hangi takimlisin sen ?

Pergani 55

Samsunspor a sempatim var...eskisi gibi fanatik degilim ve her geçen gün futboldan biraz daha uzaklaştıgımı hissediyorrum

Pergani 55

Samsunspor bank asyaya düşme ihtimalini göz önüne aldıgım için bank asyayı düşünüyorum

kuzey55

sempatisi varmış.bank asyaya düşersek asıl tuttugun takımı desteklersin süper ligde.sabrımızı zorlamaya dvam ediyosunuz.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 13:29:41
Samsunspor a sempatim var...eskisi gibi fanatik degilim ve her geçen gün futboldan biraz daha uzaklaştıgımı hissediyorrum

İyi bir psikolog çocukluğuna inerek felan bu uzaklaştırmayı sonlandırabilir ;) Bizimde psikolojimizi fazla bozmadan bu saçma tavırlarınıza son verirseniz iyi olur hocam ;)

Pergani 55

artık uzaktan sevecegim...fanatiklik yok

isyan

Sirf bu tür insanlar yüzünden ligde kalmayi nasip et bize Allahim  :(

emre__ss

Takımımız ligde kalınca da Samsunspor ligde kaldı tebrik ediyorum falan der bunlar.

Pergani 55

sizi gerçekten tebrik ediyorum..gerçek Samsunsporlu olanlar sizlersiniz.benim gibi sonradan takıma katılanlarla aranızdaki fark bu herhalde

burakbas

böyle insanların sitemizde bulunması, bizlerin üzülürken çıkıp da ahkam keser gibi takımımızı kotulemesi benim zoruma gidiyor. tamam inanmıyorsan ligde kalacağımıza gölge etme bari. kalırsak da çıkıp laf söyleme. tamam mi kardeşim, ağabeyim ?

twitter

brigand

Hep eskilerin yazmamasından bunlar. 15.592.555'in kez ''En kral Samsunspor'lu sizsiniz zaten'' iltifatına layık görüldük.  :deli: :holey:

Pergani 55

sizlerin Samsunsporlulugunuza bir sözüm yok inşallah dediğiniz gibi olur

mehmet yılmaz

Beyler, pergani55'in ilginç ve de özel bir Samsunsporluluk durumu var.
Daha önce yazmıştı bir yerlerde...
O yüzden daha fazla uzatılmasın lütfen.
O bizi anladı zaten.
Görüşlerini de paylaştı.
Biz tarafsız kalamayız, tarafsız bakamayız.
Doktorların "kesin ölür" dediği bir yakınımız için "evet, ölür" diyemeyiz.
Herkesten böyle bakmasını da beklemeyelim ama o herkes de görüşlerini bu başlıklarda paylaşmasın.
Sorun çöüzülür...

;)