BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

kavak_55

bence hesaba gerek yok en kötü ihtimal 4 galibiyet 1 berabere 1 yenilgi veya 2 beraberlik 4 galibiyet bu olmadıktan sonra başkalarının ne yaptığı kim kimi yenmiş çokta önemli değil bence artık taktik teknik bir yana yürekli olan oynar ve gemiyi kurtarır yada kendiside gemiyle batar. batmak bizi üzer ama yapacak çok birşey yok sonuçta oynayanda bizi duruma getirende futbolcular başarırlarsa kendilerini kurtarmış olacaklar aksi taktir de aldıkları paraları haketmemiş küme düşen futbolcuları olarak 5 para etmeyecekler bizimkileri 3 kere övmeye gelmiyor bunu bursa maçında yaşadık.bunları yerden yere vuracaksın.taktir allahın düşersekte çıkmasını biliriz futbolcular geçici bizler kalıcıyız.

Pergani 55

Samsunspor Kulübü liğden düşecektir..çok ayarsız bir takım ne yapacagı belli olmuyor...benim ümidim yok.deplasmanda çok kötüyüz.evimizde de iyi degiliz.Antep maçının bile favorisi degiliz.Manisa ve Ankara ile Bank Asya yolcusu biz placagız.. ümitsizlik aşılamak istemem ama boş olan bir şeye de inanamam,ligde kalmak bir mucize gibi birşey

emre__ss

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 12:41:40
Samsunspor Kulübü liğden düşecektir..çok ayarsız bir takım ne yapacagı belli olmuyor...benim ümidim yok.deplasmanda çok kötüyüz.evimizde de iyi degiliz.Antep maçının bile favorisi degiliz.Manisa ve Ankara ile Bank Asya yolcusu biz placagız.. ümitsizlik aşılamak istemem ama boş olan bir şeye de inanamam,ligde kalmak bir mucize gibi birşey

Samsunspor'lu değilsiniz dimi?

brigand

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 12:41:40

''Samsunspor Kulübü '' ''çok ayarsız takım'' ''deplasmanda çok kötüyüz''
Kusura bakmada herkes durumun farkında. Yine de direnmeye inanmaya çalışıyoruz. Çünkü Samsunspor'luyuz ! Sonra niye eleştirdin oluyor. Hani herkes dilediğini yazabilirdi deniyor. Ne ala memleket. Ben böyle yazana yazarım arkadaş. Adam bırak Samsunspor'lu olmayı bizi çekemeyenler gibi yazıyor buraya. Yazmayın böyle yazacaksanız.  :kafa: :kafa:

emre__ss

Alıntı yapılan: brigand - 01 March 2012, 12:49:49
''Samsunspor Kulübü '' ''çok ayarsız takım'' ''deplasmanda çok kötüyüz''
Kusura bakmada herkes durumun farkında. Yine de direnmeye inanmaya çalışıyoruz. Çünkü Samsunspor'luyuz ! Sonra niye eleştirdin oluyor. Hani herkes dilediğini yazabilirdi deniyor. Ne ala memleket. Ben böyle yazana yazarım arkadaş. Adam bırak Samsunspor'lu olmayı bizi çekemeyenler gibi yazıyor buraya. Yazmayın böyle yazacaksanız.  :kafa: :kafa:

bende onun için yazdım sanki Samsunspor'lu değil sanki bu armaya bu renklere gönül vermemiş   al_sana kusura bakmayın kimsenin Samsunsporluluğunu ölçmek,tartmak bana düşmez AMA 1000km yol gidip bu şartlar altında(yurdun her yerinde kar var ve takımımızın hali ortada maalesef) takımımızı destekleyenle,böyle konuşanları aynı kefede "samsunsporlu" olarak değerlendirmek hiç işime gelmiyor.

Pergani 55

herkes düşüncesinde özgürdür ben fanatik bir taraftar degilim bu dogru.zaten 30 yaşındayım ve 8 yıldır Samsunsporluyum öncesinde Samsunsporla pek ilgim yoktu.Samsun kökenli oldugumu ögrenince takımla biraz ilgilenmeye başladım.eskiden futbolu yakından takip ederdim ama şimdi o kadar degil.  duygusallıgı bırakırsak ligde kalma ümidinin pek olmadıgı ortada. otoriteler bu konuda hemfikir gibi,sizler Samsunsporu çok sevdiğiniz için kabüllenmek istemiyorsunuz haliyle

emre__ss

Evet biz çok seviyoruz ne olursa olsun takımımıza toz kondurmayız düşşek de yanındayız kalsak da ama önemli olan o değil durumun ne olduğunu herkes görüyor otoritelerin ne söylediği de umurumuzda değil ama şurada herkes zaten üzüntülü,stresli gece doğru uyku girmiyor gözlerimize.ben üniversite öğrencisiyim son sınıftayım derslerime konsantre olamıyorum,kimisi işine odaklanamıyor ve dahası...hal böyle iken yok düşeriz yok deplasmanda kötüyüz böyle sözler duymak işimize gelmiyor daha da geriyor ve üzüyor bizi. herkes düşüncesinde özgürdür amenna,ama her doğru düşünce de her yerde ve her durumda söylenmez kanımca.

