Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

sadece55

Aziz yıldırım iyi savunma yaptı.Hepsini tek tek çürütüyor bu iş yalan olcak gibi.

celebi

binikalamadım

İlhan EKŞİOĞLU'da Savunmasında Samsunspor'dan Bahsetti..

...
Tarla sürmek bizim uğurumuz

F.BAHÇELİ yöneticilerden İlhan Ekşioğlu da savunmasında, tapelerde yer alan "tarla sürme" deyimini açıkladı. Ekşioğlu, "2001 yılında Samsunspor maçından önce Eyüp Sultan'a gittim, dua ettim. Belirlediğim bir güzergah vardı, orada araba kullandım. 'Tarla sürme' deyimi ilk o zaman çıktı ve ondan sonra da kullanmaya devam ettim. Herkesin bir uğuru vardır.

...

jean

yildirim demiroren gelirse isler karisacak en iyi aday ata aksu bence

HoliganSamSunLu

demirören kendini krtarmna derdinde ts ile bjk bence hedef şaşırtmak için fb yi öne atı duruyorlar fb yaptıda diğerleri sanki çok temiz bursa çıkmış efelik yapıyor bursanın geçmişi bilmesek yicez yani küme düşmemeyi garantileyim maç satma fiyatt listesi çıkaran bursa şimdi efelik yapıyor bu işe karışmayan takım yoktur.

sosaka

Bursaspor'da Ata Aksu'yu destekleyeceğini açıklamış

samuray

ya şu yıldırım demirörene gıcık oluyorum zaten ne yüzle aday oluyorda süper lig kulüplerinin çoğunun desteğini alabiliyor kendi kulübünün de adı geiyor şikeden dolayı yargılamalar olmasına rağmen yüzssüz bunlarda ya destekleyenlere ne demeli bende ata aksu olsun isterim zira demirören geçen tff kurulunda da söylediği gibi bu işi kapatmaya yönelik düşünceleri var neymiş efendim gerekirse 3, sene 5 sene avrupaya gitmeyiz ya sen bunu yap bak bakalım o koltukta beş gün oturuabilirmisin

cembaba

Ajan

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden Şike Davası'na Sivaspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın savunması damgasını vurdu. Odyakmaz kulübüne teşvik teklifinde bulunan takımın Fenerbahçe değil, Trabzonspor olduğunu iddia etti. Saat 19:30'a kadar ara verilen duruşmada hakim ve Odyakmaz arasında Trabzonspor'un teşvik girişimlerine ilişkin şu diyalog yaşandı:

Hakim: Trabzonspor'dan teşvik teklifi geldi mi?

M.Odyakmaz: Evet ama Zeki Mazlum ile alakası yok. Doğrusu bu... Mehmet Yıldız düzgün çocuk bana geldi. "Bana isim sorma başkan, arkadaşlara 1 Milyon Dolar teklif etmişler Trabzonsporlular Fenebahçe'yi yenmemiz için" dedi. "Sen bu takimin başkanısın, ben kaptanıyım bana kim diye sorma ama Trabzon adına teşvik girişimi var" dedi.

"Mehmet Yıldız kimden geldiğini bilmez ama kime dendiğini bilir, savcıya söyledim" diyerek konuya açıklık getiren Odyakmaz böylelikle davanın seyrini değiştirebilecek önemli bir iddiayı gündeme getirmiş oldu.

Öte yandan futbolcu Mehmet Yıldız'ın savcılıkta Trabzonspor'dan gelen teşvik teklifini kimden duyduğunu hatırlamadığı şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Odatv.com

twitter

Sivas başkanı Trabzon'dan teşvik primi teklifi aldık demiş.

Şu mahkeme bitisn netleşir biraz.

ahmetsefa55

bu itirafla birlikte en azından kesinleşen şu.
bir suç var ortada.
yani boşu boşuna orada tutulmuyorlar ve iddaalar boş değil.
bu bile futbolumuz için önemli bir gelişme.
sivas başkanı ts yi de konuya dahil etmek istiyor mudur yada gercekten de boyle bır gırısım var mıdır ona yargı karar verecek.
bekleyelım bakalım daha neler cıkacak

Turuncu

Bülent Uygun: "Ali Kıratlı bana Trabzonspor'un 1 milyon+bir araba teklif yaptığı duyumu aldığını söyledi."

cgr

Lig TV ve Febe TV su an son dakika haberi ile canlı yayın yapıyorlar. Avukatlar, savcıların yanlarına cagırılmıslar...

engin55

Şekip mosturoğlu, cemil turan, mecnun okyakmaz, bülent uygun ve coşkun çalık tahliye olmuş

twitter

Bu adamlar bir hic icin mi yattilar o kadar sure

Cok sacma bir duzen