Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: twitter - 25 February 2012, 05:56:23
Bu adamlar bir hic icin mi yattilar o kadar sure

Cok sacma bir duzen

Muhtemel alacakları ceza 7 aydan az ise, daha doğrusu yattıkları süreden az ise tahliye edilirler, tutuksuz yargılama devam eder. Bu suçsuz bulundukları anlamına gelmez. (Suçlu oldukları anlamına da gelmez  :))

samuray

olan samsunspora oluyor göz göre göre bu şaibeli ligi oynyanıyor tahkim disiplin kurulu hala karar veremiyor mahkeme ayrı şikenin kararını verecek olan tff disiplin kuruludur ama nerede bunlarda o yürek m.ali 7 ay oyaladı eğer demirören gelirse o nun zaten beyanınıdan belli gerekirse 3,5 sene avrupaya gitmeyelim diyen bşk adayı inşallah seççilemez eğer küme düşersek hukuki yollardan biz samsunspor olarak hakkımızı arayabileceğizmi acaba merak ediyorum sayın bşk.mız da demiröreni destekliyormuş ya ne des tekliyorsun kulübünün adı şike olaylarına karımış bi bşk adayını

GurbetciFanatik

aahhhh Kazim Baskan aaahhhh
DEmirörene nasil oy verirsin.
Insallah demistir size bu sene ligi tescil etmicegiz diye
cünkü baska mantik bulamiyorum

Sioux

TS yönetimi de Demirören'i destekleme kararı almış.
Yorumsuz :) :)  ??? 8)

isa55

tüpçü beşiktaştan sonra tff yide batıracak

Sioux

Tertemiz şampiyonluğa sahip olduklarını iddia edenler, kupa bekleyenler kupa yerine bir büyük tüp alacaklar :)
Neden bu geri vites? Çünkü masum değiller, mazilerinde var şike, şaibe.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 26 February 2012, 02:19:50
aahhhh Kazim Baskan aaahhhh
DEmirörene nasil oy verirsin.
Insallah demistir size bu sene ligi tescil etmicegiz diye
cünkü baska mantik bulamiyorum

böyle bir şeyin olma olasılığı 0 0 0

twitter

Ya madem parayla alakalı bizim demirören'i desteklememiz.

O zaman niye bu adam bütün Bank Asya kulüplerinden destek aldı?

Niye gs'nin yanına geçmek istemediler, ortada 7 süper lig kulübü var fazladan 4 bank asya takımı demek bu Süper lig'de.

Stelea

Demirören: 22 Mart'ta bu işi bitirmek istiyoruz
Futbol yeni başkanını bugün seçiyor. TFF Başkan Adayı Yıldırım Demirören, "UEFA ile diyalog kurup bu zor durumdan çıkmanın yollarını arayacağız. 22 Mart'taki toplantıda tertemiz karşılarına çıkıp bu işi bitirmek istiyoruz" dedi

cembaba

Yıldırım Demirören, TFF'nin yeni başkanı oldu. Hayırlısı olsun.

ahmetsefa55

daha da anadolu kluplerı aglamasınlar bıze ılgı yok vs. dıye.
hakedıyoruz cunku.

SametYılmaz55

iddianame'de adı geçen takımlar küme düşürülmezse milli takımı da men etsinler 5-10 yıl,şampiyonlar ligi,uefa ya katılacaklar takımlara da men cezası verilsin.hak ettik çünkü en büyük yaptırımları

babasamsunlu

AlıntıGenel Kurul'da bir protesto da Galatasaraylı delegelerden..

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda Bursaspor ve Galatasaray'dan arka arkada protesto geldi.Ankara Marriott Oteli'nde yapılan Genel Kurul'da Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yöneticiler Ata Aksu'nun çekilmesinin ardından gelişmelere öfkelenerek, oy kullanmayacaklarını belirttiler ve TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nun yapılacağı salonu terkettiler.

Çok çelişkili kararlar olduğunu ifaden eden Başkan İbrahim Yazıcı, " Talimatname herşeyi yazıyor. 1 ay önceki kongre havaya mı gitti? Oradakilerin yüzde 80'i yine burada. Çok şaibeli bir federasyon olacak. Bu kaosun büyüyeceğine inanıyorum. Demirören'in herkese eşit mesafede olacağına inanmıyorum" dedi.

GALATASARAYLI DELEGELER OY KULLANMADI

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, son dakikada Yıldırım Demiören'e destek verdiklerini açıkladı ancak sarı-kırmızılı kulübün hiçbir delegesi oy kullanmadı... Hatta yöneticilerden Adnan Öztürk, Genel Kurul salonuna da gelmedi.

Alınan bilgilere göre; içinde Faruk Süren, Alp Yalman gibi isimlerin de olduğu Galatasaraylı delegeler Yıldırım Demirören'e oy destek verdi ancak oy kullanmadan salondan ayrıldı.

brigand

Kulislerde fena hızlı dönüyor oyunlar. Aslında senaryolar da diyebiliriz. Tüpçünün senaryosu çoğuna yarayacak gibi duruyor. Tüpçü kavrulan Türk futbolunu yakacak. Ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebilecek. Bu insanların adlarını bile anmak istemiyorum. Çirkef,çamur,yüzsüz tüm benzetmelere uygunlar. Ayrıca yukarıda bir arkadaşımız çok güzel demiş. Hiçbir Anadolu kulübü yakınma hakkına sahip değildir artık. Kendi elleriyle kendilerini teslim ettiler çünkü.

SametYılmaz55

yanmakta olan Türk futboluna 27.02.2012 tarihinden itibaren benzini dökmüş bulunmakta bu kararı alanlar