Pergani 55

gerçekleri kabüllenmek insanı rahatlatır..Samsunspor un liğde kalmasını ben de istiyorum ve hala ligde kalma ihtimali var ama ben olabilecek en kötü senaryoya kendimi hazırladım şimdiden

emre__ss

Ortada olan biten bir şey yok daha lig bile bitmedi neyi kabulleneceğiz?Allah korusun düşersek göz yaşı döker yine yolumuza devam ederiz.Ligden düşmek değildir bizi üzen,bizi üzen şey adam demeyeceğin insanların ağzına sakız olmaktır.(sizi kastetmiyorum.)

Serkan

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 13:14:41
herkes düşüncesinde özgürdür ben fanatik bir taraftar degilim bu dogru.zaten 30 yaşındayım ve 8 yıldır Samsunsporluyum öncesinde Samsunsporla pek ilgim yoktu.Samsun kökenli oldugumu ögrenince takımla biraz ilgilenmeye başladım.eskiden futbolu yakından takip ederdim ama şimdi o kadar degil.  duygusallıgı bırakırsak ligde kalma ümidinin pek olmadıgı ortada. otoriteler bu konuda hemfikir gibi,sizler Samsunsporu çok sevdiğiniz için kabüllenmek istemiyorsunuz haliyle

O zaman buradaki fanatik ve hayatının en önemli noktasına Samsunspor'u koymuş insanlara saygı göster...

Pergani 55

Samsunspor taraftarı İsmail Uyanık ın kıymetini bilemedi.her gelen onu eleştirdi ama hepsisini toplasak İsmail Başkan kadar olamadı.İsmail Uyanık da çok hata yaptı ama bunların hepsinden iyiydi.Samsunspor kazanılan paraların nereye harcandıgının tartışıldıgı bir kulüp olmuştur her zaman...hala kalıcı gelirimiz yok ekonomik yönden zayıf bir takımız..bu böyle oldugu müddetçe inişler çıkışlar bitmeyecek

kalptenþimþek

açılan konunun temelinde bir inanç var..en azından buna saygı göstermemiz gerekir.. 

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 01 March 2012, 13:38:02
Samsunspor taraftarı İsmail Uyanık ın kıymetini bilemedi.her gelen onu eleştirdi ama hepsisini toplasak İsmail Başkan kadar olamadı.İsmail Uyanık da çok hata yaptı ama bunların hepsinden iyiydi.Samsunspor kazanılan paraların nereye harcandıgının tartışıldıgı bir kulüp olmuştur her zaman...hala kalıcı gelirimiz yok ekonomik yönden zayıf bir takımız..bu böyle oldugu müddetçe inişler çıkışlar bitmeyecek

Yaa bak hocam saygımı bozmayayım diyorum ama forum da sabahtan beri 2 tane konuya yazıyosun tartışma yaratmaya çalışıyosun insanların keyfini kaçırıyorsun.8 Yıldır Samsunspor'luyum diyosun ki ben böylesini ilk defa görüyorum insanlar 3-5 yılda bir takım tutmaz her neyse 8 yıldır Samsunsporluyum diyosun burda gelip bize İsmail başkan hakkında nasıl konuşursun.Son 8 yılda İsmail başkan takımın başına geçtide biz görmedik mi ?? Şurada insanların huzurunu keyfini kaçıracak şeyler yapma.

Bizim şurada iki gün sonra çok kritik bir maçımız var.Maçı kazanırsak senin tabirinle düşmüş olan takım ayaklanacak ümitler tamamen yeşerecek ama gelip burda iç karartıcı konuşma bize.Git artık arkadaşlarının arasına sevdiğin insanlar vardır elbet git içini onlara dök onların keyfini kaçır onlar hak verin sana bize dokunma....

samsunluhakan

bu takım 6 maçta 4  galibiyet 2 beraberlik alacak vaya 4 galibiyet 1 beraberlik alacak inanmayan SAMSUNSPORLU DEGİLgerçekleri görelim felan demeyin boşa tek gerçek var bu takım LİGDE KALACAK....

Pergani 55

Samsunlu oldugumu ögrendiğimde Samsunspor ile ilgilenmeye başladım önceden başka takım tutuyordum.Ama İsmail Uyanık destek görmediği için gittigini defalarca açıkladı bunu da inkar edemeyiz.onun sözlerine dayanarak öyle bir yorum yaptım.Siz de haklısınz olumsuz düşünceler yaymak dogru degil.ümit kırıcı olmamak lazım