Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

ah ah ne planlarımız var bizimde ama ....
yalan yok adamların tribünü koreoya çok müsait güzel iş çıkarmışlar esinlenerek falan.

ugrass

en büyük SAMSUNSPOR taraftarı..

masbene

konuya sonradan katılmakla birlikte ligde kalmayı başarırsak son maçımızda kareografinin babasını yapmak farz oldu

cembaba

SametYılmaz55

gözlerimi kapattığım anda bu sezon film şeridi gibi geçiyor :'( yapılan o kadar yanlış var ki kahroluyorum adeta :(

YaşarDoğu

TFF seçiminde oyumuzu kime veriyoruz , bilen var mı?

Atakumlu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 27 February 2012, 11:02:29
TFF seçiminde oyumuzu kime veriyoruz , bilen var mı?

Abi bildiğim kadarıyla tüpçü Yıldırım'ı desteklicek bizimkiler ...

celebi

zaten ata aksu çekilmiş adaylıktan

cembaba

Demirören bugün başkan oluyor. Bakalım ne yapacaklar.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: CemBaba - 27 February 2012, 11:43:29
Demirören bugün başkan oluyor. Bakalım ne yapacaklar.

Olacak olan şu kardeşim benim..
Daha önce duraklama ve gerileme dönemine giren Türk futbolu (!) artık cilalı taş dönemine girecek.

cembaba

27 February 2012, 11:59:37 #28375 Son düzenlenme: 27 February 2012, 12:02:46 CemBaba
Abicim her ne kadar bileğimizin hakkı ile kalmak istesem de nasıl kalırsak kalalım bu ligde diyorum. Selim'in dediği sonuna kadar doğru aslında, biz bu ligde kalmayı ne kadar hak ettik? Oynadığımız ve kaybettiğimiz maçlarla zaten hak etmedik. Ama bu ligde ne olursa olsun kalmamız lazım. Her şeyin hayırlısı :( Kaç gündür kafamda kuruyorum. Acayip mutsuzum. Ev arkadaşlarıma bağırıyorum. Sevdiklerimi kırmaya başladım. Arda'nın da söylediği gibi:

"Samsunspor'u tutan herkes, elbet bir gün; verem, tüberküloz, veba v.s. olacaktır." : )

sosaka

babasamsunlu

futbol olarak kesinikle ligde kalmayı hakeden bir oyun ortaya koyamadık ama 2006 da biz düşerken belki o senin 7. sıradaki takımından daha çok top oynuyorduk.
tribünlerimiz ful çekiyordu.
Ama düşürülmüştük.
O zaman kimse siz iyi oynadınız ama sizi yediler hadi geri gelin demedi.
Şimdi şikeden dolayı bazılarınınpuanı silinirde biz ligde kalırsak kimse haksız yere ligde kaldınız demesin.
Ki bu senede inanılmaz hakem hataları yaşadık.
Fazla dile getirilmeyşinin nedeni takımın kötü futbolundandır.

O yüzden öyle yada böyle bu sene bu takım ligde kalmalı.
İnşallah kalacaz da.

ercan0655

Yok birbirimizden farkımız, hepimiz psikopata bağladık,  tüylü bamyalar oduk   8)

Ne o Samsunspor düşse bırakacak mısınız takımı tutmayı ?  :(

6*1 , 6*6  ne farkeder üzülsekte kızsakta   :kafa: ( oğlum tutma bu takımı üzülürsün deselerde !!)  çoğu zaman SİNKAFLI laflar etsekte,   al_sana  ağlaya sızlaya,  Psikopata bağlayarak,  :x((   İNADINA SAMSUNSPOR, yürü be koçum (5.Fitez)

FaTiH_HaN

Eğer düşme hattındaki takımlar tüpçüyü destekliyorsa kesinlikle aldıkları bir söz vardır, tüpçünün bu sene ligi tescil etmeyeceği hiçbir takımın küme düşmeyeceği süper ligdeki takım sayısını arttıracağı konuşuluyor. Açıkçası Türk futbolu zerre kadar umrumda değil bizi öyle yada böyle biz ligde kalalım ister tüpçü gelsin ister pompacı gelsin.