BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

hacettepeli

takımımızı hangi ligde olursa olsun desteklemeye devam edeceğiz orada bir problem yok. çünkü hepimiz yaşadığımız şehri seviyoruz ve değerlerini yüceltmek için elimizden geleni yaparız. bu değerlerin en üstlerinde de Samsunspor'umuz bulunuyor. fakat bu sene elimizdeki üstün yetenekli(!) futbolcularla son altı maçta maksimum 6 puan alabileceğimizi düşünüyorum. onu bile şans eseri alabilir bu oyuncu kadrosu. ne defansı ne orta sahası beş para etmez 1 tane iyi oyuncu sayamazsınız. forveti de gerideki hat bozuk olduğundan iş görmez durumda. seneye umarım güzel bir kadro kurulur temennisiyle bu sezonu başarısızlıkla tamamladığımızı düşünüyorum.  zzzzz

55ertan

Karabük hicmi tökezlemicek? Adamlar da bi bal gidiyorlar, artik serinin sonu bursa maciyla gelebilir. Son maca kadar iddamiz kalirsa onlarin son maci bjk ye karsi. Antepde tam tersi kötü gidisatdan kurtulamadilar. Bundan sonra seriye baglarsalar sasirmayin.

Biz 6mac dan 4ünü almaya bakalim.

nomak55

Beyler benim ön görüm 36 puan civarında ligde kalacağımızdı ama ortalığı karabük fena karıştırdı. beklemediğimden iyi performans koydular ortaya artık sınır muhtemelen 37-38 e çıktı 6 maç çok önemli en az 5 maç almalıyız umarım bu sene ligde kalırız oynayacağımız takımlar yenilmeyecek takımlar değil bjk de dahil buna çok inişli çıkışlı maçlar çıkarıyorlar şu kapanma gol yemememe işini bizde becebirilirsek ligde kalırız

FaTiH_HaN

Son 6-7 haftada şunu anladım; rakiplerin hangi maçlarda ne yapacağını öngörmemiz imkansız, artık bu maçın favorisi x takımıdır diyemiyoruz herkes herkesi yenebiliyor. Ama şu bir gerçek ki kalan 6 maçımızın 5 ini kazanmamız lazım, Karabük ve Mersin aldığı ekstra puanlarla barajı yukarı çektiler ve %90 kurtuldular. 2 rakibimiz kaldı Manisa ve Antep ve küme düşme barajı olarak öngördüğümüz 37-38 puan bence bu hafta itibari ile 39-40 olmuştur bu demek oluyor ki en kötü 4 galibiyet 1 beraberlik gerekli bize. Antalya maçı kaderimizi belirleyecek, kaybetme yada beraberlik durumunda havlu atarız, matematiksel olarak olmasada o moral bozukluğu ve stresle kalan maçları kazanmamız zor olur. Neyse o ihtimali hiç düşünmek bile istemiyorum. Allah'ım sen yardım et güldür yüzümüzü, topçuların hatırına değil Samsunsporun peşinden yağmur çamur kar tipi dinlemeden giden taraftarının hürmetine bize yardım et  1dk!!!

Shane_Falco

2 hafta sonra Antep'i altımıza almış olacağız inşallah...
İBB bu hafta antep'i yener bir sonraki haftada antep'i bize farz olan 2 farkla yendikten sonra altımıza alacağız.
İşlerde artık bizim tarafa dönsün rüzgarı birazda biz arkamıza alalım yeter ya.Her hafta akıntıya karşı yüzüyoruz...

masbene

Mesut Hoca sana düşüyor büyük iş. Bursa maçı için şanssızdık diyelim geçelim ama artık Zenkeyi unut ve diğerlerinin beynini yıka lütfen

55ertan

Fanatik de 27nci hafta puan durumu varmis hayla. Karabükün düsmesi imkansiz gibi. 2mac alsalar 40 puan yapar.

samuray

en ybüyük hata petkoya bu kadar sabretmesiydi yönetimin vede yapılan her iki devredede yapılan birçoğu yanlış tı bir ikisi hariç e bütün bunlar da eklenince bu duruma geldi takım malesef şimdi hesp kitap yapıyoruz baraj yükseldi 40 41 i bulabilir gibi geliyor bana 6 da 6 da nasıl hadi 6 da 5 diyelim yapabilirsek 41e le kalırız gibi görünüyorda bursa maçındaki olmayan futbolumuzu gördükten sonra ümitlenemiyorum bile  >:(

HoliganSamSunLu

gönlümüzden geçenm hep o ama inşallah 6 da 6 yada gerek yok ligde kalalımda nasıl kalırsak kalalım

Sol Açık

Alıntı yapılan: nomak55 - 27 February 2012, 17:03:35
Beyler benim ön görüm 36 puan civarında ligde kalacağımızdı ama ortalığı karabük fena karıştırdı. beklemediğimden iyi performans koydular ortaya artık sınır muhtemelen 37-38 e çıktı 6 maç çok önemli en az 5 maç almalıyız umarım bu sene ligde kalırız oynayacağımız takımlar yenilmeyecek takımlar değil bjk de dahil buna çok inişli çıkışlı maçlar çıkarıyorlar şu kapanma gol yemememe işini bizde becebirilirsek ligde kalırız

Gerçekten de bizim hesaplarımızı altüst eden Karabük'ün performansı oldu. Ben Karabük'ü kesin geçeriz, 2.takım da Manisa olur falan derken, Manisa düşündüğümden de kötü gitti, ama Karabük coştu. Puan barajını da bence 36-38 aralığından 38-40 aralığına yükseltti bu durum.

Umarım 6 maçta 13 puan toplarız...

mimar55

Horoza sormuslar tavukmu yumurtadan cikar yumurtami tavuktan cikar diye horoz cevap vermis ben isime bakarim gerisi beni ilgilendirmez diye
Bizde isimize bakalim yenelim gerisi bizi alkadar etmez rakipler yenilince puanlari silinmiyor antep6puan var biz yenersek 3 duser sonrasi bizim alacagimiz maclara bakar antep yenmis yenilmis alakadar etmez cunku yenerse rakiplerimizi yener yenilir oh ne ala o zaman tadindan yenmez

King1965

tum maclarınızı alın önunuze kım gelırse gelsın yenin !!!!! 

55ertan

Alıntı yapılan: mimar55 - 27 February 2012, 22:48:27
Horoza sormuslar tavukmu yumurtadan cikar yumurtami tavuktan cikar diye horoz cevap vermis ben isime bakarim gerisi beni ilgilendirmez diye
Bizde isimize bakalim yenelim gerisi bizi alkadar etmez rakipler yenilince puanlari silinmiyor antep6puan var biz yenersek 3 duser sonrasi bizim alacagimiz maclara bakar antep yenmis yenilmis alakadar etmez cunku yenerse rakiplerimizi yener yenilir oh ne ala o zaman tadindan yenmez

ibb antepi yensin bizde antalyayi, ozaman dedigin gibi yeniden kümede kalmak bizim elimizde. Isin kötüsü antepe bize karsi beraberlik yetiyor.

Shane_Falco

Kaya

Antalya maçı ile her şey yeniden başlayabilir..Yüreğini ortaya koyacak futbolcu kadrosu bu başlangıcı yapmaya yetecektir..Taktik,teknik hikaye..